Şimdi Ara

iPhone 6 Ankara (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
1
Favori
4.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum ben Next Level Lydia'dan alicam gece, bence sizde ordan alin çünkü gerçekten musteri muamelesi cepaya göre bin kat iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ankara da havale indirimi yapan bir mağaza var mı ?
  • Next level dan alacak arkadaş yok mu??

• quote:

Orijinalden alıntı: ffatihtas

Next level dan alacak arkadaş yok mu??

bende oraya gıdeyım madem ama saat kacta verecekler..
  • 12de dostum 11 gibi gelin diyorlar

• ankaradayım turkcell internet sitesinden siparişi verdik bizim cihazla istanbuldan mı geliyor yoksa ankarada şuan biyerde stoktada gece 12 yi mi bekliyorlar teslimat sürecini başlatmak için?
  • Kızılay Selanik caddesindeki Avea da 12 de satış yapacak bu gece mesaj attılar az önce. İlgilenenlere duyurulur..
  • quote:

12de dostum 11 gibi gelin diyorlar

işi showa dönüştürdüler sanki ucuz vereceksın ilk gelene... enteresan... saat 9 da versen noluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

12de dostum 11 gibi gelin diyorlar

işi showa dönüştürdüler sanki ucuz vereceksın ilk gelene... enteresan... saat 9 da versen noluyor

Resmi çıkış tarihi 26 Eylül ya belki ondan.. O günde en erken 00.00da verebildikleri için böyle oluyor ps4de de böyle olmuştu...

• Satisa sunalacak sinirli sayidaki IPhone 6 bu gece 00:00-02:00 saatleri arasinda Panora AVM Vodafone magazasinda!

Sms geldi...

• iPhone 6 64 Gold aldım bile :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

iPhone 6 64 Gold aldım bile :)

Nasıl oldu?

• quote:

Nasıl nerden aldiniz?

• Ankara söğütözü Vatanda da gece satış yapılacakmış. Ama anladığım kadarıyla fazla stok yok ellerinde. 64gb space grey stok durumunu sordum 6 adet var dediler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halimiz Duman. -- 25 Eylül 2014; 18:56:51 >
  • arkadaşlar son durum nedir? eşime almak istiyorum ama cepa lydia'yı aradım, cihazlar gece 12'de gelecek, orada olanlara satılacak ama stok bilgisi yok dediler. gece gidip de cihazlar gelmedi/geldi ama kalmadı gibi bir durumla karşılaşmayalım. net bir bilgi alan oldu mu? stok ya da sıraya isim yazma vs için. eğer bu gece almayı düşünen arkadaşlar varsa belki bi whatsapp grubu kurup haberleşebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: deimos

arkadaşlar son durum nedir? eşime almak istiyorum ama cepa lydia'yı aradım, cihazlar gece 12'de gelecek, orada olanlara satılacak ama stok bilgisi yok dediler. gece gidip de cihazlar gelmedi/geldi ama kalmadı gibi bir durumla karşılaşmayalım. net bir bilgi alan oldu mu? stok ya da sıraya isim yazma vs için. eğer bu gece almayı düşünen arkadaşlar varsa belki bi whatsapp grubu kurup haberleşebiliriz.

Ben bugün konuştuğumda yanlış hatırlamıyorsam 150-200 tane var dediler toplamda, İsim yazdırılamıyor maalesef..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halimiz Duman.

quote:

Orijinalden alıntı: deimos

arkadaşlar son durum nedir? eşime almak istiyorum ama cepa lydia'yı aradım, cihazlar gece 12'de gelecek, orada olanlara satılacak ama stok bilgisi yok dediler. gece gidip de cihazlar gelmedi/geldi ama kalmadı gibi bir durumla karşılaşmayalım. net bir bilgi alan oldu mu? stok ya da sıraya isim yazma vs için. eğer bu gece almayı düşünen arkadaşlar varsa belki bi whatsapp grubu kurup haberleşebiliriz.

Ben bugün konuştuğumda yanlış hatırlamıyorsam 150-200 tane var dediler toplamda, İsim yazdırılamıyor maalesef..

peki next level'da durum nasıl? ya da ümitköy'deki vatan'a soran var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

Nasıl oldu?

Bayilerde şu an var. Tanıdık bayiden aldım.
  • Ben de aldim telefonumu teknosadan...:)
    Sstisi yarin yapilacak ama cihaz ayrildi hazir:)

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.