Şimdi Ara

İphone 5s Önerir misiniz ? Yarın Alınacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene üniversiteye hazırlanacağım ve aileme ciddi manada büyük bir yük binecek maddi açıdan o yüzden çok pahalı bir telefon almak istemiyorum 1500 ü geçmesin.
    İphone 5s aklıma yatıyor 1400-1500 lira bişey.
    Lg g3 32gb ithalatcı garantili akrabam telefoncu sana 900 e veririm dedi tabi telefonda bi sıkıntı olursa Allaha emanet bozulduğu an çöp oluyor
    5s de Kipada 1400 lira teknosa'da 1500 kipa 2 sene tr apple garantili diyor ama çalışanlar bilgisiz sonra 1 sene çıkarsa kan çıkar Kapalı kutunun apple tr 2 sene garantili olup olmadığını nasıl anlarım ?

• Gündelik kullanim icin ideal bir telefon simdilik bir kasma vb yasamadim ben tek eksisi pil sorunu bazen can sıkıcı olabiliyor iemi numarasi ile apple garanti sorgulamasi yapabilirsin internet uzerinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PomPom kullanıcısına yanıt
    tamamda onu satın aldığımda anlayabilirim yada orda adamların yanında verin apple tr'de imei sorgulatacam desem ayıp olur
  • KeBeDu kullanıcısına yanıt
    garanti süresi zaten fatura kesilince baslar sanmiyorum boyle buyuk magazalardan alacaginiz telefonda garanti sorunu yasayacaginizi

• KeBeDu kullanıcısına yanıt
    imkanın varsa 2. el temiz yada swap cihaz almaya çalış
  • Hocam hala iyi bir cihaz 64 bit işlemci var zaten parasına göre alınabılecek en iyi telefon

• g3 ü 1299 dan 33 gb seklinde garantili al derim en azindan batarya cikiyor bozulsa sisse al yenisini ve android olmasi sebebiyle daha ozgur olabilirsin bilgisayara hic gerek de duymazsin,5s yani 2013 cihazi ios 10 la dügmeye basacak adamlar se modeli geliyor piyasadan da kaldiracaklar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öneririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 senedir G2 kullaniyordum dün 5s aldım. Fena telefon degil pratik hizli vs ama geniş ekran harbi ferahlık. Ben androidden sıkıldıgımdan kısa sureli iosa geceyim senin yerinde olsam g3 alirim. Ha ekrani ve kapali sistem olmasi seni kasmazsa 5s de alabilirsin.

• Kardeşim ben normal bi telefoncudan aldım geçenlerde . Vodafone bayisi gibi görünüyor ama bildiğin esnaftı adam büyük teknoloji marketlerinden değil yani. Sorgulama yaptım 2 yıl apple garantili çıktı. Yani bu son üretim olan 1500 tl fiyatındaki tüm iphone 5s ler apple garantili. En son üretim onlar hepsi 9.2 ile geliyor. Yani nerden alırsan al apple türkiye garantilidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İYF -- 12 Mart 2016; 2:33:33 >
  • 3g den beri iphone kullanirdim i5 ten sonra lg g3 gectim 6 ay kullandim kardesim buyuk ekran tlf isteyince ona verdim gittim 5s aldim. 4 gun once .Ekran kucuk geliyor gozume g3 den sonra ama telefonun hizina ve pratikligine diyecek yok gayet yeterli gelir tavsiye ederim ben ilkinci el 770 tl aldim tlf kilifsiz kullanilmamis ciziksiz sifir gibi. Sifirina okadar para vermeyin eski model cunku cok deger kaybeder kutusundan cikardiginiz an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktgknk -- 12 Mart 2016; 4:43:15 >
  • gktgknk G kullanıcısına yanıt
    dostum normal şartlarda 900 e kesinlikle g3 32gb sıfırı alırımda bi sıkıntı çıkarır diye korkuyorum
  • Android'in en iyisinde bile bulamayacağın bir hız bulursun ama küçük ekranlı cihaz senin için sorun değilse
  • G3 alacağına G4 al bari iyisi olsun arada 200 300Tl fark var

• drjacob kullanıcısına yanıt
    Aldım çok begendim kullanıyorum simdi

• hayirli olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.