Şimdi Ara

iphone 6 için akıllı saat öneri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar iphone 6 kullanıcısıyım ve akıllı saat almak istiyorum. Apple kendi akıllı saatleri malumunuz çok pahalı bu parayı şuan için veremem. Bunun için uygun bir saat bakıyorum ancak iphone ile birebir uyumlu olması tercihimdir. Sizden ricam en uyumlu, senkron çalışan ve bütçeye uygun akıllı saat önerilerinizi yazarsanız sevinirim. Yurtdışından da akıllı saat alabilirim yurtdışı akıllı saat önerisi olan varsa onuda yazarsanız sevirim. Şimdiden öneri ve yardımlarınız için sizlere çok teşşekkür ederim. Herkeze iyi günler dilerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: martin2027

Merhabalar arkadaşlar iphone 6 kullanıcısıyım ve akıllı saat almak istiyorum. Apple kendi akıllı saatleri malumunuz çok pahalı bu parayı şuan için veremem. Bunun için uygun bir saat bakıyorum ancak iphone ile birebir uyumlu olması tercihimdir. Sizden ricam en uyumlu, senkron çalışan ve bütçeye uygun akıllı saat önerilerinizi yazarsanız sevinirim. Yurtdışından da akıllı saat alabilirim yurtdışı akıllı saat önerisi olan varsa onuda yazarsanız sevirim. Şimdiden öneri ve yardımlarınız için sizlere çok teşşekkür ederim. Herkeze iyi günler dilerim...

Hocam aldınız mı saat bende arıyorum da?
  • Hocam 250 dolara onu alana kadar ikinci el watch sport alınır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.