Bildirim
iphone 6 icin ekran filmi tavsiyeleriniz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kırılmaz sert cammı ne varmış ben ondan aldım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran Filmi denen kaplamalar da ekranın köşeli olmasından dolayı full kaplama sağlanmadığı söyleniyor
Sulu Uygulamayla yapılan kaplamalarda ancak her taraf korunacak şekilde kaplanıyor
Yıllardır 4S kullandım ve ne mesafalerden düşürdüm ve telefonun camına bir şey olmadı hatta hayret ediyordum nasıl kırıyor insanlar diye, ben de 30 cm'den düşürüp kırınca anladım ki kırılabiliyor :))
Ben eğer alırsam bu sert cam gibi olanlara şans vericem gibi gözüküyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Green Pears
Hangi marka aldınız hocam ürün elinize ulaştıysa kısa bir inceleme paylaşır mısınız? -
Aynen alanlar hangi marka aldiklarini soyler ve kalitesi hakkinda biraz daha detayli bahsedebilirse sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Green Pears
nerden aldınız söyler misiniz birde arka tarafı için bir şey yaptınız mı -
Kirilmaz cam filmi aldim ben. Sihhiye balikcioglu ishanindaki telefoncularda her marka icin var...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Var mı başka tavsiyesi olan? -
power support un antiglare ve crystal filmi var ama crystal stokta yok şuan, iphonedo kodu ile %10indirim yapıyolar yurtdısından 3-5güne geliyor, türkiyeyle aynı 51liraya denk geliyor türkiyede stok olmadıgı ıcın ordan al diyorum, bence crystal alhttp://www.powersupportintl.com
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben sulu bir şekilde takıyorum ekran koruyucularını hep
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone şarj soketi temassızlık
- airpods cızırtı sorunu
- iphone usb kablosu ile arabada müzik dinleme
- nano cam nedir
- kulaklık kulağımdan düşüyor
- apple watch 7 özellikleri
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- apple watch 9 özellikleri
- apple watch ultra 2 özellikleri
- macbook pro yurtdışı fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X