Evet arkadaşlar sızıntılar malum. 3 aşağı 5 yukarı tasarım ve özelliklede malum.
ALMAM ÇÜNKÜ : Ben şahsen Galaxy Mega ve Xperia Z Ultra tecrübe ettim ve büyük ekranın telefonda pek kullanışlı olmayacağı kanaatindeyim. iOSu büyük ekran da tecrübe edeceksek iPad var onunla devam ederim. Artı sızıntılardaki iPod tarzı tasarımı hiç beğenmedim..
sizlerdende görüş ve önerilerinizi bekliyorum dostlar..
Bi bismillah tanıtılsında öyle konuşuruz
iPhone 6 almam çünkü telefonum var
Bu kadar tüketim çılgını olmayın
quote:
Orijinalden alıntı: |erdem|
iPhone 6 almam çünkü telefonum var
Bu kadar tüketim çılgını olmayın
kullandığın telefonlar 6.3-6.44"
4.7"lik iPhone gelirse tadından yenmez ben bile yurtdışından bulup getirtebilirim o derece. Elimdeki LG G 4.7" ve bence tek elle kullanmak ve oyun-film için en ideal boy. Zaten bir zamanlar çoğu telefon bu boyutlardaydı bence gayet ideal.
iPhone 6 alırım çünkü 2 sene güncel kasayı kullanacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: Zig Zag
kullandığın telefonlar 6.3-6.44"
4.7"lik iPhone gelirse tadından yenmez ben bile yurtdışından bulup getirtebilirim o derece. Elimdeki LG G 4.7" ve bence tek elle kullanmak ve oyun-film için en ideal boy. Zaten bir zamanlar çoğu telefon bu boyutlardaydı bence gayet ideal.
Kullandığım telefonlar Ericsson t68/t68s Nokia 3210/8210/8250/8890/n72/n95 Samsung Note/Note2/S3mini/S3/S4/Galaxy Mega Sony P900/Xperia Ultra Z iPhone 2G/3G/3GS/4S/5
Sadece Galaxy Mega ve Z Ultra tecrübelerime dayanarak açmadım bu konuyu dostum.. Ancak sizde haklısınız tabiki..
İp6 konularından baymış durumdayım ama sizin mantıklı yorumların hatırı var... 4s ve ipad 4 sahibiyim,iphone 6'yı heyecanla bekliyorum, hem safir hem de büyük ekran iphone kullanmanın büyük keyif vereceğini düşunüyorum...
İphone 6 almam çünkü 5s im var ve 2-3 sene telefon değiştirmeyi düşünmüyorum
Germiyanlı
kullanıcısına yanıt
Mantıklı yorum yapan diğer bir forumdaşta sizsiniz teşekkür ederim fikir paylaşımınız için :)
Mmertkk
kullanıcısına yanıt
Bende 6 beklemeycek ve 5S alacağım Allah izin verirse...
KARDANADAM34
kullanıcısına yanıt
Uzay grisi rengi tavsiye ederim kendimdede var ne renk atması nede ezilme felan var cok çekici duruyor
İphone 6 alirim cunku buyuk ekran ve daha gelismis ozellikler beni heyecanlandiriyor
İphone 6 almam cunku tasarimi sizan haberlerdeki gibi olursa 5s ile yola devam cunku 5s imle cok mutluyuz
IPhone 6 almam cunku 3gs-4s yada 5c-5s kadar kompakt bir cihaz olmayacak oyle buyuk telefona da ihtiyacim ne yazik ki olmayacak o yuzden 4s imle aynen devam en olmadi 5s alabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: beter.böcek
IPhone 6 almam cunku 3gs-4s yada 5c-5s kadar kompakt bir cihaz olmayacak oyle buyuk telefona da ihtiyacim ne yazik ki olmayacak o yuzden 4s imle aynen devam en olmadi 5s alabilirim
iPhone 6 almayacağım çünkü onla da oyu oynayıp müzik dinleyip sosyal medyayı takip edeceğim ve iPhone 5'im daha ölmedi o yüzden aşırı gereksiz ne zaman iOS 7'li iPhone 4 haline düşer o zaman gider en güncel iPhone'u alırım. Tüketim çılgınlığına gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Bran the Builder
iPhone 6 almayacağım çünkü onla da oyu oynayıp müzik dinleyip sosyal medyayı takip edeceğim ve iPhone 5'im daha ölmedi o yüzden aşırı gereksiz ne zaman iOS 7'li iPhone 4 haline düşer o zaman gider en güncel iPhone'u alırım. Tüketim çılgınlığına gerek yok.
Alıntıları Göster
6 almam çünkü 5S gayet işimi görmekte ve ekran boyutunu yeterli görüyorum. Şahsen ekran haricinde kullanıcıyı memnun edecek çok önemli özellikler geleceğini 6 da düşünmüyorum.
Mmertkk
kullanıcısına yanıt
Tavsiyeniz dikkate alınacak dostum.. Bu arada WRC takip ediyorsanız profil fotoğrafınızı VW Polo WRC ile değiştirme vakti gelmiş haberiniz olsun :)
KARDANADAM34
kullanıcısına yanıt
Takip etmiyorum hocam Bir ara o resmi koydum öyle kaldı
Umarım 4.7" gelir.
Suya dayaniklilik ozelligini istiyorum.eger guzel bir cihaz olursa alacagim.
quote:
Orijinalden alıntı: sserdar93
Suya dayaniklilik ozelligini istiyorum.eger guzel bir cihaz olursa alacagim.
Olma ihtimali uzakta gözükse evet size katılıyorum dostum. iPhone ile sualtı çekim yapabilme ihtimali kulağa oldukça hoş geliyor..