Bildirim
İphone 6 forumda yardımlasma dayanısma sıfır
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
:) Dostum iphone 6 diye bir forum yok hepsi geneldir iphone iphone dur,ben sahsen gorur gormez bildigim birseyse zaten cevaplarim,3gs den beri de iphone kullaniyorum,sen sorunu sor bildigim birseyse neden yardimci olmayayim ki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İphone 6 hakkında bilgin warmı uc tane konu actım bi sonuc cıkmadı hacı kimse yardımcı olmuyo oyuzden sınırlenıp yazdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ata35707
İphone 6 hakkında bilgin warmı uc tane konu actım bi sonuc cıkmadı hacı kimse yardımcı olmuyo oyuzden sınırlenıp yazdım
diger konuna cevap yazdim ara sira refreshliyorum forumu sürekli takip edemiyoruz elimden geldiginde herkese bisiler yazmaya calisiyorum hemen cevap bekleme yani sende -
Sizin konuyu gordum, herkesin basina gelmeyecek olaylardan biri, bana da oldu, sorun donanimsaldi. Donanimsal sorunlar apple kullanicilarinin basina kronik degilse cok sık gelmiyor.
Elbette herkes yardimci olmaya calisiyor. Su anda bir arkadasa randevu ayarlamaya calisiyorum mesela Apple Store'dan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X