Şimdi Ara

İphone 5s'ten sıkıldım,çok hevesle almıştım oysa ki. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Krone

Ben cihazıma oyun yüklemeye kıyamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

quote:

Eski bir android kullanıcısı olunca böyle oluyor

• quote:

quote:

quote:

Eski bir Symbian, Android, Windows Mobile, Windows Phone kullanicisi olarak telefona daima oyun kurdum, kurarim, kuracagim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eski bir Symbian, Android, Windows Mobile, Windows Phone kullanicisi olarak telefona daima oyun kurdum, kurarim, kuracagim.

Dandik android cihazlarımda oyuna girmek çıkmak falan işkence oluyordu cihaz kendine gelemiyordu. Belkide pil e kıyamıyorum çabuk bitiyor ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgialp

Jailbreak yap bi daha sıkılmazsin

Jb yapmak eğlenceli her şeyi denemek istediğim tweakları yükleyip sildim. Bir tweaktan sonra telefon çöktü. Elmada falan kaldı. Bayağı uğraştım sonra güncel sürümü yükleyince eğelence bitti. Yani işin sonu sıkılmak. Jb her zaman olmuyor.

• Bende 3 sayfa mı ne oyun var her gün ayrı birini açıp oynarım fotoğraf falan çekiliriz arada arkadaşlarımla eğlenceli oluyor bence kullan telefonu
  • Pili bitmeyen elektronik alet mi var? Su yonden oyun iyi oluyor gunde 20-30 dakika bos zamaninda oynayarak hem oyunda ilerliyorsun hem de keyifli zaman geciriyorsun. 6630'u ilk aldigimda(2006) Asphalt 2'yi kurup gunlerce oynamistim gunde 5-6 kere sarj ettigimi hatirliyorum, simdi ise oyunu kuruyorum aylarca oynuyorum bir sure sonra kendini tekrarlamaya baslayinca siliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danGerfuLL -- 30 Mayıs 2014; 19:54:11 >
  • Öyle tabi ama ne kadar pilinden sıkıntı duysam da bir iPhone cihazını sadece iPhone'a değişirim artık :)

• iphone 5sden bıktım dıyorsun lg g2 den de bıkacaksın ve lg g2 yi aldıktan 4 ay sonra 5s yi sattığına pişman olacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Android Canavarı

quote:

Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic

Ama samsung ve lg alırsan telefon zamanla şişer takılma yapabilir, sen htc sony nexus üçlüsünden birini al.

Ben buna katılmıyorum. Bakarsan bağ, bakmazsan dağ olur diyorlar.

Samsung Note 3 kullanıyorum ve ne takılma, ne şişme, ne de başka bir sorun olmuyor. Bütün iş, telefonunuzun yazılımını iyi korumanızda.

Örneğin ben, Clean Master programıyla telefonumda gereksiz ve telefonu kasan ne varsa düzenli aralıklarla kontrol ederim. Zaten kendisi böyle bir durumda otomatik algılayıp temizliğini yapıyor. CM Security ile de indirilen her uygulamayı ve güncellemeyi ayrı ayrı güvenlik testinden geçiriyor.

Telefonunuza iyi bakarsanız, hiç bir sorun çıkmaz. Bakın mesela benim böyle yazılımını üstüne titreyerek baktığım Note 3 telefonum, Benchmark testinde, HTC One (M8) ve Galaxy S5'i de ezip geçerek 1. oldu...

Kısacası bütün iş, telefonunuza yeterince bakıp bakmadığınızla ilgili...

İphone 5s'ten sıkıldım,çok hevesle almıştım oysa ki.

Kardeş 40.000 alsan ne olacak? Sanki kullanmalık yazılım var. Daha geçen gün iMovies'de ingilizce ödevimi tamamladım.

• Lg g2 yi i5le kiyaslanlar var.herhalde note 3 u de i5le kiyaslarsiniz

• Bende g2 ye geçmeyi düşünüyorum 5s ten. Sebeplerini ise şöyle sıralayabilirim ;
    - ekran yetersiz gelmeye başladı.
    - tasarımına lafım yok muhteşem tasarımı var, ama kilidi açınca telefondan sıkılıyorum. Çok kapalı. Hiç kişiselleştirme yapamıyorum
    - bana lazım olan app lock tarzı programlar yok. Whatsappa mesajlara galeriye şifre koymam gerekiyor kurcalayan oluyor diye, ama jb olmadığı için malasef yapamıyorum bunu.
    - pili saymıyorum bile çok hızlı düşüyor.
    - sıkıldığım zaman sadece oyun oynuyorum. Vakit geçirecek başka eğlence bulamıyorum. Android öyle değil. İstediğin kadar kurcala. Sistemi bile değiştirebiliyorsun komple.

Herkes stabilite stabilite filan diyor ama zaten ios ta sistemi yoran bişey olmadığı için haliyle stabil oluyor.

Amacım apple ı kötülemek değil . Eksiklerini söylüyorum sadece. Yoksa gerçekten çok kaliteli bir sistemleri var.

Edit: bu msjı yazıp yollayana kadar bile %3 şarj yedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iLaichzeit -- 30 Mayıs 2014; 20:23:32 >

• Şu an 5c kullanıyorum ama geçen 1 sene boyunca note 2 kullandım .. Tek bir sorun yaşamadım .. ! Note 2 kullanırken iPhone ü, iPhone kullanırken note 2 yi özlüyorum.. En iyisi ikisini de kullanmak ;)

iPhone un şarj dışında bir sıkıntısı bana göre yok.. Ama note 2 ile en çok güneş altında dışarıda kullanırken ekranı görememe sorunu yaşıyordum .. Şimdiki cihazlarda yani note 3 ya da s5,m8 de durum nedir bilemem tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: akela77

Çok hevesle 6 ay önce apple storeden aldığım uzay grisi 5s'imden sıkıldım lg g2 tarzı telefon alıp kalan parayla planım var. Satmam sizce nasıl olur , asla satma der misiniz? Derseniz neden? Gerçekten sıkıldım telefondan yaşım 18 kimisi yaşın 18'se sen kullanma zaten iphone kafasıyla yaklaşıyor onları takmıyorum bile.

Aynısını yapıp g2 aldım..androide tövbe ettim o derece

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

Şu an 5c kullanıyorum ama geçen 1 sene boyunca note 2 kullandım .. Tek bir sorun yaşamadım .. ! Note 2 kullanırken iPhone ü, iPhone kullanırken note 2 yi özlüyorum.. En iyisi ikisini de kullanmak ;)

iPhone un şarj dışında bir sıkıntısı bana göre yok.. Ama note 2 ile en çok güneş altında dışarıda kullanırken ekranı görememe sorunu yaşıyordum .. Şimdiki cihazlarda yani note 3 ya da s5,m8 de durum nedir bilemem tabi

Şu an güneş altında en iyi görünen ekran s5 e ait. Daha sonra note 3 ve m8 geliyor. Fakat note 2 ,s4.... Gibi eski modeller güneş ılığı altında malesef yetersizler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iLaichzeit kullanıcısına yanıt
    editi okurken gülümsedim
  • hocam bende de g2 32 gb siyah var acikcasi bende cihazimdan sikiliyorum zaman zman yani herkes sikilir cihazindan
    edit:imla kurallarinda cigir actim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: tevfikkavil

hocam bende de g2 32 gb siyah var acikcasi bende cihazimdan sikiliyorum zaman zman yani herkes sikilir cihazindan
    edit:imla kurallarinda cigir actim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: iLaichzeit

Bende g2 ye geçmeyi düşünüyorum 5s ten. Sebeplerini ise şöyle sıralayabilirim ;
    - tasarımına lafım yok muhteşem tasarımı var, ama kilidi açınca telefondan sıkılıyorum. Çok kapalı. Hiç kişiselleştirme yapamıyorum
    - bana lazım olan app lock tarzı programlar yok. Whatsappa mesajlara galeriye şifre koymam gerekiyor kurcalayan oluyor diye, ama jb olmadığı için malasef yapamıyorum bunu.
    - sıkıldığım zaman sadece oyun oynuyorum. Vakit geçirecek başka eğlence bulamıyorum. Android öyle değil. İstediğin kadar kurcala. Sistemi bile değiştirebiliyorsun komple.

Herkes stabilite stabilite filan diyor ama zaten ios ta sistemi yoran bişey olmadığı için haliyle stabil oluyor.

Amacım apple ı kötülemek değil . Eksiklerini söylüyorum sadece. Yoksa gerçekten çok kaliteli bir sistemleri var.

Çok güzel yerlere değinmişsiniz.Bende bu sebeplerden dolayı sıkıldım özellikle ekran yetersiz gelmeye başladı ve çok sıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: akela77

quote:

Orijinalden alıntı: iLaichzeit

Bende g2 ye geçmeyi düşünüyorum 5s ten. Sebeplerini ise şöyle sıralayabilirim ;

Çok güzel yerlere değinmişsiniz.Bende bu sebeplerden dolayı sıkıldım özellikle ekran yetersiz gelmeye başladı ve çok sıkıyor.

Bende sıkılıyorum ama bir yandanda korkuyorum. G2 ye alıştıktan sonra bu seferde ip5s in parmak izi okuyucusunu güvenli oluşunu hızını sadeliğini kalitesini marketini arayacağım için korkuyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.