Şimdi Ara

iPhone 5SE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu söyletin mi yoksa doğru mu ? Ona göre bekleyeceğim. Ve fiyati ne kadar olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doğruysa eğer fazla beklemeyeceksin. Çünkü mart ayında çıkacakmış.

• duda D kullanıcısına yanıt
    Mart ayında etkinlik olacak, Türkiye'de satışı Nisan belkide mayıs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

Mart ayında etkinlik olacak, Türkiye'de satışı Nisan belkide mayıs.

Fiyat ne kadar olur

• 2000 civarı olur en az ve 1400e 5s varken kim alıcak o telefonu merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

2000 civarı olur en az ve 1400e 5s varken kim alıcak o telefonu merak ediyorum

2gb rm ve a 9 islemci ile gelecegi konusuluyor. Apple bu sefer metal kasa ile devam eder. 5c faciasindan sonra bir daha plastik kasaya yeltenmez.

• 18 Mart'da satışa çıkacak büyük ihtmal 1800 - 2200 arası bir şey olur
  • en kötü 2200 ama ram 1 gb olur,2gb hayatta olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

2000 civarı olur en az ve 1400e 5s varken kim alıcak o telefonu merak ediyorum

2gb rm ve a 9 islemci ile gelecegi konusuluyor. Apple bu sefer metal kasa ile devam eder. 5c faciasindan sonra bir daha plastik kasaya yeltenmez.

Benim okuduğum yerde 6'nın özellikleri ile geleceği yazıyordu böyle gelirse ve 1400'ten pahalı olursa kimse almaz ama 6s özellikleri ile gelirse o zaman işler değişir
  • Normalde asla Mart'ta cikmaz derdim fakat o kadar cok haberi yapildi ki resmen kesin gibi birsey oldu. Eger kucuk iPhone istiyorsaniz bekleyib derim. Bence 2000-2500 arasi olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6S kullanıcısı olarak bugün elime arkadaşın 5S telefonunu aldım inanılmaz küçük geldi. Yıllar önce s3 mini kullanırken 5S hayali kurardım baya büyük gelirdi kasası. İnsan alışınca bir tuhaf oluyor.

Bu yeni modelde sanırım 5S ebatlarında çıkacak kim gidip o boyutta bir telefona 2000 TL gibi bir rakam verir merak ediyorum. Özellikleri 6S seviyesine çıkartılsa bile o ekran boyutları günümüz ihtiyaçları için çok yetersiz diye düşünüyorum. Film, video, oyun gibi uğraşlar için ne derece keyif verir tartışılır.
  • özellikler 100% belli değil ama arkadaşların verdiği fiyatlar mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

6S kullanıcısı olarak bugün elime arkadaşın 5S telefonunu aldım inanılmaz küçük geldi. Yıllar önce s3 mini kullanırken 5S hayali kurardım baya büyük gelirdi kasası. İnsan alışınca bir tuhaf oluyor.

Bu yeni modelde sanırım 5S ebatlarında çıkacak kim gidip o boyutta bir telefona 2000 TL gibi bir rakam verir merak ediyorum. Özellikleri 6S seviyesine çıkartılsa bile o ekran boyutları günümüz ihtiyaçları için çok yetersiz diye düşünüyorum. Film, video, oyun gibi uğraşlar için ne derece keyif verir tartışılır.

6'dan buna bile geçebilirim,bana göre en ideal boyut 4'' inc miş.6 bile büyük geliyor bana rahatsızlik veriyor.hala iphone 5'mi anneme versem de arıyorum yani.

• Emir kullanıcısına yanıt
    Tek elle kullanımda iPhone 6 sınırdır bana göre. Metrobüs seyahatlerinde az biraz zorlasa da (malum sürekli ayakta gidiliyor) genel kullanımda benim için boyutları tam ideal.

Ama şöyle de bir durum var benim açımdan; oturur vaziyette evde, işte, okulda arkadaşın Plus'ı elime alıyorum onunla internette gezinmesi, video izlemesi 6'ya nazaran çok daha keyifli oluyor. Ben çok yazı okuyan birisiyim Plus ile başka bir güzel oluyor. Ama gel gelelim o telefon metroda çalınca, dar pantolonun cebine girmeyince, en basitinden ayakkabı bile bağlayınca ''yahu bu nedir'' dedirtiyor. Telefondan ziyade tablet gibi.

5S her açıdan beğendiğim bir telefondur ama boyutları günümüz için artık yetersiz gibi geliyor. Kullanıma göre farklılık gösterebilir tabi ki bu ama ben 4.7 inç bir telefonun tek elle kullanımda sorun teşkil etmediğini ve video, oyun gibi şeylerde ekranının da tatmin ettiğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

Tek elle kullanımda iPhone 6 sınırdır bana göre. Metrobüs seyahatlerinde az biraz zorlasa da (malum sürekli ayakta gidiliyor) genel kullanımda benim için boyutları tam ideal.

Ama şöyle de bir durum var benim açımdan; oturur vaziyette evde, işte, okulda arkadaşın Plus'ı elime alıyorum onunla internette gezinmesi, video izlemesi 6'ya nazaran çok daha keyifli oluyor. Ben çok yazı okuyan birisiyim Plus ile başka bir güzel oluyor. Ama gel gelelim o telefon metroda çalınca, dar pantolonun cebine girmeyince, en basitinden ayakkabı bile bağlayınca ''yahu bu nedir'' dedirtiyor. Telefondan ziyade tablet gibi.

5S her açıdan beğendiğim bir telefondur ama boyutları günümüz için artık yetersiz gibi geliyor. Kullanıma göre farklılık gösterebilir tabi ki bu ama ben 4.7 inç bir telefonun tek elle kullanımda sorun teşkil etmediğini ve video, oyun gibi şeylerde ekranının da tatmin ettiğini düşünüyorum.

Dostlar benim gibi eliniz büyük ise(Basketbol topunu tek el tutabiliyorum) O zaman 6s+ bile tek el kullanım için normal olabiliyor:D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.