Şimdi Ara

Iphone 5s uzay grisi ekran gıcırdaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iphone 5s uzay grisi kullanıcısıyım ekranım sağ üst köşeden esniyor içine girip çıkıyor ve gıcırdıyor telefonumu yurtdışından aldım 11 ekime kadar 1 yıllık garantisivar ama apple store türkiyede olmadığından çaresizim apple destek hattını aradım store açılacak dediler öneriniz varmı bu sorun sadece bendemi ?? Telefonda en ufak çizik bile yok telefon aldımddan beri var galiba 1.5 ay önce esnedini farkettim önemsemedimfakat 2 gunden beri gıcırdıyor. Bu konuda yardım bekliyorum bu sorun sadece bendemi var acaba merak ediyorum.

• Durum normal degil. Ben sag ust kisma cok sert bir sekilde dokundugumda bir ses geliyor fakat o power tusundan kaynaklaniyor (normal kullanimda gelmiyor o ses, bazi 5s'lerde normal kullanirken de power tusundan ses gelebiliyormus). Ekrana ne kadar sert bastirirsam bastirayim yerinden hareket etmiyor. Normal bir kullanimda eger esneme ve ses yapiyorsa ve telefon hicbir sekilde darbe almadiysa garanti kapsamina girecektir. Eger kullanimda cok buyuk sikinti yaratmiyorsa, Apple destek hattinin dedigi gibi fiziki magazayi beklemenizi tavsiye ederim. Muhtemelen yeni telefon vereceklerdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzay grisi altın sarısı diye fahiş fiyattan telefonları satıyorlar. Pazarlama var ama gerisi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: webdh

Uzay grisi altın sarısı diye fahiş fiyattan telefonları satıyorlar. Pazarlama var ama gerisi yok.

Bu varligi ciddi almayin. Webdh ve Webdh2 hesaplari altinda apple forumuna gelip, konularda sacmiliyor, aklinca camur atiyor.

Konuyu acan arkadasim store acilana kadar bekle. Telefonculara falan gostermeye calisma bosuna. Apple store acilinca bakarlar bir problem varsa geregini yaparlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Orijinalden alıntı: webdh

Uzay grisi altın sarısı diye fahiş fiyattan telefonları satıyorlar. Pazarlama var ama gerisi yok.

Bu varligi ciddi almayin. Webdh ve Webdh2 hesaplari altinda apple forumuna gelip, konularda sacmiliyor, aklinca camur atiyor.

Konuyu acan arkadasim store acilana kadar bekle. Telefonculara falan gostermeye calisma bosuna. Apple store acilinca bakarlar bir problem varsa geregini yaparlar.

Sen ne diyorsun yahu , yalan mı soyluyoruz. Uzay grisi diye telefonmu satılır. Aklınızı başınıza alın , firmanın esiri olmuşsun haberin yok.

heralde uzay grisi iphone alınca insana kendini astronot olan neil Armstrong olarak hissettiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webdh -- 7 Ocak 2014; 15:06:40 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• gduman G kullanıcısına yanıt
    Kardeşim yeni gördum tüm yorumları zaten telefonun garantisi var ben benden baska bu sorunu olan varmı ollar nası gözdü diye açtım konuyu teşşkür ederim
  • Hayırrrr bu sorun 5s te olmazz

Benim 5 imde de var çok dert edilecek değil arada geçiyo ama bazen deli ediyo

• KakaoluBiskuviCetesi kullanıcısına yanıt
    Garantiye yolladınmı peki bendede arada geçiyor :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dmrbs61

Garantiye yolladınmı peki bendede arada geçiyor :((

Yurt dışından almıştım bende hiç yollamadım. Çok dert etme ya mesela şu an o ses gelmiyo. Grlince ekrana 30sn bastırıyorum geçiyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    2 3 aylık telefon deliricem garantisi olduğundan apple magazası bekliyorum
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=84645733&p=1#84645733

• Geçen sene yabancı sitelerde para karşılığu yaptıkları yazıyodu ama burda yaparşar ya yoksada başka sorunlar uydurup değişim isteyin

Walla bence ilk başvurursam yeni heycanla değişirler :))
  • Arkadaşlar apple desteği aradım dedim böyle böyle apple store buna bakmassa atacam çöpe insan deli oluyo bi bilsenz ordaki beyefendi yok siz canınızı sıkmayın apple mağaZası geldiğinde bakılır garantı kapsamına girer dedi zaten distibitör iyi garanti veremiyorlarmış şikayet üzerine mağza açılması kararı alınmış dedi kerim bey

• O sorun kronik kac tane iphone degistirdim hep sinde ayni sorun vardi hatta iphone 5 lerde degil saglam dedigimiz 4/4s de bile var

Edit:ha birde sag ustun altinda titresim motoru var motor zamanla orayi titrestire titrestire deforme etmis olabilir urunu degisirseniz bile ayni problwm tekrar eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DesertEagle67 -- 7 Ocak 2014; 21:45:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesertEagle67

O sorun kronik kac tane iphone degistirdim hep sinde ayni sorun vardi hatta iphone 5 lerde degil saglam dedigimiz 4/4s de bile var

Edit:ha birde sag ustun altinda titresim motoru var motor zamanla orayi titrestire titrestire deforme etmis olabilir urunu degisirseniz bile ayni problwm tekrar eder

Ya bu normal değil abimin ıphone 5 yamuldu ekran taş gibi bazılarında hata var işte insan gerçekten kafayı takıyo ekranın üstüne dokunıyorum gıcırdıyo :))

• quote:

O sorun kronik kac tane iphone degistirdim hep sinde ayni sorun vardi hatta iphone 5 lerde degil saglam dedigimiz 4/4s de bile var

Solda var sağnın altında kameravar ondan olacağını sanmam

• quote:

quote:

Ya bu normal değil abimin ıphone 5 yamuldu ekran taş gibi bazılarında hata var işte insan gerçekten kafayı takıyo ekranın üstüne dokunıyorum gıcırdıyo :))

O duyguyu biliyorum o kadar para ver sonra ekran icine girip ciksin direk fabrika hatasi bu yuzden degisim yaparlar ama cihaziniz yurtdisi ancak apple store olmasi gerek..

• Apple store bekliyorum subatta açılır engeç dedi kerimbey apple destekteki

• quote:

quote:

Solda var sağnın altında kameravar ondan olacağını sanmam

Pardon aksam aksam yanlis bilgi verdim haklisiniz sol taraftaydi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.