Şimdi Ara

İphone 5S Sarj Uzatma Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 7.1.1e gectim geceli sarj sorunu var..İcloud kapalı 3G hep kapalı fazla kullanmıyorum fakat cok düsüyor sabah 7de sarjdan cıkarıorm pek elimde olmuyor kullanmıyorum saat 9 olunca %70 oluyor...sarj uzatmak iiçin ne yapmam gerek öğlen olmadan bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bheart05 -- 31 Mayıs 2014; 14:09:21 >

• o şarj normal değil 5sde gün içinde bitiremiyorum, hep 3g açık olmasına rağmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErKaN-23

o şarj normal değil 5sde gün içinde bitiremiyorum, hep 3g açık olmasına rağmen

yani yeniden restore mi edeyim.dusunceniz nedir..eskiden yani sabah 1 saat faceye giriyordum %92-90 oluyordu şimdi ise o kdr bile girmiorm iş yerine gelinceye kdr tak %80-70
  • quote:

Orijinalden alıntı: bheart05

quote:

yani yeniden restore mi edeyim.dusunceniz nedir..eskiden yani sabah 1 saat faceye giriyordum %92-90 oluyordu şimdi ise o kdr bile girmiorm iş yerine gelinceye kdr tak %80-70

hocam bu olay ne zaman başladı ve son kurduğun uygulama varsa kontrol et. misal bende 4 mail hesabı tanımlıydı baya şarj yiyordu. mail hesabını 2ye düşürdüm sorun halloldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

quote:

Orijinalden alıntı: bheart05

quote:

hocam bu olay ne zaman başladı ve son kurduğun uygulama varsa kontrol et. misal bende 4 mail hesabı tanımlıydı baya şarj yiyordu. mail hesabını 2ye düşürdüm sorun halloldu

son 1-2 haftadır böyle....uygulamalara bakıormda normal standart uygulamalr..bir bkayım deniyeyim

• işte o yusden 7.1 e geçmiyorum. Alet güzel ama şu şarj olayı çok sıkıntı. bu kadar eden bir telefon en kötü 48 saat çıkarması gerekli.
  • Ben 5s en az gunde iki kere sarj ediyorum. 48 saat gider mi hic imkani yok.

• Restore edin, sonuçlar hiç iç açıcı değil.
  • Budur
     İphone 5S Sarj Uzatma Hakkında

• Ne yapmaliyim

• su an sarj yuzde 50 kullanim 3 saat 34 dk bekleme 15 saat 14 dk 3g yi hic acmadim wifi kullandim ve muzik dinledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: P4n1cRoom

su an sarj yuzde 50 kullanim 3 saat 34 dk bekleme 15 saat 14 dk 3g yi hic acmadim wifi kullandim ve muzik dinledim.

yuh ama ya kullanım 3 saat bekleme 6 saat.....3g sürekli kapalı ve sarj %20...VE YARIN şehir dısına gideceğim o yüzden cok lazım olacak..napmam gerek
  • RESTOREYİ İPHONE Yİ GERİ YÜKLEDENMİ YAPAYIM YOKSA DFU DEN Mİ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.