Şimdi Ara

İPHONE 6 EKRAN SESİ SORUNU ÇÖZÜM VİDASIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bende de bu sorun vardı ve yenı bısey farkettım tahmınımce bu sorun tum ıphone 6 larda var yaptıgım yontemle bu sorunu cozdum eger ekrandan ses gelıyorsa ekran ustu duz bı zemıne koyup tum koslerden bastırın zemınle paralel oldugu vakıt ses cıkmayacaktır ama cepte bukuldugunden dolayı kasa esnıyor vıdyoda ıphone ses butonlarının oldugu koseyle ona capraz karşılık gelen sag alt koseden bastırarak bukuyorum ve ses kesılıyor esneme ortadan kalkıyor tam tersı koselerden bastırınca tekrar ses cıkmaya baslıyor kendı cektıgım vıdyoyla bu durumu sıze gosterıyım ekran sesını duymanız ıcın bılgısayarınızın sesını acınhttps://www.youtube.com/watch?v=A0KiN7ozW4c&feature=youtu.be

• Faydali bilgi ama bu nedenden garantiye verip degisim almak daha karli ve mutlu edici oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantiden gelen cihazda sorun olmiycagnin garantisi yok ki cogu forumda zaten degisim cihazlarindada cogunlukta ayni sorunun zamanla oldugu goruluyor bu da cebe koyus seklinden kaynaklaniyor egilip kalkinca telefonda bukuluyor bunun sebebi birazda aliminyumun sert olmayisindan ve ince olusundan kaynaklaniyor bence tamamen tasarimsal bi sorun oldugunu dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garantili cihazda kendiniz veya herhangi bir teknik servise müdahale etmeyiniz ettirmeyiniz garanti hakkınızı sonuna kadar kullanınız alt 2 vidadan kaynaklanan sorun
  • merhaba hocam, size 3 gün önce pm gönderdim cevap vermediniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikdeniz -- 22 Eylül 2016; 9:30:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isikdeniz

merhaba hocam, size 3 gün önce pm gönderdim cevap vermediniz...

gözden kaçmış kusura bakmayın formu yardımlaşmak için kullanıyorum bazen işten vakit kalmıyor cevap vermeye arkadaşlarımdan bunun için özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 22 Eylül 2016; 10:13:25 >
  • estafrullah, cevap bekliyorum sizden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam mesajı okudun sanırım cevap bekliyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.