Şimdi Ara

İphone 6 Ön Cam Çatlaması Yaptırılmalı mı? [Yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. 2,5 senedir kullandığım i6 dün ilk kazasını yaşadı düştü ve hassas olan yan oval ekranın ordan çatladı. Ekran koruyucu ve kılıf yoktu maalesef. Neyseki lcd ekranda, dokunmatikte, renkte bir problem yok. Cihazın garantisi de bitti bu arada.

Telefonculara gittim sordum soruşturdum ekran değişecek diyen yerlerden hemen çıktım sapasağlam orjinal ekranımı yedirecek değilim. sadece ön ekran değişimi yapan yerler 220-230-240 gibi fiyatlar sundular. Bu yüzden de buradayım, daha önce bu işlemi yaptıran (sadece ön cam, lens değişimi)
    Ve bu işlemden sonra kullanan kişilerin yorumlarına ihtiyacım var
    Yaptırılmalı mı ? Toz alır mı, yapıştırılan cam sonradan yerinden kalkar mı? En önemlisi dokunmatik akıcılığı, hissiyatı ne durumda olacak.
    Lcd ekranla cam birbirinden ayrılırken lcd ekranımın zarar görme bozulma olasılığı nedir ? Telefoncular sanki hiç bir sorun olmayacakmışçasına yaparım 2-3-4 saatte diyorlar. Yaparken lcd ekranımı bozup kıytırık yan sanayi ekran takmalarından çekiniyorum. Bir telefoncu 130 tl dedi ama ana ekran olurda şans zarar görürse yan sanayi takarım dedi. Diğerleri ise direk ön cama 240 tl diyorlar. Beni de düşündürdü acaba 130 diyen sadece camı dedi, diğerleri lcd ekranın bozulma ihtimaline karşı mı 240 diyorlar?

Bilgisi olan kişiler beni bilgilendirirse sevinirim fikirlerinize ihtiyacım var . Bu kadar küçük çatlaktan bişi olmaz kullan diyenleriniz olacaktır ama malesef huy görüntüyü öyle gördükçe dayanamıyorum. Ne yapmalıyım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.