Şimdi Ara

iPhone 6 Ankara (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
1
Favori
4.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: midicie80

NEXT LEVEL LYDİA IPHONE PLUS 64 ŞİPARİŞİMİZ basiretsiz magaza yöneticileri yüzünden hayal kırıklıgına ugradık. hiç bir plus siparişi verenlere getirmemişler . birdahaki sevkiyata kalmış. ama cepa da şipariş verenlere teslim edilmiş.

Teslim edilmiş derken bugunden almışlar mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beni bugün aradılar sadece plus gelmedi 6 geldi alabilirsiniz diye bende sinirlendim neden bize söz veriyorsunuz getirmiyorsunuz diye 300 tane telefon cepaya gitmiş.bende yuhhhhh dedim bence bizim pluslar next level agalarına gitti:))harvey nichols :))))
  • quote:

beni bugün aradılar sadece plus gelmedi 6 geldi alabilirsiniz diye bende sinirlendim neden bize söz veriyorsunuz getirmiyorsunuz diye 300 tane telefon cepaya gitmiş.bende yuhhhhh dedim bence bizim pluslar next level agalarına gitti:))harvey nichols :))))

Cepa plus yok diyor anlamadım nasi verdiler şimdiden böyle bişey söylüyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16gb pluslar gelmiş cepaya 64 gb plus aranıyor ankara da uzay grisi nakit:)
  • quote:

16gb pluslar gelmiş cepaya 64 gb plus aranıyor ankara da uzay grisi nakit:)

Gelmiş derken siz nerden ulaştınız bu bilgiye?

• next level lydia bayan ofis sorumlusu
  • Arkadaşlar peki bu bükülme konusunda ne düşünüyorsunuz?

• Bugunden gitsek alırmıyız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ffatihtas F kullanıcısına yanıt
    Ben erteledim alma isini. Size de tavsiye ederim. Apple ciksin bi aciklama yapsin. Iki gun sonra telefon bukulurse hic bir anlami olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bariyu

Ben erteledim alma isini. Size de tavsiye ederim. Apple ciksin bi aciklama yapsin. Iki gun sonra telefon bukulurse hic bir anlami olmaz.

Haklısın hocam bende düşünmüyo değilim ama hem plus alamayacağım hemde o kadar güç uygulamam telefonda 5e 5s ye de bükülüyo deniyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: ffatihtas

quote:

Orijinalden alıntı: bariyu

Haklısın hocam bende düşünmüyo değilim ama hem plus alamayacağım hemde o kadar güç uygulamam telefonda 5e 5s ye de bükülüyo deniyordu

sen öğlen lydia dasın değil mi? eğer gece degılde normal saatlerde verebıleceklerı haberını alırsan bılgı verırmısın.

tşkler
  • bu arada cihazlar teşhir için konulmuşmudur ? bugun öğlen saatlerı gıtsek gorebılırmıyız
  • Lydia az önce uğradım.. hani magzaya geldiyse alayım diye... geçe 12 de gelecek diyorlar.. ama yani adamların tavırlarına cok kıl oldum sanki beleşe bir şey dağatacaklarmış gibi.. hal ve tavırları vardı.
    ordan avea ya uğradım 1 saat içinde gelecek istersenız ayırtalım dediler.. ama ben hat ile anlaşmalı almak istemiyorum...
  • ender E kullanıcısına yanıt
    ben de satışa başladılar sandım hemen kopup gidecektim cepa şu an bana yakın :(
    pff dağılmış durumdayım nerden alacağım diye....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

ben de satışa başladılar sandım hemen kopup gidecektim cepa şu an bana yakın :(
    pff dağılmış durumdayım nerden alacağım diye....

hocam adamların tavırlarına inanın kıl oldum ya... hic sıcak kanlı tavır gostermedıler...
  • Cok kisi arayip bilgi almaya calisiyordur kesin... Bi de adamin sattigi cihazi alamadigini filan farzedersek moral bozuklugu normal ama musteri memnuniyeti bakimindan tavirlari yanlis...
    Apple isteseydi lydia ile sozlesme yapar magazalarini kendi bunyesinde store a cevirirdi.. Katmamis iyi olmus

• quote:

Cok kisi arayip bilgi almaya calisiyordur kesin... Bi de adamin sattigi cihazi alamadigini filan farzedersek moral bozuklugu normal ama musteri memnuniyeti bakimindan tavirlari yanlis...
    Apple isteseydi lydia ile sozlesme yapar magazalarini kendi bunyesinde store a cevirirdi.. Katmamis iyi olmus

tavırlarını anlamadım bir de gece 12 muhabbeti tutturdular.. geleyım mı o saatte dedım bence gerek yok 26 sında paşa paşa gelip alın dıyorlar.. ellımızde var diyorlar... tam cözemedim adamaları... varsa göreyim diyorum gece 12 de gelecek diyorlar.. vs.. vs.. ne dedıklerı bellı değil..
  • Bana da ist teknosada calisan arkadas adetli satis yapilacak stok sorunu olmaz git al dedi ama hesap yaptim
    1600 cihaz geliyormus teknosaya -9 magazada satis olacak... Magaza basi 84 cihaz 6 farkli model 3 farkli renk var... Ben 64 gb iphome 6 silver istiyorum ve olasilik sadece 4-5 adet:( guvenip gidemiyorum taaa umitkoyden kizilaya balgata gidip gece elim bos kalsin istemiyorum cunku:)

• quote:

Bana da ist teknosada calisan arkadas adetli satis yapilacak stok sorunu olmaz git al dedi ama hesap yaptim
    1600 cihaz geliyormus teknosaya -9 magazada satis olacak... Magaza basi 84 cihaz 6 farkli model 3 farkli renk var... Ben 64 gb iphome 6 silver istiyorum ve olasilik sadece 4-5 adet:( guvenip gidemiyorum taaa umitkoyden kizilaya balgata gidip gece elim bos kalsin istemiyorum cunku:)

cepa dakı teknosada yokmu .. ? ayrıca teknosalardamı gece 00.00 da acık olacaklarmış
  • Hocam gece satisi ankarada sadece 2 magazada yapilacamis biri antarest biri de kizilay merkezdeki exxxtra olan yerde... Zabaha diger magazalarda kalmaz diye dusunuyorum ki ise gitmem gerek sabah magaza magaza dolasamam da... Gece isi bitireyim kargoydu bilmemneydiyi beklemek istemiyorum.. Yoksa en temizi app store dan online almak:)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.