Şimdi Ara

Iphone 6 Plus Kullananlar Sorunları Burada Paylaşıyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
4
Favori
6.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: winwin35

sizinki kaç gb bu arada?

64gb SG

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mkeshnda kullanıcısına yanıt
    hocam naptiniz? goturdunuz mu? :)

buarada,
    ilk yorumum eksi almis bi 6plus sahibi kizgin
    o kizan arkadasa sesleniyorum bunlari ben uydurmuyorum.
    acin bakin geri donuslere malum siteye hani applefan sitesi gibi olan yere kendiniz gorun
    kimse 3000 lirasini sokaga atmak istemez (cogumuz ortadirek ve ya az daha yuksek varsayimi) alabileceginin en iyisini ister ipad air 2 ye koyuyorsunda plusa neden yok?
    simdi dusunum plusta a8x oldugunu? :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kule_genclik

hocam naptiniz? goturdunuz mu? :)

buarada,
    ilk yorumum eksi almis bi 6plus sahibi kizgin
    o kizan arkadasa sesleniyorum bunlari ben uydurmuyorum.
    acin bakin geri donuslere malum siteye hani applefan sitesi gibi olan yere kendiniz gorun
    kimse 3000 lirasini sokaga atmak istemez (cogumuz ortadirek ve ya az daha yuksek varsayimi) alabileceginin en iyisini ister ipad air 2 ye koyuyorsunda plusa neden yok?
    simdi dusunum plusta a8x oldugunu? :)

Yok bugün gidemedim ya. Dediklerinde haklısın fakat şu an iphone 6 dan daha iyi bir alternatifim yok maalesef

krala lafim yok hocam
    plus aydi lafim ama normal apple bilmedigi bi alana girdi. duzeltir herseyi 6splusta :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kule_genclik -- 27 Ekim 2014; 20:19:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de önce 6 sonra plus aldım ve şuan pişmanım.Ama güncellemeler ile düzeleceğini umuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: RaySword

Ben de önce 6 sonra plus aldım ve şuan pişmanım.Ama güncellemeler ile düzeleceğini umuyorum.

Düzelir ya. Düzelmezse telefonu temiz kullan seneye satıp 6s alırsın değeri düşmüyo xaten pek. Ben ona güveniyorum şu an

• quote:

Orijinalden alıntı: mkeshnda

quote:

Ben de önce 6 sonra plus aldım ve şuan pişmanım.Ama güncellemeler ile düzeleceğini umuyorum.

Düzelir ya. Düzelmezse telefonu temiz kullan seneye satıp 6s alırsın değeri düşmüyo xaten pek. Ben ona güveniyorum şu an

dediğiniz gibi olursa iyi.Aslında harika bir cihaz ama eksikleri çok göze batar cinsten

• quote:

quote:

quote:

dediğiniz gibi olursa iyi.Aslında harika bir cihaz ama eksikleri çok göze batar cinsten

Ben kendi özetimi çıkarmak istiyorum buraya

Hani internette görüyoruz ya "apple kamera çıkıntısını gizlemeye çalışıyor" "6+bükülüyor" bunların hepsi boş şeyler. Hergün apple ı nasıl kötülesek diye düşünüp duruyorlar. O incelikte bi telefonun bükülmemesi saçma olurdu zaten Telefonun büküldüğüne dair haberleri görünce mimiklerimde en ufak bi hareket bile olmadı.

Telefonun ekranı tasarımı şarjı performansı kullanılabilirliği kamerası garanti hizmeti çalışanları mekanları fazla iyi. En büyük sorun en iyi , en stabil dediğimiz işletim sisteminin böyle basit hatalarla gelmesi.

Apple bu konuda gerçekten bozdu kendini bu apaçık ortada. Ama bu telefonun kötü olduğunu kanıtlamaz kesinlikle. "Benim yorumlamam bu gadar" ( nolur şu sondaki inceyi anlamış olun)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben kendi özetimi çıkarmak istiyorum buraya

Hani internette görüyoruz ya "apple kamera çıkıntısını gizlemeye çalışıyor" "6+bükülüyor" bunların hepsi boş şeyler. Hergün apple ı nasıl kötülesek diye düşünüp duruyorlar. O incelikte bi telefonun bükülmemesi saçma olurdu zaten Telefonun büküldüğüne dair haberleri görünce mimiklerimde en ufak bi hareket bile olmadı.

Telefonun ekranı tasarımı şarjı performansı kullanılabilirliği kamerası garanti hizmeti çalışanları mekanları fazla iyi. En büyük sorun en iyi , en stabil dediğimiz işletim sisteminin böyle basit hatalarla gelmesi.

Apple bu konuda gerçekten bozdu kendini bu apaçık ortada. Ama bu telefonun kötü olduğunu kanıtlamaz kesinlikle. "Benim yorumlamam bu gadar" ( nolur şu sondaki inceyi anlamış olun)

Dediğiniz gibi plus modelinde ios işletim sisteminin temel taşı olan stabilite uçmuş durumda.Basit hatalar can sıkıyor

• Hocam bir gelişme oldu mu? 64 gb plus kullanıyoeum aynı sorunlar bende de var ama sorunlar plus kadar olmasa da 6'da da var gibi. Restore yapınca düzeliypr diyor bazıları. Servise verdiniz mi? Bana yurt dışından hediye geldi ne yapacağımı bilemiyorum valla.

• Bende 8.0 da controlcenter da kasmalar yaşanıyordu. Ayrıca assistivetouch dan multitasking de filan kasılmalar yaşanıyordu. 5s den aldığım yedeği sildim. Sıfırdan 8.1 kurulum yaptım, yeni iphone olarak kurulumu tamamladım. Eski kasılmalardan eser kalmadı.

• 6'larda da durum aynı mı acaba ?

• dün akasya daki appleda birçok plusu elime alıp denedim yan çevirince ekran ya çok geç dönüyor ya hiç dönmüyordu resmen tıkanıyordu cihazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

dün akasya daki appleda birçok plusu elime alıp denedim yan çevirince ekran ya çok geç dönüyor ya hiç dönmüyordu resmen tıkanıyordu cihazlar

Ben hiç bir ios sürümünde bahsettiğiniz problemi yaşamadım dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TABAS_23

Hocam bir gelişme oldu mu? 64 gb plus kullanıyoeum aynı sorunlar bende de var ama sorunlar plus kadar olmasa da 6'da da var gibi. Restore yapınca düzeliypr diyor bazıları. Servise verdiniz mi? Bana yurt dışından hediye geldi ne yapacağımı bilemiyorum valla.

Bunlar ufak tefek yazılımsal hatalar illaki düzeltilir. Aslında ben kasıyor diyorumda o kadar abartılacak birşey olmadığını anladım. Kasma dediğim şey gibi yarım saniyelik hertz düşmesi.
    Ama yiede apple store a gideceğim oradaki cihazlarla katlılaştırırım benimkini ona göre haber veririm size

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

dün akasya daki appleda birçok plusu elime alıp denedim yan çevirince ekran ya çok geç dönüyor ya hiç dönmüyordu resmen tıkanıyordu cihazlar

8.0.2 de bendede vardı o problem 8.1 ile düzeldi.

Nasıl bükülmemesi saçma hocam??? Diğer firmalarda (sony htc) neredeyse apple kadar ince yapıyorlar ve ben şimdiye kadar bi kere bile yamulduklarını duymadım

8.1 Güncellemesinden Sonra Bende de Oldu Özellikle Facebook'ta Donuyor Uygulamadan Atıyor. Yazılımsal Deyip Bekleyeceğiz Yapacak Başka Bir şey Yok

• quote:

Telefonum aldığım ilk günden beri kendini çok belli etmesede ufak tefek kasmalar yapıyor.
    1- Denetim masası açışında minik kasmalar var. Kendini çok belli etmiyor dediğim gibi ama rahatsız ediyor bu durum beni.
    2- Duvar kağıtlarında yukarı aşağı giderken ciddi bi kasma söz konusu.
    3- Bi kerede arka planda çalışan uygulamayı atarken ufak kasma oldu.

Bunları bu kadar dert etmemin sebebi telefona büyük para ödemiş olmam.
    Sorun Ios 8.1 demi yoksa telefonda mı sizce?
    Okuduğum kadarıyla problem 8.1 de gibi duruyor ama emin olamıyorum yinede.

düzelir hocam ilk zamanlar stabilite sorunu olabiliyo ayrıyetten kullandığınız uygulamalarda ios 8 e geçiş yapmakta onlardan kaynaklanan sorunlar olmakta.

• quote:

Orijinalden alıntı: bersan33

8.1 Güncellemesinden Sonra Bende de Oldu Özellikle Facebook'ta Donuyor Uygulamadan Atıyor. Yazılımsal Deyip Bekleyeceğiz Yapacak Başka Bir şey Yok

facebook uygulamasından kaynaklanıyo hocam oda
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.