Çok uzun zamandır darma duman olan bi cihaz vardı elimde. Bunu internette gördüğüm paylaşımlardan sonra çerçeve içinde sergilemeye karar verdim. Video aşağıda ^^ |
Bildirim
Çok uzun zamandır darma duman olan bi cihaz vardı elimde. Bunu internette gördüğüm paylaşımlardan sonra çerçeve içinde sergilemeye karar verdim. Video aşağıda ^^ |
|
Teşekkür ederim 🥰 |
|
Hiçte homurdanmayacağım. İşten gelip evde boş bulunduğum bir dönemde dizi izlerken yaptığım bir olaydı. Kaybettiğim para da umursadığım bir para değil zira bu telefonu adam etmek için şu anda piyasadaki aynı telefonu alırken alacağım masraf ile aynı. Size hak verebileceğim tek yer "elektronik atık kutusuna atmak" olurdu. O da benim umrumda değil açıkcası. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 17 Ekim 2022; 12:51:20 > |
O kısma pek bakmadım açıkcası :D |
|
|
|
Teşekkür ederim. Başka insanlara kötü olsa da sonuçta bana güzel geldiği için yaptım. İnsanın kendi zevkleri önemlidir. Bu gün beğenir yaparım ertesi gün beğenmem çöpe atarım. 30 yaşıma yeni girdim. 40lı yaşlarımı düşünmek için hayat çok kısa. Belki o dönem hayatta bile olmayacağım. ^^ |