Şimdi Ara

İphone 5s'ten sıkıldım,çok hevesle almıştım oysa ki. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Ne bekliyordunuz ki! 18 yaşında biri için gerçekten çok iyi cihaz.
    Alınmayın ama sizinki de biraz ayrangönüllülük.
    64 bit işlemci, piyasadaki en iyi parmak izi okuyuculu, ilk dual flaş kullanan bir cihazı bırakıp 2 alt gömlekte bulunan bir seriye geçmek ne kadar akıllı olur, tartışılır.

+1 LG G2 geçen senenin orta-üst telefonu amiral gemi değil
  • Rehbere girme konusunda 5800, 5s e göre açık ara önde 3 saniye, 5 saniye de bir telefon rehbere mi girer ?
  • Sen telefon degil eğlence ariyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4s kullanıyorum pek memnunum kardeşimde 5s var amcamda note2 android cihazlar gerçekten berbat. İos kullanan biri döner dolaşır iosa geri döner :) birde taşıma kolaylığı var onu saymıyorum bile :)

• Ben de bir süre İphone 5 kullandım ve sonrasında Note 3'e geçtim...

IOS'un harika bir işletim sistemi olduğunu inkâr etmiyorum, İphone'ler de çok kaliteli cihazlar, bu da kabul ama maalesef çok sıkıcı oluyorlar. Hiç bir şeyini değiştiremiyorsunuz ve bu bir süre sonra bıkmanızı sağlıyor...

Konuyu açan arkadaşa gelince; telefonunuzu değiştirin ama piyasada LG G2'den daha iyi Android cihazlar var. Mesela Note 3 başta olmak üzere, HTC ONe (M8) ve yeni çıkan LG G3'ü denemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic

Ama samsung ve lg alırsan telefon zamanla şişer takılma yapabilir, sen htc sony nexus üçlüsünden birini al.

Ben buna katılmıyorum. Bakarsan bağ, bakmazsan dağ olur diyorlar.

Samsung Note 3 kullanıyorum ve ne takılma, ne şişme, ne de başka bir sorun olmuyor. Bütün iş, telefonunuzun yazılımını iyi korumanızda.

Örneğin ben, Clean Master programıyla telefonumda gereksiz ve telefonu kasan ne varsa düzenli aralıklarla kontrol ederim. Zaten kendisi böyle bir durumda otomatik algılayıp temizliğini yapıyor. CM Security ile de indirilen her uygulamayı ve güncellemeyi ayrı ayrı güvenlik testinden geçiriyor.

Telefonunuza iyi bakarsanız, hiç bir sorun çıkmaz. Bakın mesela benim böyle yazılımını üstüne titreyerek baktığım Note 3 telefonum, Benchmark testinde, HTC One (M8) ve Galaxy S5'i de ezip geçerek 1. oldu...

Kısacası bütün iş, telefonunuza yeterince bakıp bakmadığınızla ilgili...

İphone 5s'ten sıkıldım,çok hevesle almıştım oysa ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Android Canavarı

quote:

Ama samsung ve lg alırsan telefon zamanla şişer takılma yapabilir, sen htc sony nexus üçlüsünden birini al.

Samsung Note 3 kullanıyorum ve ne takılma, ne şişme, ne de başka bir sorun olmuyor. Bütün iş, telefonunuzun yazılımını iyi korumanızda.

Örneğin ben, Clean Master programıyla telefonumda gereksiz ve telefonu kasan ne varsa düzenli aralıklarla kontrol ederim. Zaten kendisi böyle bir durumda otomatik algılayıp temizliğini yapıyor. CM Security ile de indirilen her uygulamayı ve güncellemeyi ayrı ayrı güvenlik testinden geçiriyor.

Telefonunuza iyi bakarsanız, hiç bir sorun çıkmaz. Bakın mesela benim böyle yazılımını üstüne titreyerek baktığım Note 3 telefonum, Benchmark testinde, HTC One (M8) ve Galaxy S5'i de ezip geçerek 1. oldu...

Bilmiyorum hocam bazıları çok oyun yüklüyor cihaza takılma kasma yapıyor diye konu açıyor bir çoğu,bir fan boy olarak söylüyorum android cihazlara oyun ile doldurursanız tabi ki kasar bu bir gerçek yeri geliyor ios 7 bile kasıyor bu kaçınılmaz bir gerçek bana göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: Apple-Apple

quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Çocuk gibi bir sürü uygulama yüklerseniz sıkılırsınız tabi, sosyal medya iş mail için en ideal telefon.

Katılıyorum Apple ürünlerini oyun için aldıysanız en baştan kaybettiniz.

Niye yahu.Ben baya bir oyun yükler silerim.Galaxy S4 de kullandım ama iphone'daki akıcılık yok.Bence oyunlar için de alınır.Hiç olmazsa stabilite sorunu yok oyunlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Android Canavarı

quote:

Benchmark testinin hiçbir önemi yok samsungun arayüzü çok yavaş sadece note3 kullandı iseniz bunu anlamanız zor,htc one m7im hem note3ten hem s5ten galeri rehber sms uygulama açma konularında çok daha hızlı ama iş browser ve oyun performansına gelince tabi donanım konuşur note3 daha hızlı olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre.-.

Açık söyleyeyim lg g2 5s kadar olamaz anca 5 ile kıyaslanır onda da kim önde olur bilemem ama pek kafaya takmıyorsan oyun oynamayı rehbere 3 4 bazen 6 7 saniyede girmeyi güzel telefon. Birde Google play de bi oyun indirirsin farklı birşey çıkar Fifa 14 diye aratırsın bir sürü şey çıkar karşına yani gereksiz uygulama çok. Lg g2 alırsan da şarjım bitecek 3gyi kapatayım derdin de olmazsın telefon sonuçta hocam bence deneyebilirsin. Ben note 3 te kullandım 10 gün kadar 5s değil 5 i değişmem note 3 e işletim sistemi olarak geri kalıyorlar.

Markette alakasız şeyler çıkması sorunu maalesef AppStoreda çok daha yüksek oranda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefon oyuncak değil daha ciddi bir telefon.. bence farklı modele gecmeniz isabet olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: akela77

Valla kararsız kaldım sıkıldım sebepsiz bilmiyorum.Kız arkadaşım g2dende sıkılırsın bence değişme bu iyi diyor.

Sende kiz arkadasini degistir

LG fena degildir Sony tavsiye ederim.

• Yıllarca iphone kullanan birisi olarak,(2G, 3GS, 4S) -ki bütün iphone larım JB yapılıydı- buna rağmen ios bir süre sonra sıkmaya başladı diyebilirim. Yaklaşık 9 ay önce android deneyimi yaşamaya karar verdim ve HTC one M7 aldım. 9 aydır hiç sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. İçine saf android yükledim oldu google edition, zaten kasmıyordu şimdi daha da akıcı oldu. iphone JB yapılmış bile olsa gene de sizi sınırlandırıyor diye düşünüyorum bir de sizi her zaman itunes a mahkum ediyor bir müzik vb yüklemek istediğinizde.
    Apple cidden kaliteli hardware ve işletim sistemi yapıyor buna diyecek sözüm yok. Ben çoğu insanın bahsettiği android de şöyle oluyor, donuyor, kasıyor vb sorunları kendi cihazımda yaşamadım.
    Ben kendi adıma telefonumdan memnunum, bence android ios tan biraz daha keyifli. Tabii ios dan da tamamen kopmadım ipad var JB li onun keyfi ise ayrı.

Tabii ki gene de tercih meselesidir, kimi apple sever kimi samsung, lg, htc, sony vb. Telefonunla yapmak istediklerini bence bir liste haline getir ve ona göre sana uygun olan bir model seç bence.

• 2008'den beri iPhone kullanıyorum. Ve hala sıkılmadım
  • 3 haftadır 5S kullanıyorum,S3 Mini'den geçtim,Android kısmındaki hemen hemen tüm amiral gemilerini inceledim il birkaç gün sudan çıkmış balık gibi olsamda şuan telefonuma resmen aşığım :) (HTC'yi incelemedim ama zaten gerek duymadım.Stabilmiş filan Android telefona o kadar para vermem şahsen)
  • Hocam mesela bendede samsung galaxy note3 var. Çok memnunum . Iphone bataryası 6 saat zor dayanırken benim note3te oyun sosyal medya radyo açık olsa bile 2 gün yetiyor. Alacaksan ya note3 neo yada note3 jet

• 5s'im olacak da sıkılacam...

Tabii sıkılırım o ekranla. Bence iP6'yı bekleyin, çıkınca bunu satıp alırsınız :) ama silikon kılıfla ekran koruyucuyla falan kullanın da satarken fiyatı düşmüş olmasın kozmetikten :)

• Ben cihazıma oyun yüklemeye kıyamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Ben cihazıma oyun yüklemeye kıyamıyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.