Şimdi Ara

Iphone 6 Plus Kullananlar Sorunları Burada Paylaşıyoruz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
4
Favori
6.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi akasyaya gidip ordaki arkadaşlara soracağım sorunu. Şu ana kadar danıştığım herkes restore ile düzelir dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni sorun bende de var maalesef, güncelleme bekliyorum bende.
  • 8.0.2 deki Facebook versiyonu ile 8.1 versiyonu aynı Facebook'tan kaynaklansaydı o zaman da sorun yaratırdı
  • Uygulamalara zaten diyecek bir şeyim yok. Özelliklede whatsapp çok çektiriyor bana şu sıralar
  • Uygulamalara zaten diyecek bir şeyim yok. Özelliklede whatsapp çok çektiriyor bana şu sıralar
  • Note 4 te bükülüyor? Iphone a göre biraz daha güç harcamak gerekiyor gerçi ama elle bükülebiliyor sonuçta. İncecik telefonlardan ne bekliyorsunuz anlamadım gitti Ha cebimde bükülürse o zaman geniustan randevumu alır 0 cihazımı alırım ki öyle bir şeyimde olacağını hiç zannetmiyorum.
  • Steve Jobs dan sonra benim düşüncem tabi bu Apple tasarım olayında gayet iyi fakat yazılım konusunda çuvallamaya başladı..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vendetta262 kullanıcısına yanıt
    ayyyynen öyle katılıyorum!
  • mkeshnda kullanıcısına yanıt
    Hocam konuya göz atmanızı rica edeceğim. Belki bir faydası dokunur. Özellikle de apple forum linki belki bir nebze daha sorununun kaynağını bulmanızda bir referans teşkil edebilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_98798917/f_//tm.htm#98798917
  • Arkadaşlar sakin olalım. En fazla 2 ay içerisinde herşeyi yoluna koyarlar ama ciddi bir problemse bük telefonu git yenisini versinler

• quote:

Orijinalden alıntı: mkeshnda

Uygulamalara zaten diyecek bir şeyim yok. Özelliklede whatsapp çok çektiriyor bana şu sıralar

whatsappa uzun süredir güncelleme gelmedi hocam nedeni o.
  • Günde 3 defa bakıyorum güncelleme geldimi diye ama bi türlü gelmedi gelmiyor. Biraz geciktirdiler sanki?
  • quote:

Günde 3 defa bakıyorum güncelleme geldimi diye ama bi türlü gelmedi gelmiyor. Biraz geciktirdiler sanki?

o kadar takmayın hocam ya sonuçta yazılım uğraşıyolardır eminim.
  • quote:

Günde 3 defa bakıyorum güncelleme geldimi diye ama bi türlü gelmedi gelmiyor. Biraz geciktirdiler sanki?

Hocam siz de aşmışsınız. Rahat olun. Laglar 6da da var ama büyük ekranda kendilerini daha belli ediyorlar. Laglar sinirinizi bozdukça bir androidim olsaydı diye düşünün ve telefonunuza sarılın

• TABAS_23 T kullanıcısına yanıt
    ahahahahah çok iyi demişsin hocam
    Ya sorma ben çok takıntılı bi adamım.
    4 gündür kendime şu soruları soruyorum
    - Bunun açma kapama düğmesi niye oynuyo
    - Home button niye bu kadar sert
    - Niye kasıyor
    - Kamera niye 2 kere dondu
    - Bu telefon niye çekmiyor ? (turkcellin hediye verdiği 1 gbde sıkıntı varmış paketi iptal ettim telefon motor gibi geziniyor şimdi internette)

• quote:

ahahahahah çok iyi demişsin hocam
    Ya sorma ben çok takıntılı bi adamım.
    4 gündür kendime şu soruları soruyorum
    - Bunun açma kapama düğmesi niye oynuyo
    - Home button niye bu kadar sert
    - Niye kasıyor
    - Kamera niye 2 kere dondu
    - Bu telefon niye çekmiyor ? (turkcellin hediye verdiği 1 gbde sıkıntı varmış paketi iptal ettim telefon motor gibi geziniyor şimdi internette)

Kasma takıntısı bende de var. Ama şu anlık görüşüm bu kasmaların 3. Parti yüklenen uygulamalar olduğu yününde. Çünkü şu an telefonumda 50 yakın app var hepsinin de plusa optimize edildiği söylenemez. Yine de bi apple'a telefon açalım. Siz açıp konuştunuz mu daha önce

• TABAS_23 T kullanıcısına yanıt
    Hayır ben Akasyaya gidip görüşeceğim. Eğerki onlara normal gelmezse bu durum burada bilgilendireceğim sizi. Ve bende telefonumu iade edeceğim

Bu arada shift + restore yaptım bakalım performans nasıl etkilenecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkeshnda -- 28 Ekim 2014; 22:51:54 >
  • quote:

Hayır ben Akasyaya gidip görüşeceğim. Eğerki onlara normal gelmezse bu durum burada bilgilendireceğim sizi. Ve bende telefonumu iade edeceğim

İnşallahadelik bir durum söz konusu değildir. Çinkü bana hediye geldiğinden fatura yok ve de plus'ı çok sevdim bunu iade edip 6 almak istemem

• quote:

Orijinalden alıntı: TABAS_23

quote:

İnşallahadelik bir durum söz konusu değildir. Çinkü bana hediye geldiğinden fatura yok ve de plus'ı çok sevdim bunu iade edip 6 almak istemem

Şu anda kafayı yiyorum resmen! Şarj önründe bariz bir düşüş söz konusu. Ya note 4 e mi geçelim illa?
    Apple dan inanılmaz soğudum bu telefon yüzünden

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TABAS_23

quote:

Şu anda kafayı yiyorum resmen! Şarj önründe bariz bir düşüş söz konusu. Ya note 4 e mi geçelim illa?
    Apple dan inanılmaz soğudum bu telefon yüzünden

Nasıl bir düşüş hocam? Ve sakin olun. :/ O kadar da kötü telefon değil

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.