Şimdi Ara

iPhone 6 Batarya ve ekran değişimi sonrası Touch ID çalışmama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iPhone 6 sahibiyim, son sürüme güncel cihazım.
    Geçen hafta DEJI marka batarya ve n11'den yan sanayi bir LCD ekran alarak değişimini yaptım. Önceki bataryam bitik, önceki ekranım ise kırıktı.

İlk bataryayı değiştirdim, cihazı test etmedim. Batarya değişiminden hemen sonra ekran değişimini de yaptım.
    Ekranı taktıktan sonra bataryayı da cihaza taktım, ilk başta cihaz sorunsuz açıldı ama sonra "Touch ID bu iPhone'da etkinleştirilemiyor" hatası aldım.
    Yani Touch ID tamamen gitti, ne parmak izi parola okuyor ne de parmak iziyle başka bir şey yapabiliyor.

Sorun yan sanayi ekrandandır diyerek eski orijinal ekranını taktım ama sonuç aynı. Touch ID tamamen iptal etti kendini.

Şimdi hala eski kırık ekranımı kullanıyorum ama Touch ID neden bozuldu anlayabilmiş değilim.

Bu konuda yapabileceğim bir şey var mıdır?

• Touch id yi yeni ekrana aktarırken zarar vermişisiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de olmuştu telefonu yeniden başlatınca touch id aktifleşmişti tekrar.
  • tweaker kullanıcısına yanıt
    Zarar verebilme ihtimalim nasil olabilir ki, zaten bu isi bilen birisiyim. O kucuk soketi yavasca cikardim, yerine de duzgunce oturttum. Elimde antistatik eldiven de mevcuttu.

Bi yolu yok mudur bunu duzeltmenin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tekrar tanıtmayı deneyin devam ederse hom tuşuna zarar vermiş olabilirsiniz hom tuşunu yakından dikkatlice inceleyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.