Şimdi Ara

İphone 5s'ten sıkıldım,çok hevesle almıştım oysa ki. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iphone nun kıymetini bilmen icin android den iphone a geçmen lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satıyorsan alıyım kardeşim cihazında bir sorun yoksa.
  • akela77 A kullanıcısına yanıt
    ekran yetersiz gelmeye başlamadı. Siz büyük ekran gördükçe telefonunuzdan soguyorsunuz.

ben bu lafı anlamıyorum. yanlış anlamayın sadece lafım size degil mesela çogu arkadaşım tanıdıklar telefon alırken büyük istiyorum diye alıyor.iphone alın diyorum bakın kafanız rahat eder ne zaman güncelleme gelecek ne zaman ne olacak diye düşünmessiniz virüs derdi yok diyorum. yok biz büyük istiyoruz.

böyle diyenlere şunu diyorum arkadaş sene 2007 ye kadar nokia modellerine 1000 tl 2000 tl vermediniz mi ?. ekranı kaç inc ti ?. hepsi küçüçüktü. hatta mesaj okumaya bile alta in in. tek ekranda bile okuyamıyorduk. iphone çıktı 3.5 inc herkes çok begendi oo büyük. şuan 5.2 inc ekran sizin ilginizi çekebilir. hatta begenebilirsiniz. alabilirsiniz. ama yetersiz geliyor vs demek bence biraz lüks yani zevke kaçıyor..

bu arada ben 3 ay lg g2 kullanıp iphone 5s geçen biriyim. sebebi çok basit kısa bir örnek veriyim. lg aradıgınızda kitkat ne zaman gelecek biri şubat dedi biri mart biri nisan biri bilmiyorum dedi. yani sizi sallıyorlar. ciddiye bile almıyorlar.

apple aradım adamın ilk dedigi şey nasılsınız keyfiniz nasıl. sohbet ettik sonra sıkıntınız ne dedi. derdimi anlattm sorular sordum. hallettik. telefon sırasında telefon numaramı aldı. iphone baştan başlatmam gerekti. sonra bir baktım adam hemen aradı. sorununuz çözüldümü diye. ondan sonra bir kod verdi. bir daha tekrarlanırsa bu kodu müşteri hizmetlerinizde arkadaşa soyleyin sorunu tekrar anlatmanıza gerek yok dedi.

şimdi telefonu aldım bu hizmet mi daha iyi yoksa lg yi aradıgımızda zar zor agzından laf aldıgımı mı daha iyi.

İyi forumlar dilerim. . .

• Iphone 5s i bırakıp lg ye geçeceksiniz ha :) kim ne derse desin yazık ederseniz

• Ben g2 kullanıyorum çok memnunum takilma falan olmuyor iphone cularin söyledikleri onlar 5s si satip g2 alirsan 600 tl ye yakin para gecer eline

• i5/5S'in ekranı yetmiyor diyenler var ya biz 4/4S sahipleri napalım daha da ufak. :D

Telefondan bir süre sonra sıkılırsın, istediğin telefonu al ondanda sıkılacaksın ama madem Androide bakmak istiyorsun Nexus, HTC almanı öneriririm. Saf rom candır. Samsung Galaxy Tab 2 var. Sıfırlamama rağmen hala kasıyor. İlk geldiğinde iPhone gibi akıcı olan cihaz 1 hafta sonra bu hale geldi. :(

Önerim saf android olan bir cihaz al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androidd

ekran yetersiz gelmeye başlamadı. Siz büyük ekran gördükçe telefonunuzdan soguyorsunuz.

ben bu lafı anlamıyorum. yanlış anlamayın sadece lafım size degil mesela çogu arkadaşım tanıdıklar telefon alırken büyük istiyorum diye alıyor.iphone alın diyorum bakın kafanız rahat eder ne zaman güncelleme gelecek ne zaman ne olacak diye düşünmessiniz virüs derdi yok diyorum. yok biz büyük istiyoruz.

böyle diyenlere şunu diyorum arkadaş sene 2007 ye kadar nokia modellerine 1000 tl 2000 tl vermediniz mi ?. ekranı kaç inc ti ?. hepsi küçüçüktü. hatta mesaj okumaya bile alta in in. tek ekranda bile okuyamıyorduk. iphone çıktı 3.5 inc herkes çok begendi oo büyük. şuan 5.2 inc ekran sizin ilginizi çekebilir. hatta begenebilirsiniz. alabilirsiniz. ama yetersiz geliyor vs demek bence biraz lüks yani zevke kaçıyor..

bu arada ben 3 ay lg g2 kullanıp iphone 5s geçen biriyim. sebebi çok basit kısa bir örnek veriyim. lg aradıgınızda kitkat ne zaman gelecek biri şubat dedi biri mart biri nisan biri bilmiyorum dedi. yani sizi sallıyorlar. ciddiye bile almıyorlar.

apple aradım adamın ilk dedigi şey nasılsınız keyfiniz nasıl. sohbet ettik sonra sıkıntınız ne dedi. derdimi anlattm sorular sordum. hallettik. telefon sırasında telefon numaramı aldı. iphone baştan başlatmam gerekti. sonra bir baktım adam hemen aradı. sorununuz çözüldümü diye. ondan sonra bir kod verdi. bir daha tekrarlanırsa bu kodu müşteri hizmetlerinizde arkadaşa soyleyin sorunu tekrar anlatmanıza gerek yok dedi.

şimdi telefonu aldım bu hizmet mi daha iyi yoksa lg yi aradıgımızda zar zor agzından laf aldıgımı mı daha iyi.

İyi forumlar dilerim. . .

katılıyorum çay tepsisi gibi telefonları kullandıkça daha büyük istiyorlar.. yıllar önce milyarlar verirdik herkes küçüklüğüne para verirdi ekran 2 parmak kadardı.. en uygun ölçü bence 4 tür eğer oyun filan oynanacaksa pc de oynayın tabletlerde oynayın. Bi kere ergonomiklik çok önemli

• Aynen öyle olacak o parayıda kafamda baska birşey var onun için kullanıcam. 2. Ele konu actım 1.700 lira nakite bırakıcam cihazım cok temiz, 32 gb g2 gittigidiyordan 1.210 liraya alıcam 500 lira civarı elime gecer ve g3 cıktı fiyatın biraz daha düşmesi söz konusu.

• ByGalaxyS3 kullanıcısına yanıt
    S3 miniden geçtim

• yineyeniyenidenn Y kullanıcısına yanıt
    2.el foruma konu actım, link atamıyorum mobilim. Nakit 1.700 e bırakıcam cihaz sıfırdan farksız, uzay grisi 18 aylık apple store garantilidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: akela77

2.el foruma konu actım, link atamıyorum mobilim. Nakit 1.700 e bırakıcam cihaz sıfırdan farksız, uzay grisi 18 aylık apple store garantilidir.

sıfırı zaten 1800 lerde.100 lira daha kor 0 ını alırım.
  • Bu tip üst seviye bir cihaz almak istiyorsanız, sizin için sadece içindeki teknoloji önemli değildir. Aynı zamanda teknik servisin de iyi olması gerekir. Ben aldığım iphone 4ün çekmeme sorunundan dolayı servise verdiğimde, bana sıfırının verileceği aklıma gelmememişt. Şimdi çıkıp, o sıfır değil, onarılmış cihazdır diyen arkadaşar olacaktır ama benim demek istediğim, cihazın komple çalışan versiyonuyla değiştirilmesi. Bunu samsung,lg,htc bu kadar kolay yapıyor mu? Hayır.

Teknomarketlerde bir cihazı istediğiniz kadar inceleyemiyorsunuz. Hemen tepenizde bir görevli bitiveriyor,bir daha ayrılmıyor. Tabi o da o cihazı satıp pirim alacak,saygı duyarım ancak ben tek başıma cihazı istediğim gibi kurcalayabilmeliyim. Cihazların internet bağlantısı yok. Sadece menüde gezebiliyorsunuz.

Ama apple retail storelarda bu durum böyle değil. Cihazı istediğiniz kadar inceleyin,kimse size karışmaz. İstediğinizi sorun, cihazı almayacağınız aşikar olsa bile çalışanlar sizi bilgilendiriyorlar.

Öte yandan, market oturmuş, işletim sistemi oturmuş, yıllarca güncelleme alacağı garanti. Ancak, ilk cihazlarda çıkardığı kasa deformasyonları olaylarını, artık aşmalı Apple. Tamam, teknik servis çok iyi çalışıyor ama cihazları biraz daha iyi üretip, teknik servisin yükünü azaltsa çok daha iyi olur.

2 hazirandaki etkinliği eğer canlı yayınlarsa izleyerceğim. ios 8, iphone 6 kadar heyecan yaratmadı. Yani değişiklik görmeyeceğiz sistemde. Bundan bu çıkarabiliriz.

En assagı 1.950 2000 ki paralel ithalat garantisi al bakalım ne oluyor. En ufak sorununda yeni cihaz almak varken gidipte paralel ithalat alınmaz applenin en büyük artısı garantisi ve müşreti memnuniyetidir. Ölücüler ulaşmasın lütfen.

• bir ps4 al ve bir ucuz telefon al telefonlarda oyun oynanmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: akela77

En assagı 1.950 2000 ki paralel ithalat garantisi al bakalım ne oluyor. En ufak sorununda yeni cihaz almak varken gidipte paralel ithalat alınmaz applenin en büyük artısı garantisi ve müşreti memnuniyetidir. Ölücüler ulaşmasın lütfen.

1899 lira oluyor vatanda 3-5 gün takip et görürsün kardeşim :).
  • Sevgilin yoksa ondan dolayi sikilmissindir whats tan mesajlar viberler instagramlar retricalar hdr li fotograflar falan yogun kullanima tesvik etmeyince psikolojik olarak bunlar olur.

Farkeder mi APPLE TÜRKİYE garantim var ve sıfırdan farksız cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apple-Apple

quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Çocuk gibi bir sürü uygulama yüklerseniz sıkılırsınız tabi, sosyal medya iş mail için en ideal telefon.

Katılıyorum Apple ürünlerini oyun için aldıysanız en baştan kaybettiniz.

Asıl oyun Apple cihazlarında oynanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

Sevgilin yoksa ondan dolayi sikilmissindir whats tan mesajlar viberler instagramlar retricalar hdr li fotograflar falan yogun kullanima tesvik etmeyince psikolojik olarak bunlar olur.

Bence sevgilin varsa o dediğin sosyal uygulamaları kullanamıyorsun.Benim rehbere kız eklettirmiyor,ne whatsapp,foursquare,viber,face hepsinde erkek var Sevgilim olmasaydı alayını kullanırdım

adam 32 gb uzay grisi yazmış senin dediğin 16 gb lık modeller olur. 1700 tl 18 ay daha garantisi olan cihaz için çok iyi fiyat kozmetiği de iyi ise
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.