Şimdi Ara

İphone 5s'ten sıkıldım,çok hevesle almıştım oysa ki. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic

Bu nasıl bir mantıktır işinize geldiğinizde appstoredaki oyunlar hiçbir yerde yok dersiniz, işinize geldiğinizde oyun oynamak için iphone mu alınır diyorsunuz. Dostum ipadim de var htc telefonumda market dışında hiçbir avantajı yok iosun, apple bölümünde böyle yorumlar gelmesi doğal androidin iostan eksiği yok fazlası var. Ama samsung ve lg alırsan telefon zamanla şişer takılma yapabilir, sen htc sony nexus üçlüsünden birini al.

Hocam hem appstore'daki gibi oyunlar başka yerde yok, hem de oyun oynamak için iphone alınmaz. Çünkü;
    1) Tamam oyunlar iphone'lara optimize oluyor ama sonuçta 1080p de aldığın netlikle 640p de aldığın netlik farklıdır
    2) Androidin ios'tan fazlası var evet. Open source olduğu için çok fazla kişiselleştirme ve bir o kadar da virüs ve sahtekarlık sunuyor(yani bi avantaj bi dezavantaj)
    3) evet sony nexus htc tarzı markalar daha az şişiyor ve daha uzun ömürlü ama iphone 4'ün bile şişmediği hatta iphone 3gs'imin yeni yeni şişmeye başladığı bir dönemdeyim ben. Eminim ki ne kadar düzgün olursa olsun hiçbir android telefon bu kadar uzun süre şişmeden duramaz.
    Son olarak apple fanboy'u değilim. Hatta bu hafta bitmeden xperia z2 almayı düşünüyorum. Niye mi? Çünkü androidde çok tecrübesizim ve androidi de tecrübe etmek istiyorum(ama yine de vazgeçip iphone 5s alma ihtimalim var )
    İyi forumlar hocam(Edit: One m8 kullanıyorsanız fotoğraf kalitesi hakkında bana özel mesaj atarsanız sevinirim.)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Androidd

ekran yetersiz gelmeye başlamadı. Siz büyük ekran gördükçe telefonunuzdan soguyorsunuz.

ben bu lafı anlamıyorum. yanlış anlamayın sadece lafım size degil mesela çogu arkadaşım tanıdıklar telefon alırken büyük istiyorum diye alıyor.iphone alın diyorum bakın kafanız rahat eder ne zaman güncelleme gelecek ne zaman ne olacak diye düşünmessiniz virüs derdi yok diyorum. yok biz büyük istiyoruz.

böyle diyenlere şunu diyorum arkadaş sene 2007 ye kadar nokia modellerine 1000 tl 2000 tl vermediniz mi ?. ekranı kaç inc ti ?. hepsi küçüçüktü. hatta mesaj okumaya bile alta in in. tek ekranda bile okuyamıyorduk. iphone çıktı 3.5 inc herkes çok begendi oo büyük. şuan 5.2 inc ekran sizin ilginizi çekebilir. hatta begenebilirsiniz. alabilirsiniz. ama yetersiz geliyor vs demek bence biraz lüks yani zevke kaçıyor..

bu arada ben 3 ay lg g2 kullanıp iphone 5s geçen biriyim. sebebi çok basit kısa bir örnek veriyim. lg aradıgınızda kitkat ne zaman gelecek biri şubat dedi biri mart biri nisan biri bilmiyorum dedi. yani sizi sallıyorlar. ciddiye bile almıyorlar.

apple aradım adamın ilk dedigi şey nasılsınız keyfiniz nasıl. sohbet ettik sonra sıkıntınız ne dedi. derdimi anlattm sorular sordum. hallettik. telefon sırasında telefon numaramı aldı. iphone baştan başlatmam gerekti. sonra bir baktım adam hemen aradı. sorununuz çözüldümü diye. ondan sonra bir kod verdi. bir daha tekrarlanırsa bu kodu müşteri hizmetlerinizde arkadaşa soyleyin sorunu tekrar anlatmanıza gerek yok dedi.

şimdi telefonu aldım bu hizmet mi daha iyi yoksa lg yi aradıgımızda zar zor agzından laf aldıgımı mı daha iyi.

İyi forumlar dilerim. . .

Önemli olan boyu değil işlevi yani :D

Not: Apple'ın en büyük artılarından biri de müşteri memnuniyetidir zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Quiksilver_TR

quote:

Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic

Bu nasıl bir mantıktır işinize geldiğinizde appstoredaki oyunlar hiçbir yerde yok dersiniz, işinize geldiğinizde oyun oynamak için iphone mu alınır diyorsunuz. Dostum ipadim de var htc telefonumda market dışında hiçbir avantajı yok iosun, apple bölümünde böyle yorumlar gelmesi doğal androidin iostan eksiği yok fazlası var. Ama samsung ve lg alırsan telefon zamanla şişer takılma yapabilir, sen htc sony nexus üçlüsünden birini al.

Hocam hem appstore'daki gibi oyunlar başka yerde yok, hem de oyun oynamak için iphone alınmaz. Çünkü;
    1) Tamam oyunlar iphone'lara optimize oluyor ama sonuçta 1080p de aldığın netlikle 640p de aldığın netlik farklıdır
    2) Androidin ios'tan fazlası var evet. Open source olduğu için çok fazla kişiselleştirme ve bir o kadar da virüs ve sahtekarlık sunuyor(yani bi avantaj bi dezavantaj)
    3) evet sony nexus htc tarzı markalar daha az şişiyor ve daha uzun ömürlü ama iphone 4'ün bile şişmediği hatta iphone 3gs'imin yeni yeni şişmeye başladığı bir dönemdeyim ben. Eminim ki ne kadar düzgün olursa olsun hiçbir android telefon bu kadar uzun süre şişmeden duramaz.
    Son olarak apple fanboy'u değilim. Hatta bu hafta bitmeden xperia z2 almayı düşünüyorum. Niye mi? Çünkü androidde çok tecrübesizim ve androidi de tecrübe etmek istiyorum(ama yine de vazgeçip iphone 5s alma ihtimalim var )
    İyi forumlar hocam(Edit: One m8 kullanıyorsanız fotoğraf kalitesi hakkında bana özel mesaj atarsanız sevinirim.)

Öncelikle ılımlı yorumunuz için teşekkür ederim çünkü buradaki çoğu kişi kısa cevaplarla direkt eleştiriyor apple her şeyde en iyisi gibi davranıyorlar.

1)bence iphoneda o yüksek fps ile çok güzel oyun oynanıyor hocam retina ekran gayet güzel o çözünürlük farkı çok etkilemiyor iphone 5sin 300 küsur ppi var kendi m7imin 468 ppi olmasına rağmen aradaki fark çok da önemli değil.
    2)Telefonu 1 yıldır antivirus kullanmadan kullanıyorum tek bir virüs bile bulaşması tabiki ios daha güvenli ama bence bu konu edilecek bir şey değil.
    3)Dediğim gibi 1 yıldır m7 kullanıyorum tek bir takılma olmadı m8 ise şu an en stabil telefon youtubeda videolar var uygulama açış hızları menü geçiş hızları 5sten de hızlı, tabi iphone daha uzun süre götürecektir ama HTC ile iphone arasında stabilite bakımından inanın çok çok az farkla iphone önde olacaktır HTC Sense arayüzü gerçekten inanılmaz.

İnanın ben de android veya HTC fanı değilim dediğim gibi ipadim de var ama iosta en basit şeyi bile yapmak için jb gerekiyor usb takılmıyor bluetooth 3g açma kısayolu için bile apple kullanıcıları güncelleme bekliyor vs vs çok az bir stabilite farkı mı yoksa bu kadar özellik mi derseniz ben kesinlikle android diyorum. Z2 güzel telefon ama ben bu yılki androidleri beğenmedim geçiş sürecindeki telefonlar bunlar bence çok aceleniz yoksa yeni çıkacakları bekleyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• akela77 A kullanıcısına yanıt
    samsung galaxy s3 ile takas etmek istersen buradayım.Eğer gerçekten G2 düşünüyorsan hiç satma bence.Dediğimi düşünürsen PM atabilirsin...
  • ios dan sonra asla android kullanamam.
  • Arwen Undomiel kullanıcısına yanıt
    bu çift led flaş hocam ikisi de beyaz ışık iphone 5s deki çift led birisi sarımsı diğeri mavimsi olması lazım o anlamda ilk zaten iphonedo bile söylemişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

bu çift led flaş hocam ikisi de beyaz ışık iphone 5s deki çift led birisi sarımsı diğeri mavimsi olması lazım o anlamda ilk zaten iphonedo bile söylemişti

Degistirse en kotu g2 z1 le degistirir. s3 un ustune 1000 lira daha verirsen o da olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşşek ne anlar hoşaftan :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.