Şimdi Ara

Iphone 6 bu özellik ne işe yarıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Resimde görüldüğü gibi ekranın üst kısmı aşağıya doğru iniyor ve siyah bir ekran çıkıyor. Siyah yere dokunduğum gibi de gidiyor. Fakat ne işe yaradığını anlayamadım.
    Birkaç yerde araştırma yaptım ama ne olduğunu bulamadım. Bu özellikle ilgilenen arkadaşlar, ustalar varsa ne olduğunu anlatabilir mi acaba?

Iphone 6 bu özellik ne işe yarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackmask84 -- 21 Kasım 2014; 13:42:18 >

• Ana ekran tuşuna iki kere dokunduğunuzda ( tıkladığınızda değil dokunacaksınız sadece ) ekran yarıya kadar aşağıya iner. Bu da tek elle kullanırken yukarıdaki birşeye erişemezseniz diye koyulmuş bir özellik. Kolay kullanım açısından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliekin kullanıcısına yanıt
    şimdi anlaşıldı ne işe yaradığı. bilgilendirdiğiniz için teşekkürler ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliekin

Ana ekran tuşuna iki kere dokunduğunuzda ( tıkladığınızda değil dokunacaksınız sadece ) ekran yarıya kadar aşağıya iner. Bu da tek elle kullanırken yukarıdaki birşeye erişemezseniz diye koyulmuş bir özellik. Kolay kullanım açısından

Allah razı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackmask84

şimdi anlaşıldı ne işe yaradığı. bilgilendirdiğiniz için teşekkürler ;)

Ayrıca duvar kağıdınız yada şeffaflık özelliği kapalı olduğu için o kısım direk siyah oluyor. Aksi halde buzlu cam efektiyle arka planın resmi gözüküyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu tuşlar ne işe yarıyor???
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.