Şimdi Ara

İPHONE 5S ŞARJI ZOR DOLUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayın forum üyeleri merhaba iphone 5s telefon kullanmaktayım ve şarjı 85 ten sonra zor doluyor 1 saat 1 saat 20 dakika sürüyo 85 ten 100 e gelmesi bide şarjım 29 ekranı kitliyorum ve yarım saat sonra açtığımda ekranı birden 21 e düşüyor 2 kere servise verdim ama bi sorun bulamadılar geçen gün arkadaşımın şarj aletini aldım oda iphone 5s o zaman telefon düzelmişti 1 buçuk saatte şarj oluyodu bugünde 1.5 amperlik samsung şarj aletiyle şarj ettim gene sorun devam etti acaba şarj aletimmi bozuk yoksa telefonmu anlayamadım yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

( pek iyi yazamadım kusura bakmayın ) NOT: %80 e kadar 1dakida %1 şarj doluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanorhan123 -- 30 Mayıs 2016; 3:01:29 >

• Çakma kabloda geç dolar hocam. Bir ara ben de öyle bir hataya düştüm. Orijinal kullanın, normal olduğunu görürsünüz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • skydiver132 kullanıcısına yanıt
    kablom orjinal hiç yan sanayi kullanmadım bugün gene arkadaşın adaptörü denedim gene düzeldi telefon yarın yeni orjinal adaptör alcam cevap için teşekkür ederim
  • Adaptör çok önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanorhan123

kablom orjinal hiç yan sanayi kullanmadım bugün gene arkadaşın adaptörü denedim gene düzeldi telefon yarın yeni orjinal adaptör alcam cevap için teşekkür ederim

Hocam düzeldi mi yeni adaptör alınca aynı sorun bende de var da bende alayım olmassa yeni adaptör

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jesus_78 J kullanıcısına yanıt
    zor dolması düzeldi ama bazen hala 29 dan 19 a şarj düşüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.