Şimdi Ara

iPhone 6 kasa açıklığı acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar iPhone 6 cihazımın sağ alt köşede kasa açıklığı bastırınca tikirt ses geliyor gözle de Görülüyor

Cihazı Zorlu'ya götürsem değişim yaparlar mi daha önce bu durumu yasayan oldu mu tskler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=101374455&p=3#102188474 Bu olayı yaşadım ve özetledim.

• valla aynı sorun bendede var aldıktan 1 gün sonra farketim , hata benden kaynaklanan bişey değil , turkcell le değiştirin dedim ama takmadılar , mahkemeye verdim , karardan sonra ben onlara takıcam
  • Insaallah pazartesi randevu aldım gideceğim bakalım

• Garantisi olan cihazınızda her zaman garanti yolunu denemekte fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRKuaZ_Cafe

Insaallah pazartesi randevu aldım gideceğim bakalım

Randevuyu nerden aldın??

• Apple kendi sitesinden gece 00:05 civarı açık gözüktü hemen Aldım 5 dk sonra yok dedi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun bende de var maalesef... cihazı hiç düşürmedim. sadece 1-2 aydır kullanıyorum. almanyadan almıştım. garanti için akasyaya götürsem ve yukarda Eyuppkurbann'ın yaşadığı gibi bir durum yaşasam çok moralim bozulur. birde bursadayım sırf işlem için gidip gelmem gerekiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahcak

aynı sorun bende de var maalesef... cihazı hiç düşürmedim. sadece 1-2 aydır kullanıyorum. almanyadan almıştım. garanti için akasyaya götürsem ve yukarda Eyuppkurbann'ın yaşadığı gibi bir durum yaşasam çok moralim bozulur. birde bursadayım sırf işlem için gidip gelmem gerekiyor...

İlla apple store vermenize gerek yok.
    Bursada apr varsa verin değişim yaparlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRKuaZ_Cafe

Apple kendi sitesinden gece 00:05 civarı açık gözüktü hemen Aldım 5 dk sonra yok dedi

Şanslıymışsın kardeşim

• selamlar,

aynı sorun bende de vardı. Almanyadan almıştım. Geçen hafta iş için tekrar gidince Almanyada apple store'a götürdüm. Görevli ilk partilerde bu sorunun yaşandığını genel olarak kasanın tam oturmaması ve vidaların iyi sıkılmaması nedeniyle bu sorunla karşılaştıklarını söyledi. ben orda otururken 2 dk içinde arkada kasayı sağlamlayıp getirdi. ondan sonra hiç bir sorun kalmadı. bir daha da bu sorunun tekrar etmiyeceğini söyledi.

şimdilik sorunum çözüldü..
  • rahcak R kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun, çok rahat çözülmüş sizinkisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.