Bildirim
İPhone 5s şarj sürem çok mu kötü?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
oyun oynadığın için normal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Normal kardesim. Millet diyorki 9 saat ekrani acik kullanayim. Telefon bu abi, elbise degilki gun boyu giyesin... İnanmiyorum o 7 saatlere 8 saat kullanimlara falan. Aciyorlar muzigi takiyorlar kulakligi. O sekilde benim telefonumda 8 9 saat kullanimi gorur.. Oyuzden 4 5 saat arasi kullanim cok normaldir..
quote:
Orijinalden alıntı: bayy_SS
Normal kardesim. Millet diyorki 9 saat ekrani acik kullanayim. Telefon bu abi, elbise degilki gun boyu giyesin... İnanmiyorum o 7 saatlere 8 saat kullanimlara falan. Aciyorlar muzigi takiyorlar kulakligi. O sekilde benim telefonumda 8 9 saat kullanimi gorur.. Oyuzden 4 5 saat arasi kullanim cok normaldir..
Kardeşim ama ben hiç facebook twitter whatsapp kullanmıyorum. Sadece telden mesaj atıyorum. Boom beach e girip flick shoot oynuyorum okadar
4.30 5 saat kullanim aliyorsan gayet normal kardesim.. Ne kullanirsan kullan.. 4.30 saat ekran acik kaliyorsa normaldir suren..
quote:
Orijinalden alıntı: bayy_SS
4.30 5 saat kullanim aliyorsan gayet normal kardesim.. Ne kullanirsan kullan.. 4.30 saat ekran acik kaliyorsa normaldir suren..
Millet 6-7 saat alıyor hocam. Ben 3g açmadığım halde, facebook twitter whatsapp kullanmadığım halde 6 saat alamıyorum
Millete bakma sen.. Diyorumya muzik dinliyorlar.. Kullanim suren normal..
Benim ip5e göre daha iyi 8.1.2
5s için normal çünkü plus da bile o kullanımda %60 larda oluyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Laz Kozalak
bataryası güçsüz olduğundan kaynaklanıyor.
Bütün 5sler mi böyle
quote:
Orijinalden alıntı: iLaichzeit
quote:
Orijinalden alıntı: Laz Kozalak
bataryası güçsüz olduğundan kaynaklanıyor.
Bütün 5sler mi böyle
Maalesef -
5s %10 da şuan 7 saat kullanım 1 gün 3 saat bekleme 8.1.2 -
Gayet normal hocam merak etme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X