Şimdi Ara

İphone 6 kendi kendine sesi kısıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
44.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. İphone 6 64gb space gray cihaza sahibim. Cihazım dünden beri video oynattığımda, müzik dinlediğimde veya normal halde kendi kendine sesini kısıyor . Kameraya girdiğim zaman çok seri fotoğraf çekiyorv. Bu sorun ses tuşlarında ki bir sorunla mı alakalı yoksa yazılımsal bir problem mi ? Bu tür sorun yaşayan çözüme kavuşan arkadaşlardan yardım bekliyorum ne yapılması gerekir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone Kendi Kendine Sesi Kısıyor: Nedenleri ve Çözümleri

iPhone'unuzun kendi kendine sesi kısması can sıkıcı bir sorun olabilir. Bu sorunun birkaç olası nedeni ve çözümü vardır:

• Ses Açma/Kapama Tuşunun Arızası: Sesi kısma tuşunuz arızalıysa, iPhone'unuz yanlışlıkla sesi kısıyor olabilir. Tuşu temizleyip test edin veya onarılması için yetkili bir servis merkezine götürün.

• Yanlışlıkla Düşürülen Ses Seviyesi: Yanlışlıkla ses seviyesi düğmelerine bastığınızda ses kısılıyor olabilir. Bunu önlemek için telefonunuzu bir kılıfla kullanın.

• Bluetooth Bağlantısı: iPhone'unuz bir Bluetooth cihazına bağlıysa, cihaz sesi kısma ayarlarını bozmuş olabilir. Bluetooth'u devre dışı bırakın ve sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edin.

• Uygulama Sorunu: Bazı uygulamalar ses ayarlarını değiştirebilir. iPhone'unuzda yakın zamanda yüklediğiniz uygulamaları kaldırın ve sorunun devam edip etmediğini kontrol edin.

• Yazılım Hatası: Nadir durumlarda, iPhone'unuzdaki yazılım hatası ses sorunlarına neden olabilir. Telefonunuzu güncelleyin veya fabrika ayarlarına sıfırlayın.

Yukarıdaki çözümleri denedikten sonra sorun devam ediyorsa, iPhone'unuzu yetkili bir Apple servis merkezine götürmeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Resetlemeyi denediniz mi? Ben de benzer bir sorunu ipod touch 5 ile yaşamıştım. Durduk yere ses açma tuşu basılı kalmış gibi müziği son ses açıyordu. Cihazı kapatıp açtığımda düzeliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _recoo

Resetlemeyi denediniz mi? Ben de benzer bir sorunu ipod touch 5 ile yaşamıştım. Durduk yere ses açma tuşu basılı kalmış gibi müziği son ses açıyordu. Cihazı kapatıp açtığımda düzeliyordu.

Resetleme derken normal açma kapama mı hocam ? Eğer öyle diyorsan yaptım ama malesef bir işe yaramadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batucet

quote:

Orijinalden alıntı: _recoo

Resetlemeyi denediniz mi? Ben de benzer bir sorunu ipod touch 5 ile yaşamıştım. Durduk yere ses açma tuşu basılı kalmış gibi müziği son ses açıyordu. Cihazı kapatıp açtığımda düzeliyordu.

Resetleme derken normal açma kapama mı hocam ? Eğer öyle diyorsan yaptım ama malesef bir işe yaramadı.

Evet onu kastetmiştim, o da işe yaramadıysa donanımsal gibi görünüyor sorununuz. Hard reset denediniz mi? Kilit tuşu ve home tuşuna uzun basaraktan yapılan reset.
  • Büyük ihtimal donanımsal. Ama siz yinede restore atmayı deneyin. Belki ise yarar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bi keresinde durduk yere sesi fulluyorsdu film müzik vs bide ana menüye döndüğümde o ses açma işareti gitmiyodu dedm tuş takıldı heralde kamerayı actım bişi yok sonra açtım kapatım düzeldi ..sende restore yapsan belki düzelir

• Hocam kameraya girdiğinde seri resim çekiyorsa ve sesi sürekli kisiyorsa yazilimsal olduğunu sanmıyorum. Büyük ihtimalle donanımsal. Tuşun ses kısma bölümü takılmış gibi görünüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Donanımsal değil yazılımsal. Aynı şeyi ben de yaşadım hem iPod 5'te hem de iPhone 6'da. Telefonu kapatıp açın düzeliyor.

• Senin şansına.O kadar kişiden sana denk gelmiş
  • ARKADAŞLAR CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. TELEFONUMU RESTORE ETTİM AYNI ZAMANDA İOS 8.4.1 E YÜKSELMİŞ OLDU. SORUNUM ŞİMDİLİK ÇÖZÜLDÜ BİR PROBLEM YOK AMA 1-2 HAFTA SONRA TEKRARDAN AKSEDERSE SERVİSE GÖTÜRECEĞİM. HERKESE TEŞEKKÜRLER.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.