Şimdi Ara

iPhone 6 ile iPhone 5 + Nakit takas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 10 gun önce arkadastan 1800 e aldığım uzay grisi iPhone 6 yi satılığa çıkardım bi arksdas ayni sehirdeyiz takas teklif etti garantisi bitmiş yurtici faturalı beyaz iPhone 5 ciziksiz sorunsuz telefon ile takas istiyor üstüne 1400 tl verdi sizce takas yapmaliyim mi ?
    iPhone 6 yi uygun fiyata aldım sizce bu takas Avantajlı mi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ucuz aldin diye ucuz vermek zorunda degilsin ben yapmazdim acikcasi
  • 1600 iste en az 1500 e indir eğer çok ısrar ederse 1450 yap sonra da bana gelişi 1400 diye bişeyler uydurursun. Hadi kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: scelikdemir

Merhaba arkadaşlar 10 gun önce arkadastan 1800 e aldığım uzay grisi iPhone 6 yi satılığa çıkardım bi arksdas ayni sehirdeyiz takas teklif etti garantisi bitmiş yurtici faturalı beyaz iPhone 5 ciziksiz sorunsuz telefon ile takas istiyor üstüne 1400 tl verdi sizce takas yapmaliyim mi ?
    iPhone 6 yi uygun fiyata aldım sizce bu takas Avantajlı mi olur

almalısın bence i5 sorunsuz garantiside varsa 700-850 arası okut 0 iphone 6 alırsın 😄 ama şuankide 0 gibiyse gerek yok böyle bir şeye, i5 appleın en sorunlu cihazıdır

• Çizik yok iPhone 5 de bu Yüzden takas yapmak istiyorum garantisi 1 ay kalmış ama nokta hata yok cihaz da 1400 para üstüne vermesi iyi gibi geldi. Ben telefonuya gitsem ne kadar verir ki benim iPhone 6 ya çok az verir bence

• 1400 tl +ip5 de 800 desek 2200 tl.iphone 6 1800 tl ye tekrar alırsan 400 tl cebine kalır bence mantıklı.
  • iPhone 5 + 1400 TL? Ya o cihazda bi sıkıntı var ya arkadaş biraz safmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dediğin gibiyse kesinlikle alınır hocam

• O zaman takas yapıyorum arkadaşlar 😊 cihazda sorun yok dedi yine iyice araştıracağım

• Sat sat sat koy a. Sat hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sat bence al i5'i
  • ip5 in faturası yoksa hiç bulaşma yarın çalıntı çıkar başın ağrır.TÜRKİYE CUMHURİYETİNDEKİ en ağır mal bile bu teklifi yapmaz.elindeki cihazın 800 850 lira edeceğini bilir.eğer faturası filan varsa imeisi tutuyosa koşarak al ama dediğim gibi çalıntıysa başın ağrır. saygılar...
  • Bence kimse o parayi vermez adam baya bilgiszmis

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.