Şimdi Ara

IPHONE 6 GECE SATIŞI BEYLİKDÜZÜ MEDİA MARKTTA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu gece saat 00:00 - 02:00 de BEYLİKDÜZÜ MEDİA MARKT TA (HARAMİDERE CARREFOUR YANI) IPHONE 6 SATIŞI OLACAKTIR.
    Stoklar sınırlı ama 50-55 adet kadar var.
    Önce almak isteyenler mağazaya gidebilirler.

Fiyat bilgileri :

IPHONE 6 16 GB: 2.349 TL
    IPHONE 6 64 GB: 2.649 TL
    IPHONE 6 128 GB: 2.949 TL

IPHONE 6 PLUS 16 GB: 2.649 TL
    IPHONE 6 PLUS 64 GB: 2.949 TL
    IPHONE 6 PLUS 128 GB: 3.249 TL

• abi olaya bak ya iş ne hale geldi gece yarısı telefon almak için dışarı çıkmak helde gecenin tam yarısında

bu hiç mantıklı gelmiyor bana bi nevi hastalık bence ..ömür de 1 kez yapılan etkinlik eğelence vb bişi olsa anlarımda

ve şunuda itiraf etmek lazım hiç bi marka müşterisi üzerinde bu türden bi etki yapamadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeneralHamburger

abi olaya bak ya iş ne hale geldi gece yarısı telefon almak için dışarı çıkmak helde gecenin tam yarısında

bu hiç mantıklı gelmiyor bana bi nevi hastalık bence ..ömür de 1 kez yapılan etkinlik eğelence vb bişi olsa anlarımda

ve şunuda itiraf etmek lazım hiç bi marka müşterisi üzerinde bu türden bi etki yapamadı

Ömürde 1 kez iPhone 6 alınıyor zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• samsun media markt ta bu gece satışa başlıyor.Galiba bütün şubeler gece 00.00 satış yapacaklar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

Orijinalden alıntı: GeneralHamburger

abi olaya bak ya iş ne hale geldi gece yarısı telefon almak için dışarı çıkmak helde gecenin tam yarısında

Ömürde 1 kez iPhone 6 alınıyor zaten

nnaptın be abi gece alma gündüz al

nolcak sanki..hem gold alırsın sıkılırsın greye geçersin ne bilim 16 yetmez 128 sıçrarsın

yani bi kez alınmıyor..

• Bu fırsat kaçmaz bence...
  • GeneralHamburger kullanıcısına yanıt
    İlk cümleye katılıyorum sonuna kadar ama bence bir telefona 2500-3000 gibi yüksek bir miktar veriliyorsa nokta atışı karar vermek gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun kurtlar vadisi var kardesim ne iphone 6 sı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.