Bildirim
// IPHONE 6 AKASYA GARANTI DENEYIMIM// (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Akasyaya da Zorluya da ayrı ayrı 4er 5er kez gittim.
Akasya ile Zorlu çalışanları arasında yerle gök arasındaki kadar fark var.
Nerede saygısız bilgisiz ilgisiz küstah ve ukala adam varsa akasyada işe almışlar.
Nerede bilgili, son derece kibar, saygılı ve efendi/hanımefendi varsa onlar da Zorluda.. -
Servis olarak nereye yolluyoruz 3 gün için ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mtyg
Servis olarak nereye yolluyoruz 3 gün için ?
Istanbulda isen ; Kanyon AVM / Capitol / Nişantaşı City's / Marmarapark AVM veya MECİDİYEKÖY ARTI SERVİS'e kendin bırakarak -ki daha hızlı olur- aksiyon alabilirsin...
0 212 233 15 77 - Artı Servis'i arayarak detayları net öğrenebilirsin - -
quote:
Orijinalden alıntı: Eyuppkurbann
Öncelikle herkeze merhaba arkadaşlar. 14 Kasım'da isviçre çıkışlı bir iPhone 6 gold 16 gb cihazı satın aldım. Cihaz'ın yaklaşık bir hafta sonunda sol üst köşesinde bir çıtırdama meydana geldi. Bunu müşteri hizmetlerine bildirdim ve randevu ile en yakın zamanda bir genius bar yetkilisi ile görüşmem istendi. Randevu'yu alıp Akasya'da ki apple mağazasında bir genius bar yetkilisine sorunu ve cihazın daha 1 2 haftalık olduğunu belirttim. Cihazı bir kontrol etmek istediğini söyleyip içeri gitti ve geldiğinde her hangi bir sorun göremediğini belirtti. Bende taşkınlık çıkarmadan aldım çıktım cihazımı. Bir zaman sonra aradan yaklaşık 2 ay geçti ve cihazdaki bu ses giderek büyüdü ve tok bir ses haline geldi,bunu görüntüledim ve sizinle paylaşıcam.http://youtu.be/qUmoeqVZt_A Dün tekrar Akasya avm'deki apple Mağazası'na gittim (randevu'lu olarak) ve forumdaki meşhur sakallı ve kalıplı Ali bey denk geldi. Ona sorunumu ilettim ve ilk randevu'daki yanlış anlaşılmadan özür dileyip cihazın 3 saat içinde tamir göreceğini belirtti. Belgeleri yazının sonunda paylaşıcam. Aradan 3 saat geçtikten sonra cihazı teslim aldım,Güzelce ekran filmini uyguladım ve eve döndüm. Tam kılıfı takacakken sesin devam ettiğini gördüm ve hemen ertesi gün sabah 9 da Akasya Mağazası'na gittim mağaza 10'da açılacağını öğrendim ve 1 saat o soğukta kapıda bekledim. Saati geldiğinde hemen apple Mağazası'na girdim ve yetkili kişiye belgelerle sorunumu ilettim kendisi umursamaz bir biçimde daha konuşma mı bitirmeden seri numara mı isteyip geçmişe baktı daha cihazdaki sesi dinlemeden ukalaca bir biçimde bu sesi nasıl oluyor da farkediyorsun gibisinden bir soru sordu. Efendiliği mi bozmadım ve oturup bekledim. Bir başka arkadaş geldi ve sorunu mu dinleyip cihazı mı aldı geldiğinde ise cihazın açılıp bir sorun görülmediğini söyledi nasıl olur dedim ve beni demo cihazlara götürdü. Farkı gördükten sonra ukalaca bir şekilde yeni cihaz verileceğini ama bu sorunla karşılaşıldığında artık işlem görmeyeceği mi söyledi bunu defalarca tekrarladı ve yeni cihazı getirdi özensiz bir şekilde açtı elimdeki cihazı aldı yenisini sadaka verirmiş gibi uzattı ve bir kere daha işlem görmeyeceğini tekrarladı eski cihazımdaki bilgilerimi aktarmama yardımcı olurmusunuz dediğimde ise öyle bir işlem yapamayacağını söyleyip diğer cihazdaki bilgileri silip bir el bile sıkmadan gitti. Umrumda değildi nasıl davrandıkları ama efendiliğin bir kere daha bu ülkede prim görmediğini anlayarak cihazı aldım gittim. Oraya gelip argo argo bağırıp çağırıp dayılanarak muhabbet etseydim daha iyi bir iletişim olacağına eminim.
Apple store deneyimim yok malesef
Ve sorum şu. Cihazı kutu ilemi veriyorlar yoksa jelatin halde sade cihaz mı??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hiç birşey verilmiyor belki bir poşet gibi birşey takdim edebilirdi fakat durum bu bende çizilmesin diye belgelere sarıp getirmiştim 😊 kağıtların kırışıklığı bundan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X