Şimdi Ara

// IPHONE 6 AKASYA GARANTI DENEYIMIM// (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Farkyapmazz

quote:

Orijinalden alıntı: draguh

quote:

Dayı yanlış anlamada ordaki adamın aldıgı maaş maximum 1200 lira. Bu sebepten işini severek yspmıyor adamlar. Avrupada bu paranın 3 katını veriyorlar. O kadar alıyorlar tabiki çok detaylı şekilde ilgileniyolar. Burda adama sakız parası veriyorlar adam tabi meslegini sonuna kadar severek yapmaz. Onlarada hak verin, ukalalık yapmayın

Beğenmiyorsa yapmayacak o işi.Konuyu açan arkadaş anlattığına göre gayet kibar davranmış.Orada çalışan kişi yardımcı olmak için var.Ukalalık yapmak için değil.Müşterinin tavrı da önemli.Sakin davranan insana artistik yaparsan o adam azına etse birşey diyemezsin.Kibarlık işe yaramıyor bu memlekette buna eminim.Arkadaş tabi ki haklı.2500 lira verdiği telefonda böyle sorun yaşadığında karşısındaki ukalalık yaparsa sen de kızarsın ben de kızarım.

Ekmek parası napsın adam? Akpye oy vermesen önce düşünüceksin bunları.

Ben onlara oy vermedim.Konuyu değiştirme.Ben de hem okuyorum hem de Garsonluk yapıyorum.Sen gelsen benim çalıştığım yere.Ben sana böyle davransam sırf az para alıyorum diye.Hoşuna gider mi?Adamına göre davranacak en kötü.Efendi adama efendi gibi davranacak.Ekmek parası diyorsan da adam gibi okusaydı düzgün yerde çalışsaydı.Aynı mantık seninkiyle.

• Hocam öncelikle geçmiş olsun. Anlattıklarınız cidden sinir bozucu. Bana aynı muamele yapılsa yada yapılmaya çalışılsa o görevlinin halini düşünemiyorum bile. Ayrıca görüyorum ki bu adamların size yada her hangi birine bu tavırlarla yaklaşmalarının nedeni konunuza yanıt veren ve bu tutumdan hoşlanan kişilerin maalesef aramızda olmaları. Telefonu kafasına fırlatsa sineye çekecek hatta bundan gariptir haz duyacak tipler mevcut.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dayı yanlış anlamada ordaki adamın aldıgı maaş maximum 1200 lira. Bu sebepten işini severek yspmıyor adamlar. Avrupada bu paranın 3 katını veriyorlar. O kadar alıyorlar tabiki çok detaylı şekilde ilgileniyolar. Burda adama sakız parası veriyorlar adam tabi meslegini sonuna kadar severek yapmaz. Onlarada hak verin, ukalalık yapmayın

Beğenmiyorsa yapmayacak o işi.Konuyu açan arkadaş anlattığına göre gayet kibar davranmış.Orada çalışan kişi yardımcı olmak için var.Ukalalık yapmak için değil.Müşterinin tavrı da önemli.Sakin davranan insana artistik yaparsan o adam azına etse birşey diyemezsin.Kibarlık işe yaramıyor bu memlekette buna eminim.Arkadaş tabi ki haklı.2500 lira verdiği telefonda böyle sorun yaşadığında karşısındaki ukalalık yaparsa sen de kızarsın ben de kızarım.

Ekmek parası napsın adam? Akpye oy vermesen önce düşünüceksin bunları.

Ben onlara oy vermedim.Konuyu değiştirme.Ben de hem okuyorum hem de Garsonluk yapıyorum.Sen gelsen benim çalıştığım yere.Ben sana böyle davransam sırf az para alıyorum diye.Hoşuna gider mi?Adamına göre davranacak en kötü.Efendi adama efendi gibi davranacak.Ekmek parası diyorsan da adam gibi okusaydı düzgün yerde çalışsaydı.Aynı mantık seninkiyle.

Okusa ne olucak? Dışarda sayısız işsi avukat mühendia var. Bu ülkese polis olup tayyibi sabunucaksın başkada garanti meslel yok. Akpye oy vermezseniz bu işler böyle olmaz. Hadi koşun tayyipin resminin altına eveti basın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: esensee

quote:

1200 mü ? Arkadaşım Zorlu da ve 2700 artı primle çalışıyor yemek yolu saymıyorum bile.. Bilip bilmeden atıp tutmayın..

İstanbulda en düşük kira olmuş 1000 lira. 130 liradan aşagı fatura gelmiyor.çocugu masrafı, ev ihtiyaçları, araç gereç, sence 2700 lira paramı? Gelsin ben ona 2700 veriyim.

• Farkyapmazz F kullanıcısına yanıt
    Evet bütün çalışanlar insanlara aldığı para kadar nezekât göstermeli dimi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: esensee

quote:

1200 mü ? Arkadaşım Zorlu da ve 2700 artı primle çalışıyor yemek yolu saymıyorum bile.. Bilip bilmeden atıp tutmayın..

İstanbulda en düşük kira olmuş 1000 lira. 130 liradan aşagı fatura gelmiyor.çocugu masrafı, ev ihtiyaçları, araç gereç, sence 2700 lira paramı? Gelsin ben ona 2700 veriyim.

Sen kafayı mı sıyırdın? Bak sana ikinci kere boş beleş atıp tutma diyorum.. ben 1400 e çalışıyorum hadi ver bana 2700?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eyuppkurbann

Yanlış anlaşılmaya sebeb vermek istemem kesinlikle ben bütün akasya adına genel konuşmak istemiyorum. Yazımda değindiğim gibi ilk gün denk gelen arkadaş gayet hoş görülüydü. Yanlış anlaşılmadan özür bile diledi. Ben sadece başımdan geçen olayı özetlemek istedim ve kesinlikle yazımda ne abartı nede çarptırma var.

Hayır hayır ben seni yanlış anlamadım, seni kötülemedim kardeşim. Bu konuda haklısın benimde başıma Zorlu'da gelmişti böyle birşey ama ben sakin davranıp işimi halletmiştim, özrünüde dilemişti çalışan, müşteri memnuniyeti adına 16gb, 32 Gb iPhone 5s olmuştu. Gerçi sattım onu oda ayrı konu. :) (Aslında müşteri memnuniyeti değilde, ellerinde 16'lık kalmamıştı. Apple Store'un ilk zamanlarıydı.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mj_Yusuf -- 10 Ocak 2017; 1:3:53 >

• Farkyapmazz F kullanıcısına yanıt
    Senin kadar boş konuşanı görmedim, konuyu nerden nereye bağlamışsın. Siyaset ortamı değil burası.
  • Hocam öncelikle geçmiş olsun anlattıklarınız epeyce bir sinir bozucu lakin şuan telefonla ilgili yaşadığınız sorunu bende yaşıyorum. Telefonun sol üst köşeye bastırınca tık tık ses yapiyor bu ses daha büyüyormu ? Gündelik kullanımda felan hiç ses yada rahatsız edicilik yapmıyor bu ses artıyorsa eyvah eyvah.

• cosMos. kullanıcısına yanıt
    Bu ses iphone 6 nın bir çoğunda olan bir ses ve evet git gide artan ve telefondan soğutan bir sorun bu. Büyük ihtimalle sizede ekran değişimi yapılacak ama aynı sorun devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eyuppkurbann

Bu ses iphone 6 nın bir çoğunda olan bir ses ve evet git gide artan ve telefondan soğutan bir sorun bu. Büyük ihtimalle sizede ekran değişimi yapılacak ama aynı sorun devam ediyor.

O ses artana kadar kullanacağım artık iyice yolundan çıktığında götürebilirim. O kadar para verip yaşadığımız sorulara bak gülünç ötesi

• Görevliden görevliye değişiyor hocam, kimi çok iyi karşılıyor her sorununa yardımcı oluyor ki akasya apple tüm alışverişlerimde sağolsunlar çok yardımcı oldular, kimi ise böyle. Ama görevliler arasında ilgilenecek tipler kendini hemen belli ediyor tavır ve hareketleriyle. Umarım bir daha karşılaşmazsınız.
  • Merhaba !

F ile başlayan seri numaralarının sağ , sol , alt veya üst cam kenarında KRONIK BOŞLUK sorunu mevcut...Mağazada (TROY) sattğımız iPhone'ları parmaklıyoruz , 3-4 tane aynı an içinde müşteri anlamadan değişim yaptık !

Enteresan bir tutum içindeymiş Apple bu konuda.

Ek olarak ; Artı Servis Grade atladı ve şuan telefonlarda teknik servis süreci (kargo ile gelirse) 3 günde tamamlanıyor !.Randevu sıkıntısı ile uğraşmak yerine bu bilgiyi not edebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Merhaba !

F ile başlayan seri numaralarının sağ , sol , alt veya üst cam kenarında KRONIK BOŞLUK sorunu mevcut...Mağazada (TROY) sattğımız iPhone'ları parmaklıyoruz , 3-4 tane aynı an içinde müşteri anlamadan değişim yaptık !

Ek olarak ; Artı Servis Grade atladı ve şuan telefonlarda teknik servis süreci (kargo ile gelirse) 3 günde tamamlanıyor !.Randevu sıkıntısı ile uğraşmak yerine bu bilgiyi not edebilirsiniz

Bu durum sadece 6 için mi yoksa plus için de mi geçerli?
  • Gecmis olsun. Bu devirde kimseye efendilik, adamlık yaramıyor ne yazık ki.

• Seve seve değiştiricekler..merak etme o kadar da alıngan olma sonuçta mavi tişörtlü bu vatandaşlarda insanoğlu.Her insanın bir saati vardır derim ben her zaman güleryüz beklemem kimseden.
    Bir iPhone 4 ve iPhone 6 kadar sorunlu cihaz görmedik yahu.
  • http://www.apple.com/tr/retail/feedback/

ya sudan su anketi doldurabilirsen ilgileniceklerdir hem apple inda bilgisi olur saygilar.

https://www.apple.com/tr/contact/feedback.html

su linkte mevcut hepsinden bastirin derim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troy -- 29 Ocak 2015; 14:19:41 >

• quote:

Merhaba !

bu iddaa ettiğin sorun iphone 6 ve iphone 6 plustamı var yoka sadece iphone 6 damı var... ??
  • Kibarlık,dürüstlük,saygının öldüğü bir ülkede yaşadığımız doğrudur geçmiş olsun umarım yeni cihazda sıkıntı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

quote:

Merhaba !

bu iddaa ettiğin sorun iphone 6 ve iphone 6 plustamı var yoka sadece iphone 6 damı var... ??

Şuan icin sadece "F" seri numarali urunlerde karsilastik iPhone 6'sa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.