Mrb arkadaslar iphone 5s cihazımı 7 aydır sorunsuz sekilde kullanıyorum. Vodafone hat üzerine alınma cihaz. Telefon ön paneline yerinden cıkmıs ve ekrana basınca panel yerınden oynuyor. Cihaz teleservice garantıye yolluyorum . böyle bir sıkıntı ile karsılasan veya sıkıntı yasayan arkadaslaşlar yardım. Teleservice ne sekılde cvp alırım.
Cok yasayan var forumda ve genelde değişim oluyor 0 cihazla.Sizde düsürüp kırmadıysanız değişim verirler.
FurkanCbn
kullanıcısına yanıt
hocam en ufak duşme çizilme yok. ekran bandını degiştirirken farkına vardım. Yarın teleservice yollicam ins değişim saglanır.
k.doqan
kullanıcısına yanıt
Hocam apple storeye götürün teleservise değil,TR cihazsa apple store bakıyor.
Farkı ; apple store 0 cihaz verir teleservis tamir eder
FurkanCbn
kullanıcısına yanıt
apple store nasıl verebilirim suan. Garanti sadece teleservice geçerli degilmi.
k.doqan
kullanıcısına yanıt
Hayır istanbuldaysanız apple store ilgileniyor
quote:
Orijinalden alıntı: FurkanCbn
Hayır istanbuldaysanız apple store ilgileniyor
yeni alıcağın cihazda o sorunun olmama ihtimali %10
quote:
Orijinalden alıntı: k.doqan
Mrb arkadaslar iphone 5s cihazımı 7 aydır sorunsuz sekilde kullanıyorum. Vodafone hat üzerine alınma cihaz. Telefon ön paneline yerinden cıkmıs ve ekrana basınca panel yerınden oynuyor. Cihaz teleservice garantıye yolluyorum . böyle bir sıkıntı ile karsılasan veya sıkıntı yasayan arkadaslaşlar yardım. Teleservice ne sekılde cvp alırım.
Aynı durumu bende bir kaç gün önce fark ettim. Bu hafta içinde İstanbul'a gideceğim teleservice, genpa, başarı gibi servislere cihazı emanet etmek yerine. Sizdem kaynaklı bir hata yoksa ekran değişimi yapıyorlarmış, yerinizde olsam apple store'a götürürdüm
farukclkk
kullanıcısına yanıt
5 Ağustos 2013'ten sonraki cihazların hiç birinde ekran değişimi yapamaz firmalar çünki garantisini apple veriyor yani cihaz değişim olduğunda parasını apple ödüyor o yüzden kulaktan dolma bilgilerle yanlış yöneltmeyin milleti bende 1 hafta öncesine kadar genpada iphone teknisyeniydim kendi işim için ayrıldım artık kurallar böyle.
quote:
Orijinalden alıntı: peruwasa12
5 Ağustos 2013'ten sonraki cihazların hiç birinde ekran değişimi yapamaz firmalar çünki garantisini apple veriyor yani cihaz değişim olduğunda parasını apple ödüyor o yüzden kulaktan dolma bilgilerle yanlış yöneltmeyin milleti bende 1 hafta öncesine kadar genpada iphone teknisyeniydim kendi işim için ayrıldım artık kurallar böyle.
bu hafta açılan kaçıncı aynı içerikli konu..herkese aynı anda mı olmaya başladı bu sorun nedir..çok ilginç..
quote:
Orijinalden alıntı: peruwasa12
6 Ağustos günü apple store'da ekran değiştirildiğini biliyorum
FurkanCbn
kullanıcısına yanıt
şuan adanadayım adanaya bi apple store actı bugun arıyacagım bakalım onlar ılgılenıyormu
Makale_Helvetia
kullanıcısına yanıt
Ben yenı fark ettım ama bıldıgın tek sey can sıkıcı bıse oldugu cunku ekran on dokunmatık cıkmıs durumda sankı ekran bandı var uzerunde
quote:
Orijinalden alıntı: k.doqan
şuan adanadayım adanaya bi apple store actı bugun arıyacagım bakalım onlar ılgılenıyormu
Adana'da nerede açıldı Apple Store..bizim neden haberimiz olmadı :)
Arkadaslar bendede aynı sorun var haftaya istanbuldayım.apple store a vericem cihazı ama garanti belgesi yada faturası falan yanımda değil sıkıntı cıkarmı acaba birde randevu almak gerekirmi
%99 , swap cihaz alırsın
5s'lerin kronik sorunu swap'cı gençlik. Değişim demeye üşenen güzel insanların ekranı sallansın, çıt sesinden muzdarip olsunlar inşallah :)
Bu arada sıfır cihazdada o sorun çok yüksek ihtimalle belli bir süre sonra çıkacaktır.
Eski çelik kasalı 4 ve 4S modellerinde böyle bir sorun yoktu.. Aliminyum kasa daha çabuk deforme oluyor..
farukclkk
kullanıcısına yanıt
O zaman o suçu apple store atıcaksın, firma ekran değiştirmiyor şuan çünki apple ekran göndermiyor firmaya yasak, ee firmada gidip kendi para verip ekran takar mı sence appleden yeni cihaz alabilmek varken ? Takmıyor tabiki hem taktımı orjinal ekranı olmadığı için daha sonra apple store gittiğinde adam yetkisiz onarım var derler o yüzden 1000'de 1 özel durumda belki böyle bişey olabilir normalde yok şu artist artist cevaplarıda anlamıyorum herkeste bi çok bilmişlik.
peruwasa12
kullanıcısına yanıt
Bazıları az bazıları çok biliyor işte yapacak bir şey yok