Şimdi Ara

iPhone 6 Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
1
Favori
4.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ankara'dan iPhone 6 alacak arkadaşlar(benim gibi) forumda görmediğim için açmış olduğum konudur.

Detaylı olarak yazarsak birbirimize yardimci olabiliriz diye düşünüyorum, ayrıca alacaklar arkadaşlar alacakları iPhone modellerini de yazarlarsa daha iyi fikir edinebiliriz.

Şimdiden teşekkürler, bi kusurum varsa affola..

GECE 00:00 DA SATIŞ OLACAK MAGAZALAR :
    TEKNOSA KIZILAY MERKEZ MAGAZASI (MITHATPASA)
    TEKNOSA ETLIK ANTARES MAGAZASI
    NEXT LEVEL LYDIA (SOGUTOZU)
    CEPA AVM LYDIA

Lydia'lar yarim saat bir saat önceden gelin diyor, Teknosa'lari bilmiyorum..

ALACAK ARKADASLARA HAYIRLI OLSUN KAZASIZ BELASIZ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffatihtas -- 24 Eylül 2014; 19:53:26 >

• Valla para durumunu ayarlayabilirsem 6+ almayı düşünüyorum. Bakalım 26 sında netleşicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: chupacabra

Valla para durumunu ayarlayabilirsem 6+ almayı düşünüyorum. Bakalım 26 sında netleşicek

Umarım dostum, neden plus?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffatihtas

quote:

Valla para durumunu ayarlayabilirsem 6+ almayı düşünüyorum. Bakalım 26 sında netleşicek

Umarım dostum, neden plus?

Alıntıları Göster
    Ben hep büyük ekran iphone olsun istemiştim o da sonunda oldu. Normalde 5,5 inch'lik android telefonlar çok cazip geliyordu ve taşıma konusunda da sıkıntım yok. Ayrıca antutu benchmark sonuçları iphone 6 dan düşük olmasıda benim için sıkıntı değil çünkü ekran ve piksel yoğunluğundan dolayı o farkın olduğunu düşünüyorum. Kısacası ben kamerası ,rami otomatik odaklaması ,cartı-curtu için değil de tam aksine ekranı büyük olduğu için istiyorum. Aslında aklımı note 4 de çeliyor ancak daha önce android kullanmadım ama çizim huyum var ve kalemide acayip cezbediyor

• chupacabra kullanıcısına yanıt
    Hiç tavsiye etmem dostum, ben şuan note 3 kullanıyorum ve gerçekten bıktım. Taşıma konusunda çok sorunum olmuyor evet bataryasi da çok iyi fakat android sebebiyle sürekli donmasi, geç algilama kendi kendine bazi uygulamalarin kapanmasi vs. Bir çok sebep sayabilirim. En büyük pismanligim keşke note 3 yerine 5s alsaydim diyorum..
  • quote:

Hiç tavsiye etmem dostum, ben şuan note 3 kullanıyorum ve gerçekten bıktım. Taşıma konusunda çok sorunum olmuyor evet bataryasi da çok iyi fakat android sebebiyle sürekli donmasi, geç algilama kendi kendine bazi uygulamalarin kapanmasi vs. Bir çok sebep sayabilirim. En büyük pismanligim keşke note 3 yerine 5s alsaydim diyorum..
    İşte bu nedenlerden dolayı çok sıcak bakmıyorum bende android telefonlara. Bakalım zaten cuma günü çıkıyor. Olmadı bi stylus kalem alırım telefonun yanında
  • quote:

İşte bu nedenlerden dolayı çok sıcak bakmıyorum bende android telefonlara. Bakalım zaten cuma günü çıkıyor. Olmadı bi stylus kalem alırım telefonun yanında

Alıntıları Göster
    6+ almayi dusunuyorum, Ankara'da bakacagim. Bulamazsam Konya'dan da bakacgim.(bayramda konyada olacagim)
  • quote:

Aynen dostum LG g pro kullanıyorum bıktım .Ekran büyük güzelda taşıma derdi ağırlığı falan yetti artık.
  • ffatihtas F kullanıcısına yanıt
    Ankaradayım 6 alacağım beklemedeyim. Amerkadan mı alsam buradanmı alsam karar veremedim.
  • Hızlıaldan sipariş ettim 26sı ankarada olur mu göreceğiz 😊
  • Ben apple reseller diye lydia dan almayi düşünüyorum, cepa avm iPhone için bi de lansman yapacakmis onu anlamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

Ankaradayım 6 alacağım beklemedeyim. Amerkadan mı alsam buradanmı alsam karar veremedim.

Dostum bence Türkiye'den al garantin olsun ama sen bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bariyu

6+ almayi dusunuyorum, Ankara'da bakacagim. Bulamazsam Konya'dan da bakacgim.(bayramda konyada olacagim)

Alıntıları Göster
    bende iphone 6+ 64gb siyah almak istiyorum. Muhtemelen 26 sında online olarak havale yolu ile apple store dan alacağım (alabilirsem )
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrofat

bende iphone 6+ 64gb siyah almak istiyorum. Muhtemelen 26 sında online olarak havale yolu ile apple store dan alacağım (alabilirsem )

Umarım alabilirsin dostum en kötü ihtimal bende öyle yapacağım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: electrofat

Umarım alabilirsin dostum en kötü ihtimal bende öyle yapacağım

Alıntıları Göster
    Bir İstanbullu olarak merakımdan soruyorum.Ankara da Apple Store yok,diğer bir yetkili Pupa Bilişim'in mağazası da yok,en güvenilir nereden alırnır iPhone..veya nereden alıyorsunuz..Operatör mağazaları da hariç :)

• Arkadaşlar Cepa AVM Lydia ve Next Level Lydia hakkında ne düşünüyorsunuz, sizce ordan almak mantıklı mı?
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Lydia'dan almayi düşünüyorum Apple Store'a en yakın o diye. Ama Teknosa'ya da güvenirim. Tabii bu benim kendi fikrim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

Bir İstanbullu olarak merakımdan soruyorum.Ankara da Apple Store yok,diğer bir yetkili Pupa Bilişim'in mağazası da yok,en güvenilir nereden alırnır iPhone..veya nereden alıyorsunuz..Operatör mağazaları da hariç :)

Vatan, gold,bimeks, teknosa, elektro world, mediamark, aklıma gelenler bunlar
  • quote:

Lydia'dan almayi düşünüyorum Apple Store'a en yakın o diye. Ama Teknosa'ya da güvenirim. Tabii bu benim kendi fikrim..

Hayırlı olsun şimdiden :) fiyatlar hakkında da bilgilendirirsen sevinirim,gerçi pek bi fark olmaz ama olsun
  • Bugun anteras teknosada ki gorevliyle konustuk persembe gece 12 de avm bunun icin acilip satis yapilacakmis herhangi bir sirasi yok su an icin kapida olusan siraya gore alacaklarmis
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.