Şimdi Ara

İphone 5s telefonum ios 9 a guncellenmio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bıgun sıfır gelen iphone 5s telefonuma hıcbır ıslem yapmadım güncellemeye çalışıyorum ama surekli güncelleme varmı diye bakıo ama bulamıo çözümü varmı yada neyden kaynaklanıyo ??????

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• biride bana yardımcı olabilir mi
    sitede yeni olduğum için soramadım bi türlü kusra bakmayın buradan yazıyorum.

Ben 1phone 4s e ios 9 güncellemesi attım ama şimdi MERHABA ekranı geldi. tuş kiliti şifremi giriyorum ve açıyorum daha sonra konumları etkinleştir dedim sonrasında apple kimliğimi ve şifremi girdim sonrada "apple kimliğini ayarlamak birkaç dakika sürebilir" yazısından sonra hüküm ve koşulları kabul ettim. yine "apple kimliğini ayarlamak birkaç dakika sürebilir" yazısından sonra giriş yapılamadı yazısı geliyor. bende tamam diyorum ve apple kimliği girme alanına yeniden yönlendiriliyorum ve tekrar aynı işlemler :( LÜTFEN YARDIMCI OLUN. :( neden böyle oluyorr ne yapmalıyım

• Arkadaslar bıgun sıfır gelen iphone 5s telefonuma hıcbır ıslem yapmadım güncellemeye çalışıyorum ama surekli güncelleme varmı diye bakıo ama bulamıo çözümü varmı yada neyden kaynaklanıyo ??????

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.