Şimdi Ara

iPhone 6 Ankara (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
1
Favori
4.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • next level lydia ön sipariş verdim . iphone plus 64 gb 15 sıradayım 25 gecesi satış varmı next level da
  • sıranızı nerden görüyorsunuz ?
  • Arkadaşlar Cepa ve Next Level Lydia gece 12de satışa başlıyorlar ;
    Cepa 12de B kapısını açıp Lydia ya yönlendiren yolu aydinlatcakmis. 11.30 gibi en gec burda olun rahatlıkla alırsınız ama plus model çok zor dedi.
    Next Level zaten avm konsepti olmadigindan Lydia açık olacakmış. Ben ayirttim Next leveldan bugün bi bayan aradi. 64 gb space gray. Alacaklara şimdiden hayirli olsun.
    Kızılay merkez ve Antares Avm Teknosa'larda da gece 12de satış var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satisi yapacak olan teknosa mi? Anteras nerde bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: ffatihtas

Arkadaşlar Cepa ve Next Level Lydia gece 12de satışa başlıyorlar ;
    Cepa 12de B kapısını açıp Lydia ya yönlendiren yolu aydinlatcakmis. 11.30 gibi en gec burda olun rahatlıkla alırsınız ama plus model çok zor dedi.
    Next Level zaten avm konsepti olmadigindan Lydia açık olacakmış. Ben ayirttim Next leveldan bugün bi bayan aradi. 64 gb space gray. Alacaklara şimdiden hayirli olsun.

Ben de görüştüm,plus hiç yok,space gray de hiçbirinde kalmamış .

• quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

Satisi yapacak olan teknosa mi? Anteras nerde bu arada

Etlik'te, evet Teknosa Ankara'da sadece 2 Teknosa mağazası gece satışı yapıyor.

• Gecici olarak ankaradayim gece gelsem bi teknoya alabilir miyim acaba.. bos donmek istemiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

Arkadaşlar Cepa ve Next Level Lydia gece 12de satışa başlıyorlar ;

Ben de görüştüm,plus hiç yok,space gray de hiçbirinde kalmamış .

Dostum ben Next Level'da nasi olduysa ayirttim, hatta bi bayan aradı önce gümüş 2 tane kaldı birini size ayirayim dedi ben uzay grisi istiyorum dedim tamam dedi gece 12 gibi gelip alabilirsiniz dedi.

• quote:

Gecici olarak ankaradayim gece gelsem bi teknoya alabilir miyim acaba.. bos donmek istemiyorum...

Dediğim gibi Antares veya Kızılay ama bi arayıp daha detaylı bilgi alarbilirsiniz..

• Teknosada fiyatlar apple store ile ayni mi? Bilen var mi
    Bi de apple garantisinde degik mi cihazlari

• quote:

Teknosada fiyatlar apple store ile ayni mi? Bilen var mi

Fiyatlar aynı ve 2 yıl üretici firma garantisinde. Ama peşin fiyatına ne kadar indirim olur veya olur mu onu bilmiyorum dostum.

• Mecbur pesin cektiricez karttan indirim olmadan 64 gb silver duz 6 olani :( 1600urunu 19 magazaya esit dagitsalar magaza basi 84 urun duser 6 farkli cihaz ve 3 fsrkli renk kombinasyonu var... benim istedigim magazada sadece 4veya 5 tane olabilir ...duz mantik bunu soyluyor...risk cok ben kendi sitdsinden alsam daha iyi ssnirim:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekksl6 -- 24 Eylül 2014; 21:01:31 >
  • quote:

quote:

Teknosada fiyatlar apple store ile ayni mi? Bilen var mi

Fiyatlar aynı ve 2 yıl üretici firma garantisinde. Ama peşin fiyatına ne kadar indirim olur veya olur mu onu bilmiyorum dostum.

nakit de ödeseniz indirim yok...
  • Lydia da peşin indirimi varmış. 2250tl den alınabilecek.bu arada ankarada kaç kişi alıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ankaradayim ama teknosa magazada siraya girme riskinei gozum kesmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

Lydia da peşin indirimi varmış. 2250tl den alınabilecek.bu arada ankarada kaç kişi alıyor

Bi terslik olmazsa ben alıyorum dostum

• NEXT LEVEL LYDİA IPHONE PLUS 64 ŞİPARİŞİMİZ basiretsiz magaza yöneticileri yüzünden hayal kırıklıgına ugradık. hiç bir plus siparişi verenlere getirmemişler . birdahaki sevkiyata kalmış. ama cepa da şipariş verenlere teslim edilmiş.
  • Hadı hayırlısı bakalım sıra vs olmaz sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: midicie80

NEXT LEVEL LYDİA IPHONE PLUS 64 ŞİPARİŞİMİZ basiretsiz magaza yöneticileri yüzünden hayal kırıklıgına ugradık. hiç bir plus siparişi verenlere getirmemişler . birdahaki sevkiyata kalmış. ama cepa da şipariş verenlere teslim edilmiş.

Ne zaman teslim etmişler Cepa'yi aradigimda bana plus yok demişti zaten.. Ama daha resmen çıkmadı bile nasıl teslim etmişler?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.