Şimdi Ara

İphone 6 belki böyle çıkar, kesin bişey bilmiyoruzki.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kesin bişey bilmiyoruzki arkadaşlar, herkes o köşeleri yuvarlak olan model gibi çıkacak diyor ama kesin değil sonuçta, şahsen ben pek inanmıyorum. Apple tasarımda öyle bir hata yapmaz.

Sonuçta oda sızıntı, buda sızıntı, böyle bişey çıkma ihtimali yokmu sizce?

• zannetmem
  • Bu sızıntı değil konsept tasarım. Arada uçurum var. Sızıntıların bizi yanıltacağını düşünmüyorum. Hepsi birbirini destekler nitelikte ve yeni iphone'a 3 aydan az bir vakit kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Profesyonel Okur

Bu sızıntı değil konsept tasarım. Arada uçurum var. Sızıntıların bizi yanıltacağını düşünmüyorum. Hepsi birbirini destekler nitelikte ve yeni iphone'a 3 aydan az bir vakit kaldı.

Eğer öyleyse benim pek içime sinmedi, her türlü alıcam senelerdir adam akıllı telefonum olmadı, çıkınca direk alıcam ama ne bileyim tuhaf geldi ya. Umarım elime alıp incelediğimde fikrim değişir, yanlar falan plastik olacak demi hocam, ben tam anlayamadım, arka kapakta plastiktir heralde. Güzelim 5s tasarımının içine edilmiş bence.

Hoşuma gitmezse htc one m8 veya iphone 5s'e mi yönelsem diyorumda, iphone iphone'dur abi her açıdan sorunsuz, stabil bir cihaz, beni 4 sene götürür heralde, 2 sene kasa sıkıntısı olmayacak zaten. Şu üsteki fotoğraflardaki gibi olsa gözüm kapalı alırımda, olmayacak diyorsunuz.

• iPhone 4 sızıntısı (barda unutulma meselesi) olduğunda, bu tasarımın apple ile bağdaşmayacağını düşünmüştüm. Çok köşeli idi. Garipsemiştim o zamanlar. Şimdi sorsan bana, iPhone 4 tasarımını değiştirmeden biraz büyütüp iPhone 6 diye verseler, neden olmasın bile diyebilirim.
    Özetle, tasarımlar bir süre sonra normal geliyor göze. Hatta hoş bile oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1g0rithm

iPhone 4 sızıntısı (barda unutulma meselesi) olduğunda, bu tasarımın apple ile bağdaşmayacağını düşünmüştüm. Çok köşeli idi. Garipsemiştim o zamanlar. Şimdi sorsan bana, iPhone 4 tasarımını değiştirmeden biraz büyütüp iPhone 6 diye verseler, neden olmasın bile diyebilirim.

5s tasarımından sonra 6 yı beğenen yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Roland Deschain-

quote:

iPhone 4 sızıntısı (barda unutulma meselesi) olduğunda, bu tasarımın apple ile bağdaşmayacağını düşünmüştüm. Çok köşeli idi. Garipsemiştim o zamanlar. Şimdi sorsan bana, iPhone 4 tasarımını değiştirmeden biraz büyütüp iPhone 6 diye verseler, neden olmasın bile diyebilirim.

5/5sin tasarımını beğenmeyen bir ben varım herhalde.4/4s'in tasarımı cidden güzeldi fakat 5 serisi bana televizyon kumandasını anımsatıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 18 ne zaman çıkacak?
    7 ay önce açıldı
    Arkadaş Bu kadar da Çalınmaz
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Böyle bir şey çıkması imkansız gibi bir şey.

Apple ın sızıntıları şimdiye kadar hep doğru çıktı yanılmıyorsam.
    Mesela, iPhone 5 in sızıntısını ilk gördüğümde bu böyle çıkmaz demiştim, hiç beğenmemiştim. Ama 1 senedir iPhone 5 kullanıyorum.

Ürün çıksın görelim. Tasarımda hata yapılacağını sanmıyorum. Apple ın çıkardığı tüm ürünler her şeyden önce çok şık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akagami.

quote:

Orijinalden alıntı: -Roland Deschain-

quote:

5/5sin tasarımını beğenmeyen bir ben varım herhalde.4/4s'in tasarımı cidden güzeldi fakat 5 serisi bana televizyon kumandasını anımsatıyor.

Ilk çıktığında ben de şu meşhur ''tek el'' reklamına gülmüştüm ama şimdi telefondaki en uygun ekranın 4'' olduğunu düşünüyorum. 4.3 dahi değil 4 inç tam. Yukarı doğru büyüyen ekran da telefonun hantal durmamasını sağlıyor. 4s in tasarımı harika ama ekran küçük kalıyordu. Bana kalırsa ekran dikey olarak farkını belli etmeli 4s kareye daha yakın. Diğer konuda da 5s tasarımına yaklaşabilecek bir telefon olduğunu düşünmüyorum.

• Böyle çıkarsa sözleşmeli de olsa alınır kesin :)

• böyle bir tasarım bence samsung tarzına kaymak olur. apple böyle birşey yapmaz kanımca.
  • Koreli sanatçının sızdırdığı her mpdael, şu ana kadar milimi milimine tuttu. Dolayısıyla bu sanatçının sızdırdığı cihazın aynen karşımıza gelceğini düşünüyorum ben.

Üstelik önyargılı olmamak gerek. Evet,tasarım olarak geri gidilmiş görünüyor ama raflardaki yerini almadan da son kararı vermemek gerekir.
  • Yeni iphone dikkat ederseniz yeni ipad minin kucugu gibi duruyor tum sizintilarda. Eger ipad de bu tasarim benimsendiyse air ile beraber bence iphone da sizdigi gibi cikar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bide boomsound hoparlörleri koysalar tam HTC ONE
  • sızıntılardaki telefonların içi boştu
    kamerası felanda yoktu.
    daha öncede sızıntılar olmuştu.4s çıkmadan
    kılıfları felanda çıkmıştı hatta ekran büyücek diyorlardı.

her şey olabilir yani
  • Bence fena değil.
  • Kimse beğenmez ama koşa alınır her zamanki gibi

• Bence güzel.
  • Şu konsept tasarımlar çok güzel oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: humanist06

quote:

Orijinalden alıntı: Profesyonel Okur

Bu sızıntı değil konsept tasarım. Arada uçurum var. Sızıntıların bizi yanıltacağını düşünmüyorum. Hepsi birbirini destekler nitelikte ve yeni iphone'a 3 aydan az bir vakit kaldı.

Eğer öyleyse benim pek içime sinmedi, her türlü alıcam senelerdir adam akıllı telefonum olmadı, çıkınca direk alıcam ama ne bileyim tuhaf geldi ya. Umarım elime alıp incelediğimde fikrim değişir, yanlar falan plastik olacak demi hocam, ben tam anlayamadım, arka kapakta plastiktir heralde. Güzelim 5s tasarımının içine edilmiş bence.

Hoşuma gitmezse htc one m8 veya iphone 5s'e mi yönelsem diyorumda, iphone iphone'dur abi her açıdan sorunsuz, stabil bir cihaz, beni 4 sene götürür heralde, 2 sene kasa sıkıntısı olmayacak zaten. Şu üsteki fotoğraflardaki gibi olsa gözüm kapalı alırımda, olmayacak diyorsunuz.

Ben unibody aluminyum olacağı kanaatindeyim. O arkasındaki çizgi gibi bölgeler kötü duruyor fakat Apple ne yapar ne eder onları düzeltir. Bu kadar erken karar vermeyin o yüzden. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.