Şimdi Ara

iPhone 6 Ankara (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
1
Favori
4.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ankaradan kimler alıyor... birde Next Level da durum ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

Bu arada madem konu acılmıs..

Next level da 80 civarında ön kayıt alınmış başka alınmıyormuş şuan için. Ama konuştuğum kişi 80 den de daha az sayıda telefon gelecek dedi.. Ayrıca vatan computer ön sipariş alıyor şuan oradan almak mantıklı mıdır kac günde gelir bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halimiz Duman.

quote:

Next level da 80 civarında ön kayıt alınmış başka alınmıyormuş şuan için. Ama konuştuğum kişi 80 den de daha az sayıda telefon gelecek dedi.. Ayrıca vatan computer ön sipariş alıyor şuan oradan almak mantıklı mıdır kac günde gelir bilen var mı ?

81.de benim bi bayan yazmıştı şaka bir yana next level'da gerçekten büyük bi yığılma var o kadar stok gelecegini zannetmiyorum demişti o bayan, ama Cepa'ya daha çok stok gönderirler diye düşünüyorum çünkü müdürü stok sıkıntısı pek olmaz ama öbür güne de kalması mumamma demişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Vatan Eylül 26-27 tarihlerinde kargoluyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ffatihtas

quote:

quote:

eyvallah hocam.. 25 gecesi cepadan almaya çalışmak mı yoksa vatandan ön sipariş vermek mi daha mantıklı bilemiyorum...

• arkadaşlar kasmayın.

vatanda haftasonu reyonlara girecek.

26'sı için değil yalnız 27-28 için girer diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

arkadaşlar kasmayın.

vatanda haftasonu reyonlara girecek.

26'sı için değil yalnız 27-28 için girer diyorlar.

Az önce vatanla konuştum(online sipariş kısmıyla) ön sipariş verenlerin ürünleri 26 sında kargoya verilecek, 1-2 gün içinde elinizde olur dedi.(ankara için)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ffatihtas

quote:

quote:

eyvallah hocam.. 25 gecesi cepadan almaya çalışmak mı yoksa vatandan ön sipariş vermek mi daha mantıklı bilemiyorum...

Hocam fikrimi soruyorsan Lydia derim çünkü hersey elinin altında olur aksesuarları falanda gelmiş hatta ama cikarmamislar depodan mesela. Elden almak her zaman daha cazip gelmiştir bana, sonuçta kargo olayı falan bi de o kadar pahalı bi alet guvenemem şahsen ama önemli olan senin fikrin

• Halimiz Duman. kullanıcısına yanıt
    dostum ben de direkt mağaza (söğütözü) ile görüştüm. 26 sı olmayabilir ancak 27-28'de mağazada olacak dediler. en azından 1-2 gün bekleyip, direkt elden alırım şahsen. birde şu odeabank kredisi neymiş ona bakalım.
  • çepa kaca kadar acık ? ve neden gece 12.. elindeyse sat işte..
  • Beni de yazabilirsin dostum, iphone 5 im var satabilirsem üstüne ekleyip almayı düşünüyorum. Aslında plus 64 gb istiyordum ama çok mu büyük olur diye tereddütteyim, 6 da olabilir ama onun da bataryası problem ..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben cepaya ilk önsipariş veren kişi oldum direk nakit ödeme yapmıştım ve AVm kapalı da olsa direk gelip alabilirsiniz dendi bana gece saat 12 den itibaren. Ayrıca taksit yok, bilginiz olsun. Nakitte %5 gibi bir indirim var kredi kartına oranla. Ödemesini yapanlar o saatte gitmek zorunda değil, diğer gün müsait bir zamanda da gidebilirler problem olmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daywalkerr

Ben cepaya ilk önsipariş veren kişi oldum direk nakit ödeme yapmıştım ve AVm kapalı da olsa direk gelip alabilirsiniz dendi bana gece saat 12 den itibaren. Ayrıca taksit yok, bilginiz olsun. Nakitte %5 gibi bir indirim var kredi kartına oranla. Ödemesini yapanlar o saatte gitmek zorunda değil, diğer gün müsait bir zamanda da gidebilirler problem olmayacaktır.

Ne zaman sipariş verdiniz ?
  • Halimiz Duman. kullanıcısına yanıt
    14 eylülde vermişim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

14 eylülde vermişim

Ben bugün ödeme teklif ettim onu da kabul etmediler çok fazla talep var diye.. Belki ilk 5 kişiye falan yapmislardir..

• Arkadaşlar taksitle nerden alabiliriz Ankaradan. Yardımcı olursanız sevinirim. Daha doğrusu 1500 falan nakit gerisi taksit olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Çok düşündüm alayım mı diye de, hoşuma da pek gitmedi, o yüzden ben 2350TL'ye Ankara'da 10 gece gezerim, gelmek isteyen PM'den takılsın.

Fiyat gerçekten çok fazla ancak şuan 4s kullanıyorum ve telefon ölmüş durumda, android'i gerçekten hiç sevmiyorum(kişiden kişiye değişebilir tabiki), 6 çıkmışken de 5s almak çok mantıklı değil hele de fiyatları bu kadar yakınken. Bu yüzden kendi açımdan en mantıklı karar iPhone 6 ama gerçekten 2.500-3.000 tl telefona verilecek para değil..
  • quote:

14 eylülde vermişim

Store dan nasıl verdiniz anlamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cepa Lydia'nin 25inde belli olacakmış kaçta açılacağı.

• ender E kullanıcısına yanıt
    Baya gittim ben iphone 6 ayırtmak istiyorum dedim, onlarda ücretini almamız gerekiyor dedi, ben de verdim parasını nakit olarak, 26sında alabilirsiniz dediler. Lydia store dan bahsediyorum buarada..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.