Şimdi Ara

İphone 6 Plus almak isteyip 'yamulma' sorununa takılanlar. Buyrun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çözüm basit 3000 lira telefona veriyosanız 100 liralık kılıf alıp gönül rahatlığıyla kullanıcaksınız :)

http://www.youtube.com/watch?v=2d6CnKjT1VI

Buda sipariş sayfası:

http://www.spigen.com.tr/iPhone-6-Plus,LA_154-2.html#labels=154-2

• kardeşim kılıf dediğin zarif olur, telefon inceliğini minimumda tutar bu hödük gibi plastik parçasına 100 lira verip tasarım harikası cihazıma takmam, çokta umursuyorsanız bükülme mevzusunu gidin aluminyum bumper alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: GiyotinNecmi

kardeşim kılıf dediğin zarif olur, telefon inceliğini minimumda tutar bu hödük gibi plastik parçasına 100 lira verip tasarım harikası cihazıma takmam, çokta umursuyorsanız bükülme mevzusunu gidin aluminyum bumper alın

Tasarım harikası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

quote:

kardeşim kılıf dediğin zarif olur, telefon inceliğini minimumda tutar bu hödük gibi plastik parçasına 100 lira verip tasarım harikası cihazıma takmam, çokta umursuyorsanız bükülme mevzusunu gidin aluminyum bumper alın

Tasarım harikası

'lık durum nedir? yumurta kasalı s3 tasarımı mı hoşuna gidiyor

• Dostum bende seninle aynı fikirdeyim. Ancak bazı arkadaşlar bükülme sorununu öne sürerek ikilemde kalıyorlar. Böyle güzel bi teknolojiyi "yamulma" sorunu kafalarına takarak kaçırmalarını istemem. Ayrıca bende kılıfın çok kaba durduğunu düşünüyorum. İphone 5 telefonuma aldığım 100 TL'lik kılıfı 1 hafta sonra atmıştım. Ancak plus için o kaba duruşa katlanıcam artık çünki ince ve büyük bi telefon yere düştüğü zaman daha hassas olucaktır.
  • quote:

quote:

Tasarım harikası

Cidden koskaca bir tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu cep takozuna çeviryor.

• Iphone 6 Plus'ı bu kılıfla stada almazlar, tuğla muamelesi yaparlar.
  • kılıf kaba olmus ama tek guzel yanı arkadakı aparat..o hosuma gıttı..daha kıbar tasarımla oyle aparatı olan kılıf var mı?
  • Madem böyle kolay ukuluyor buda Applein hediyesi olsun
  • kılıfı bir tek ben beğendim sanırım
  • Bu modeli kalin. Ve kaba.

Neo hybird metal olan model daha kibar

• quote:

quote:

quote:

Tasarım harikası

'lık durum nedir? yumurta kasalı s3 tasarımı mı hoşuna gidiyor

Yahu göz var izan var bu tipe nasıl tasarım harikası diyorsunuz? Fandroid sandın sanırım sen beni, koyu elmacıyımdır. Ama 6'nın tasarımına tasarım harikası demek gülünç.

• ne 100 lirası arkadaş kafayı mı kırdınız ?

20 cent e aldım 2 haftada geldi bu tank gibi bir de incesini alacam temiz oh.

http://www.aliexpress.com/snapshot/6230929934.html

İphone 6 Plus almak isteyip 'yamulma' sorununa takılanlar. Buyrun!

• CihanCerav kullanıcısına yanıt
    6+ larda bükülme sorunu böylesine ciddi bir hatadan kaynaklı iken ve bükülme durumu için çok bir efor sarfetmeden gündelik kullanımda ki nominal fiziksel tepkimelere maruz kalmasında da dahi bükülemilmesi fizik kurallarının bir gerekliliği iken;

Kılıfı istersen dünyanın en sağlam malzemesinden yapsan bile o cihaz kılıfın içinde dahi bükülür.

http://forum.donanimhaber.com/m_97824337/f_//tm.htm#97824337
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.