Şimdi Ara

Iphone 6 Plus Kullananlar Sorunları Burada Paylaşıyoruz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
4
Favori
6.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TABAS_23

quote:

Orijinalden alıntı: mkeshnda

quote:

quote:

Hayır ben Akasyaya gidip görüşeceğim. Eğerki onlara normal gelmezse bu durum burada bilgilendireceğim sizi. Ve bende telefonumu iade edeceğim

Bu arada shift + restore yaptım bakalım performans nasıl etkilenecek...

İnşallahadelik bir durum söz konusu değildir. Çinkü bana hediye geldiğinden fatura yok ve de plus'ı çok sevdim bunu iade edip 6 almak istemem

Şu anda kafayı yiyorum resmen! Şarj önründe bariz bir düşüş söz konusu. Ya note 4 e mi geçelim illa?
    Apple dan inanılmaz soğudum bu telefon yüzünden

Nasıl bir düşüş hocam? Ve sakin olun. :/ O kadar da kötü telefon değil

Yav hızı yükseliyo şarjı düşüyor nasıl iş anlamadım valla!
    4 dakikada %1 şarjım gidiyor parlaklığın çok kısık olmasına rağmen. Resmen şarj içiyor telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Hayır ben Akasyaya gidip görüşeceğim. Eğerki onlara normal gelmezse bu durum burada bilgilendireceğim sizi. Ve bende telefonumu iade edeceğim

İnşallahadelik bir durum söz konusu değildir. Çinkü bana hediye geldiğinden fatura yok ve de plus'ı çok sevdim bunu iade edip 6 almak istemem

Şu anda kafayı yiyorum resmen! Şarj önründe bariz bir düşüş söz konusu. Ya note 4 e mi geçelim illa?

Hocam size tavsiyem şu telefonun icloadla yedeğini alın. Ama icloudla. Pc den alırsanız hatalı bir data varsa geri yüklersiniz çünkü. Daha sonra restore yapın. Ben yapacağım ama bilgisayarımın hdd'si yandı şana . Sonucu bizlerle paylaşırsanız sevinirim. Birisi dh de yine 6 kasıyor diye konu açmış restore attım düzeldi demiş. Sizden de bekliyoruz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

4 dakikada %1 şarjım gidiyor parlaklığın çok kısık olmasına rağmen. Resmen şarj içiyor telefon.

Hocam sakin olun. Şarj 100deyken öyle düşüş yapabiliyor her telefon. Ama kullanın ve bakın telefon 12 saati çıkarır yine. Bir de son olarak bir tavsiyem daha var. Benimki 64gb yani çok uygulama yüklüydü. Ve dikkatimi laglar clash of clasn açıkken daha fazla olması çekti. Ben de gerekesiz uygulamaları sildim ve şimdi 0a inmese de azaldı diyebilirim. Siz de bir deneyin. Çünkü uygulamalar daha bu sürüme tam adapte olmadı. Bugün ben de bir apple call center'ı arayayım ama. Gelişmelerden haberdar ederim. Siz de ederseniz sevinirim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam size tavsiyem şu telefonun icloadla yedeğini alın. Ama icloudla. Pc den alırsanız hatalı bir data varsa geri yüklersiniz çünkü. Daha sonra restore yapın. Ben yapacağım ama bilgisayarımın hdd'si yandı şana . Sonucu bizlerle paylaşırsanız sevinirim. Birisi dh de yine 6 kasıyor diye konu açmış restore attım düzeldi demiş. Sizden de bekliyoruz

Ben zaten shift + restore yaptım. Programların yedeğini bile almadım. Sanırım şimdi yine yapacağım..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam sakin olun. Şarj 100deyken öyle düşüş yapabiliyor her telefon. Ama kullanın ve bakın telefon 12 saati çıkarır yine. Bir de son olarak bir tavsiyem daha var. Benimki 64gb yani çok uygulama yüklüydü. Ve dikkatimi laglar clash of clasn açıkken daha fazla olması çekti. Ben de gerekesiz uygulamaları sildim ve şimdi 0a inmese de azaldı diyebilirim. Siz de bir deneyin. Çünkü uygulamalar daha bu sürüme tam adapte olmadı. Bugün ben de bir apple call center'ı arayayım ama. Gelişmelerden haberdar ederim. Siz de ederseniz sevinirim

Scaling olayı lag a sebep oluyordur. Bence 1-2 aya tam optimizasyon gelince oturacak diye düşünüyorum.

• Telefonum bazi web sitelerinde kendine reset atiyor, neden olabilir, benzer sorun yasayan var mi?

• TABAS_23 T kullanıcısına yanıt
    Yok kullandım biraz 1 saatte %10 gidiyo gibi aşağı yukarı buda demek oluyorki çok ciddi bir düşüş var bataryada. Şimdi yine Restore ettim şarjda telefon. %100 olduktan sonra yine deneyeceğim şansımı. Olmadı direkt sıfırla diyip 8.0.2 ye dönerse onla kasa kasa uzun şarj ömrümle takılırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Telefonum bazi web sitelerinde kendine reset atiyor, neden olabilir, benzer sorun yasayan var mi?

İos 8 ve 8.0.2. De soeun bende vardı. Hatta mavi ekran alıp yendien başladığı da olmuştu. Ama dikkatimi çekti hep 3. Parti uygulamalardayken oluyorsu. Şimdi 8.1 de bu sorunla hiç karşılaşmadım. YazılımsalDI yani rahat olun

• quote:

Yok kullandım biraz 1 saatte %10 gidiyo gibi aşağı yukarı buda demek oluyorki çok ciddi bir düşüş var bataryada. Şimdi yine Restore ettim şarjda telefon. %100 olduktan sonra yine deneyeceğim şansımı. Olmadı direkt sıfırla diyip 8.0.2 ye dönerse onla kasa kasa uzun şarj ömrümle takılırım...

Hocam o laglar artık %100 eminim ki yazılımsal. Ama çok rahatsız oluyorsanız şunu deneyebilirsiniz. Ben böyle kullanıyorum telefonu ve daha hoş geliyor açıkçası.
    Ayarlar-Genel-Erişilebilirlik-Hareketi Azalt (aç)
    Egzantirik oluyor ;)

• mkeshnda kullanıcısına yanıt
    Hocam bir de bir gün kullanım sonunda ayarlar kullanım bölümünden pil kullanımın ss'lerini atar mısınız?

Yarında 8.1 i atarım. Bana arada çok fark var gibi geldi ama umarım yoktur!!

Parlaklık ortanın biraz daha altı.

İlk şarj ömrüm

Iphone 6 Plus Kullananlar Sorunları Burada Paylaşıyoruz

Güncelleme sonrası şarj

Yarın şarjım %32 sınırına geldimi yine SS alıp atacağım buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkeshnda -- 29 Ekim 2014; 21:34:17 >

8.1 kullaniyorum ama ayni sorun devam ediyor. Umarim duzeltirler.

• quote:

Yarında 8.1 i atarım. Bana arada çok fark var gibi geldi ama umarım yoktur!!

Parlaklık ortanın biraz daha altı.
    Resimdeki versiyon 8.0.2 yada ilk kurduğum 8.1

Hocam endişe edecek bir durum yok merak etmeyin. Hem daha %32 de şarjınız var. İphone'da yeniyseniz yakında fark edersiniz ki telefon elde kullanılınca sanki hızlı düşüyor gibi ama beklemede de çok uzun süre boyunca aynı şarj yüzdesini koruyor. Bir de örneğin whatsapp daha tam optimize edilmediği için çok şaej yiyebilir. Hatta büyük ihtimal whatsappda sohbet bölümünde yukaeı aşağı scroll yapınca bariz bir kasılmayla da karşılaşıyorsunuzdur. :) Rahat olun. Ayarlar genel erişilebilirlik hareket azalt diyin bir de. Animasyonlar değişiyor. Daha minimal oluyor

• Bir de parlaklık otomatikteyse manuele almanızı tavsiye ederim. Çünkü özellikle dışarı çıkar çıkmaz %100e vuruyor. Bu da çok pil tüketiyor haliyle. %60 bile yeterli olacaktır kanaatimce.
    Ben saymadım bile kaç kez ulan bu şarj ne hızlı gidiyor dediğimde alttan şu merkezi çekip bi bakıyordum ve bi görüyordum ki parlaklık %100 ;)

Şarjım şu an bu halde değil maalesef. Bu eski hali işte Eski hali çok iyiydi bence. Şimdiki halinin resmini atıyorum birazdan.

Bi önceki resmime telefonun şu anki şarj durumunuda ekledim.
    Yarın şarjım %32 sınırına geldiğinde yine SS alıp buraya atacağım

Bu arada Whatsapp güncellemesi yolda. Beta versiyonunu buldum indirdim. (beta versiyon fakat çok hızlı ve kullanışlı. Özlemişim Whatsappı

http://www.pgyer.com/wYcm İos 8.1 de sorunsuz çalışıyor. Fakat güncelleme istiyor programı yükledikten sonra o güncellemeyi yaparsanız yükleme sonunda hata veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkeshnda -- 29 Ekim 2014; 21:25:07 >

Üstat bunu bildiğim iyi oldu sağolasın. Bu arada 8.1e geçince böyle oldu diyorsan takma o kadar. 2 haftada bir güncelleme geliyor zaten. Ve telefonun piyasaya sürülmesi daha 1 ayı yeni buldu. Biraz sabır. S4'te ben bunu çok yaşadım. Telefon aşırı ısınıyordu kapanıyordu, her şeyi vasattı. Son halinde touchwiz hala kasıyordu ama oeski sorunlardan eser kalmamıştı. Şu an telefonun istediği tek şey sabır :). İstersen bekle 2. Parti çıkınca onla değiştir ama onlarda da başka sorunlarla karşılaşırsın.

Yok yok alıştım artık Uzatmayacağım bu durumu. Yeterki şarj ömrü tekrardan eski haline dönsün
    Üstat bu da benim kullanımım. Yarın okul var. Okul olunca daha etkin bir kullanım oluyor bende. otobüste falan asphalt açıyorum canlı bbc radyo falan daha etkin oluyor yani. Onu da atarım. Sürüm 8.1
    Bir de konu adını iphone 6 plus sorun danışma diye değiştirsek mi? Baya etkin çünkü

• Çok kesik kesik söylediğim diyeceklerimi kusura bakmayın ama bunu da ilave etmezsen rahat duramam.
    Elinizdeki canavarı kasıyor falan filan diye baltalayanlara da müsade etmeyin.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=97971166&p=1&f=513
    Her yeni çıkan böyle :) Zamanla düzelir her şey

Senin parlaklık seviyesi ne alemde? 3G kapat aç yapıyor musun bide?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.