Şimdi Ara

iphone 5s sağ üst ekran esnemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonda konuşurken sağ üst tarafından gırk gırk ses geliyor ve bu bnm feci halde sinirimi bozuyor lütfen yardımcı olunuz teşrkkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Garantisi varsa servise götür hocam bizim buradan ne yapmamızı bekliyorsun biz nasıl yardımcı olalım, facetime ile ekranını mı değiştirelim yani ne istiyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dörtçeker

Garantisi varsa servise götür hocam bizim buradan ne yapmamızı bekliyorsun biz nasıl yardımcı olalım, facetime ile ekranını mı değiştirelim yani ne istiyorsun ?

Yok onu demiyorum hocam bir arkadaşın da vardı bu sorunu ama benim tel 1 esniyorsa onun 3 esniyordu o derece yani.

internetede baktım şimdi bu sorun çok oluyormuş hani garantiye girer mi telefon onu diyorum

telefona kız gibi baktım kesinlikle düşürme felan yok ama gel gelelim sakınan göze çöp batarmış anasını satayım be
  • Eskiden bu sorunda cihazı değiştiriyorlardı fakat daha sonra vidaları sıkıp göndermeye başladılar, sorun devam ederse ya da vidaları sıkarken ekran hasar görürse ekranı değiştiriyorlar. Garantiniz varsa servise götürün onlar karar verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurD7 -- 6 Temmuz 2016; 10:59:01 >
  • Aynı sorun bende de var, havaların sıcaklığına bağlıyorum..

• bakalım yarın aldığım yere göstericem.

şuana kadar 2-3 tane 5s baktım arkadaşlardan hepsinde aynı olay var nedir bu ya sonradan başımıza bi mevzu açmasın
  • Arkadaşlar nolursunuz yardım edin benim bir iPhone 5s im var sağ üst köşeye eleyince biraz içine giriyor sağ tarafın ekrana dokanıncada çıt diye ses geliyor telefon daha 3 aylık hiç düşmedi çizik yok ve sağ taraf ekran hafiften sararmaya başladı karanlıkta azıcık beli oluyor garantisi var garantiye gitse ne olur para isterlermi yada değiştirirlemi cihazda kılcal çizik bile yok sırf meatl kılıf ve 100 tl ilk kırılmaz camla kulanıldı lütfen cevap verin çok önemli bedavaya tamir ederlermi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 4s ön kamera sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osman 0405

Arkadaşlar nolursunuz yardım edin benim bir iPhone 5s im var sağ üst köşeye eleyince biraz içine giriyor sağ tarafın ekrana dokanıncada çıt diye ses geliyor telefon daha 3 aylık hiç düşmedi çizik yok ve sağ taraf ekran hafiften sararmaya başladı karanlıkta azıcık beli oluyor garantisi var garantiye gitse ne olur para isterlermi yada değiştirirlemi cihazda kılcal çizik bile yok sırf meatl kılıf ve 100 tl ilk kırılmaz camla kulanıldı lütfen cevap verin çok önemli bedavaya tamir ederlermi

üzerinde darba çiizk vs birşey yoksa ve garantisi devam ediyorsa tabiki serviste ücretsiz tamir ettirebilirsiniz
  • aynısı bendede var ama garanti yok çok acil yaparlarmı ücret talep etmeden

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.