Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

İphone 5S - Sony Z1 - Note 3 Lütfen Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1 hafta içinde 3 cihazdan birisini alıcam fiyat olarak birbirlerine çok yakın cihazlar sizce hangisini önerirsiniz ve sebebi ile yazarsanız sevinirim

Daha önce

İphone 4s
    Samsung S4

Kullandım Ama Sony kullanmadım Daha Önce Hiç

Bu 3 Cİhaz Arasında Tercihlerinizi Söylerseniz Çok Sevinirim

• Benim tavsiyem note 3 yada lg g2. Lg ye soğuk bakıyosanda note 3 snapdragon800 lü versiyonu al bece
  • Note 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratch

Note 3
    İphone 5s benim için bence işletim sistemi bile yeterli stabil olması kasma kolay kolay yaşamassın.
  • IOS da android de kullanmak gibi bir deneyimin var 5s ve note 3 arasında seçimi kendin yap z1 e yanasma S4 un ekran renklerini gördükten sonra z1 in ekranı siyah beyaz gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirreal1453

IOS da android de kullanmak gibi bir deneyimin var 5s ve note 3 arasında seçimi kendin yap z1 e yanasma S4 un ekran renklerini gördükten sonra z1 in ekranı siyah beyaz gelir
    Aslında Note 3 aklımı çelmiyor değil hani ama samsungun kasa yapısı soyulmaya çok müsait bu kadar çok telefon çıkarıcaklarına kasa kenarlarına özen gösterseler bence daha çok satarlar iphone 5s aklımda ilk seçenek gibi aslında ama işte ekranı 4 inç hiç yoktan 4.5 filan olsaydı bu saatten sonra ekranı çok ufak gelicek ablamda iphone 5 var ekranları aynı zaten o yüzden diyorum acaba pişman olurmuyum biraz yardım arkadaşlar lütfen
  • quote:

IOS da android de kullanmak gibi bir deneyimin var 5s ve note 3 arasında seçimi kendin yap z1 e yanasma S4 un ekran renklerini gördükten sonra z1 in ekranı siyah beyaz gelir

evet kardeş deneyimim var neden Z1 için öyle diyorsunuz ekranı için iyi yorumlar var halbuki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bydyavol

quote:

evet kardeş deneyimim var neden Z1 için öyle diyorsunuz ekranı için iyi yorumlar var halbuki

Alıntıları Göster
    ben z1 derim note 3e kıyasla note 3 malzeme kalitesi olarak geri kalması ve samsungun pazarlama stratejisi olan 8 çekirdek olayının bi işe yaramadığını düşündüğüm için z1 derim

• quote:

Orijinalden alıntı: tr-enigma

ben z1 derim note 3e kıyasla note 3 malzeme kalitesi olarak geri kalması ve samsungun pazarlama stratejisi olan 8 çekirdek olayının bi işe yaramadığını düşündüğüm için z1 derim

Alıntıları Göster
    Hocam z1 tasarım olarak tamam güzel bir cihaz dediğim her 3 cihazıda bire bir inceleme fırsatım oldu ama note 3 ile z1 hemen hemen aynı boyda ama 0.7 inçlik ekran farkı var birde ve ekranının soluk oldugunu söylüyor arkadaşlar z1 in
  • quote:

Hocam z1 tasarım olarak tamam güzel bir cihaz dediğim her 3 cihazıda bire bir inceleme fırsatım oldu ama note 3 ile z1 hemen hemen aynı boyda ama 0.7 inçlik ekran farkı var birde ve ekranının soluk oldugunu söylüyor arkadaşlar z1 in

Alıntıları Göster
    ekran solukluğu olayını bende duydum eğer büyük ekran yönünde bir beklentiniz yoksa z1 compactın ekranının çok iyi olduğu söyleniyor ayrıca full hd yerine hd ekran kullanılması bataryayı ve hızı artırmıştır
  • quote:

ekran solukluğu olayını bende duydum eğer büyük ekran yönünde bir beklentiniz yoksa z1 compactın ekranının çok iyi olduğu söyleniyor ayrıca full hd yerine hd ekran kullanılması bataryayı ve hızı artırmıştır

compact ın fiyatı 1999 diyor ama hocam ön sipariş o cihaza o fiyatı vermem

note 3 önermiyormusunuz şimdi hocam siz
  • quote:

quote:

compact ın fiyatı 1999 diyor ama hocam ön sipariş o cihaza o fiyatı vermem

note 3 önermiyormusunuz şimdi hocam siz

Alıntıları Göster
    note 3 çok iyi bir cihaz ama ben o fiyatlara çıksam 3. veya 4. tercihim olurdu herhalde note 3 samsung son zamanlarda yaptıklarıyla çok itici gelmeye başladı mesele türkiyeye sadece kendi işlemcili modelini yollaması ve hala tasarım değiştirmeden plastik telefon üretmeye devam etmesi eğer bunlar sizin için bir sorun teşkil etmiyorsa note 3 tabi ki çok iyi bir cihaz

• quote:

quote:

Çok yersiz bir yorum olmuş ben Lg G2 kullanmış biri olarak Sony geçiş yaptım açık söylemek gerekirse Lg Samsung gibi markalar renkleri olduğundan fazla canlı gösterdiği için sony sırıtıyor gözünüzle ne görüyorsanız odur fazlasını abartısını isteyen diğer kalitesiz cihazlara bakabilir...
    Bu arada birkaç arkadaş Iphone 5s kasma donma olmuyor demiş Allah aşkına o küçücük ekranlı cihazda ne yapacaksınız da kasacaksınız cihazı 4 inç ekranda ne oyun oynanır ne de internete girilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: EMRE4488

quote:

quote:

Çok yersiz bir yorum olmuş ben Lg G2 kullanmış biri olarak Sony geçiş yaptım açık söylemek gerekirse Lg Samsung gibi markalar renkleri olduğundan fazla canlı gösterdiği için sony sırıtıyor gözünüzle ne görüyorsanız odur fazlasını abartısını isteyen diğer kalitesiz cihazlara bakabilir...
    Bu arada birkaç arkadaş Iphone 5s kasma donma olmuyor demiş Allah aşkına o küçücük ekranlı cihazda ne yapacaksınız da kasacaksınız cihazı 4 inç ekranda ne oyun oynanır ne de internete girilir...

Alıntıları Göster
    note 3 al ya da z2 bekle şimdi z1 alsan 1 aya eskiyecek.

• One_Shot kullanıcısına yanıt
    Şimdi Z1 alsan bir aya eskiyecek nasıl bir cümledir böyle ya 2600 2800 arası bir fiyatla gelecek Z2 ve Z1 compact 2000 tl fiyatla piyasaya sürülürken Z1 nasıl olur da piyasa kaybedip eskiyecek onu anlatırmısınız kullandığı işlemci ile diğer firmalar yeni tanışıyor sizin bu tutumunuz nedir Z1 ile Z2 arasında ahım şahım fark yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRE4488

Şimdi Z1 alsan bir aya eskiyecek nasıl bir cümledir böyle ya 2600 2800 arası bir fiyatla gelecek Z2 ve Z1 compact 2000 tl fiyatla piyasaya sürülürken Z1 nasıl olur da piyasa kaybedip eskiyecek onu anlatırmısınız kullandığı işlemci ile diğer firmalar yeni tanışıyor sizin bu tutumunuz nedir Z1 ile Z2 arasında ahım şahım fark yoktur

zaten note 3 yanında geride kalan bir telefondu ekranı rezalet. z2 ile tam anlamıyla olmuş bir telefon geliyor. Alınacaksa z2 alınmalı z1 verilecek parayla note 3 alınır hatta g2 alınır üste para kalır.
  • ben note 3 derim ama ios kulanmak istiyorsan iphone 5s al :D
  • Note3 e para verenlere üzülerek gülüyorum. 8çekirdek falan hikaye kağıt üstünde aa o var aa bu var diyerek almayın yazıktır.

Öncelikle hangi platform bu sorunun cevabını vermelisiniz.

İos ise zaten malum 5s

Android ise Z1, fakat Z2 2-3 ay içerisinde gelecek o yüzden o canavarı bekleyin şahsen beklemeye değer buluyorum. Sakın ha Note 3e para vermeyin.

Alternatifleriniz arasına lumia 1520yide ekleyebilirsiniz farklı bir platform olan wp8. Yüksek donanım, yüksek performans tam anlamıyla bir canavar. İşletim sistemi hoşunuza gidiyor ise kesinlikle bir inceleyin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba arkadaşlar 1 hafta içinde 3 cihazdan birisini alıcam fiyat olarak birbirlerine çok yakın cihazlar sizce hangisini önerirsiniz ve sebebi ile yazarsanız sevinirim

Daha önce

İphone 4s
    Samsung S4

Kullandım Ama Sony kullanmadım Daha Önce Hiç

Bu 3 Cİhaz Arasında Tercihlerinizi Söylerseniz Çok Sevinirim

bence o baslıkta ekran boyutu önemli değilse sizi daha uzun süre sıkmadan kullandıran telefon ve aralarında bi o kadarda senelerce aynı hızı taşıyan iphone 5s derim ama büyük ekran istersen tabiki z1 note3den önce gelir
  • Z2nin gelmesi nisan sonunu bulur diye dusunuyorum,o yuzden vakit yoksa tabiki z1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.