Şimdi Ara

iPhone 5s vs Lg g3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

aktif olarak samsung galaxy s3 kullanıyorum. Artık yavaşlığından, bir rehberin bile 7saniye civarında açılmasından bıktığım için telefon değiştireceğim. Aklımda Lg g3 veya iPhone 5s var. iPhone'un 5 kasaları ilk çıktığından beri hayranım. Bir telefondan tek beklentim hızlı olması, iki yıl boyunca sorunsuz götürmesi, ve şarjın 1gün civarında dayanması. Öyle çok oyun meraklısı kesinlikle değilim, bir traffic racer, bir de stick hero, 1010 gibi basit oyunlar oynuyorum oynarsam.
    Sizce hangisini almalıyım?

• Bütçeye göre G2 32 Gb uygundur,G3 şarj dan dolayı tavsiye etmiyorum Xperia Z3C en mantıklı fiyat uygunsa 5s şarj sıkıntı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone şarj konusunda seni 1 gün götürmes ama performans olarak g3 ten daha iyi.
    g3 te seni şarj olarak iphoneden daha iyi idare eder ama 2k ekranı olduğundan dolayı işlemcisi arasıra donma yapabiliyor
  • Vatandan odea kredisi ile alacağım. İkisinin de fiyatları aynı. 1799tl. g3 32gb olan, iphone 5s 16gb. Başka alternatif malesef düşünmüyorum. Beklentilerimi karşılayan sanırım iphone
  • Bak şöyle bir şey buldum markado.com'da piyasadakinden daha uygun fiyatta 5s var ben kalitesinden dolayı 5s tavsiye ederim.
    http://www.markado.com/elektronik/telekom/akilli-telefon/apple-iphone-5s-16gb-black.html
  • aliuslu174 kullanıcısına yanıt
    Zahmet etmişsin hocam teşekkür ederim ama sütten ağzı yanan misali ben şu an kullandığım telefonu sırf daha ucuz diye internetten aldım çekmediğim kalmadı şimdi 50tl fark için yine internet riskine girmeyi göze alamıyorum
  • z3compact alın ıkısındende cok daha fazla memnun kalırsınız,hem saglamlık hem batarya hem donanım gucu acısından,hemde 5s boyutlarında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    +1
  • İkisi arasından 5s.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    Öneri için teşekkürler, inceleyeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.