iPhone 6 Plus 16 GB modelini buldum ancak ikinci seriyi beklemen daha iyi olur gibi şeyler duyuyorum. Sizce almalı mıyım yoksa 2. seriyi beklemeli miyim? Herhangi bir donanımsal veya yazılımsal değişikliğe gitmesi mümkün mü Apple'ın?
Teşekkürler.
hatalı seri olmasından mı korkuyorsun ?
Donanımsal-yazılımsal hiçbir fark olmaz. Tasarımsal kusurlar giderilir.
erent.E
kullanıcısına yanıt
Böyle bir şey kesinlikle söz konusu değil. Git al kullan keyfine bak.
quote:
Orijinalden alıntı: Kasık biti
Apple ürünlerinden hiçbir zaman çekincemem olmadı ancak Samsung'un anti reklamları, eğilme, bükülme vs. tedirgin ediyor illa ki; para vereceğiz yani hepimiz, öyle alacağız.
quote:
Orijinalden alıntı: erent.
quote:
Apple ürünlerinden hiçbir zaman çekincemem olmadı ancak Samsung'un anti reklamları, eğilme, bükülme vs. tedirgin ediyor illa ki; para vereceğiz yani hepimiz, öyle alacağız.
dua et de hatalı seri denk gelsin
gider 20 ay sonra apple store dan sıfır cihazını alırsın daha ne istiyon
Bukulme sıkıntısı ile ilgili zannediyorum duzeltme olabilir onun haricinde bir degisiklik olmaz.Zaten bukulme problemi yasayan icin yeni cihazla degisim yapiyorlar.
multiTYRT
kullanıcısına yanıt
Yazılım dışında hiçbir şey değişmez. Milim oynasa kalıbın değiştirmesi gerekir. Kaldı ki ilk parti de bir sorun çıkmadı 1 haftadır kullanıyorum, çok memnunum.
Hocam kalipla zaten oynamazlar hammaddenin malzeme kalitesinde bir revizeye gidilir diye dusunuyorum keza iphone 5 ler icinde bir donem boyle sikintilar oldugunu hatirliyorum.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: erent.
quote:
dua et de hatalı seri denk gelsin
gider 20 ay sonra apple store dan sıfır cihazını alırsın daha ne istiyon
Tabi değişiklik olur, arkasında 2. parti yazar.
kamera değişikliği olur bence!!!
quote:
Orijinalden alıntı: mcff
kamera değişikliği olur bence!!!
bökülüyo dediler diye telefon almaktan vazgeçilirmi =) eğer bükülmeseydi arka cebine koyup gün boyu üstünemi oturcaktın sanki ? zaten hepimiz telefona jelatin kılıf derken telefonu koruyoruz aslında
quote:
Orijinalden alıntı: rvn_10
bökülüyo dediler diye telefon almaktan vazgeçilirmi =) eğer bükülmeseydi arka cebine koyup gün boyu üstünemi oturcaktın sanki ? zaten hepimiz telefona jelatin kılıf derken telefonu koruyoruz aslında
Alıntıları Göster
Kalıbı değiştiremezler, bu sefer ilk parti kullanıcıları ayağa kalkar ne iş diye, ekleme yapıp telefonun yan taraflarına çelik barda koymayacaklarına göre bu model artık böyle üretilmeye devam edilecek, revizyon 6s de gelir.
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
Kalıbı değiştiremezler, bu sefer ilk parti kullanıcıları ayağa kalkar ne iş diye, ekleme yapıp telefonun yan taraflarına çelik barda koymayacaklarına göre bu model artık böyle üretilmeye devam edilecek, revizyon 6s de gelir.
Alıntıları Göster
Teşekkürler arkadaşlar, madem öyle almakla almamak arasında pek bir fark yok şuan. Zira, çelik ile destekleyecek olsalar telefonun ağırlığı artacak ve kuyrukta bekleyenler isyanlar edecek. O yüzden Apple gelecek yıl Eylül'e kadar herhangi bir değişiklik yapamaz sanırım 6 modellerinde.
Bukulmesinin nedeni ses tuşlarının orada incelen malzeme. 6s'e kadar düzelmez ama azalır
PesimistChe
kullanıcısına yanıt
bükülme sorunu için apple ile konuştum kendilerine bu konuyla ilgili herhangi bir talimat gelmediğini söyledi. kısaca bükülen egilen telefonların değişimi 3 gün öncesine kadar söz konusu değildi.
Apple her zaman "S" serilerine daha çok ozenmistir.ve en radikal değişiklikleri "S" serisinde yapmıştır.
quote:
Orijinalden alıntı: seyma1972
bükülme sorunu için apple ile konuştum kendilerine bu konuyla ilgili herhangi bir talimat gelmediğini söyledi. kısaca bükülen egilen telefonların değişimi 3 gün öncesine kadar söz konusu değildi.
Yalnis bilmiyorsam ABD bu problemle ilgili apple storelere talimat verildigini biliyorum.Turkiye icin bilemiyorum.
Ikinci seri derken iPhone 6 Plus'ın geliştirilerek farklı bir üretim bandından çıkması mı yoksa iPhone 6 Plus dan sonra gelecek 1 yıl sonrakı seri mi