Şimdi Ara

iphone 6 plus telefonum durduk yere kapandı açılmıyor yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
35.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Iphone 6 plus telefonum durduk yere kapandı ve şuan açılmiyor. Şarja taktım bir şey degişmedi ne yapabilirim lütfen yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pirssuss

Arkadaslar Iphone 6 plus telefonum durduk yere kapandı ve şuan açılmiyor. Şarja taktım bir şey degişmedi ne yapabilirim lütfen yardım

Kilit ve home tuşuna 10 saniye boyunca basın, Apple logosu gelince bırakın, açılır.

• Nasıl açılabileceği konusunda fikir veremeyeceğim ama benim 6 Plus da geçenlerde bir oyuna girerken acayip dondu 8-10 dakika ekranda gelmedi sonra düzeldi kendiliğinden.
  • iPhone bilgisayar mantığıyla çalışan mobil bir cihaz . Tıpkı bilgisayarımızdaki gibi giriş çıkış birimleri , işletim sistemi , kendi tarayıcısı ve uygulamaları mevcut . Bu demek oluyor ki bilgisayarda yaşanması olası yazılımsal ve donanımsal problemlerin benzerleri iPhone içinde geçerli . Installer'dan yükleme yaptınız ve bir gariplik hissediyorsanız , son yüklediğiniz uygulamaları kaldırmayı deneyebilirsiniz. Bunun dışında donma , kilitlenme vb. sorunlar yazılımsal kaynaklı ise iPhone'u tam olarak yeniden başlatmanız ile giderilebilir .

bunun için home tuşu ve acma kapama tuşuna 10-15 saniye basılı tutun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulmate

quote:

Orijinalden alıntı: pirssuss

Arkadaslar Iphone 6 plus telefonum durduk yere kapandı ve şuan açılmiyor. Şarja taktım bir şey degişmedi ne yapabilirim lütfen yardım

Kilit ve home tuşuna 10 saniye boyunca basın, Apple logosu gelince bırakın, açılır.

Teşekkürler kardeşim dedigin gibi yaptım oldu. Ama ilkinde olmadı birkaç saat sonra tekrar deneyince açıldı.

• Çok sağlasın aynı sorunu bende yaşadım az kalsın app store a gidiyorum uyguladım oldu çok saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulkrks -- 1 Ocak 2016; 17:46:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertugrulkrks

Çok sağlasın aynı sorunu bende yaşadım az kalsın app store a gidiyorum uyguladım oldu çok saol

Kardes bende de bir apple 6 var kapandı açılmıyor şarja takıyorum apple logosu gelip gidiyor acaba nasıl acilcak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu telefonu nasıl açacağım yardım eder misiniz

• Benim telefon da şarja taktığımda ekranda beyaz bir çizgi belirdikten sonra kapandı. Açılmıyor hiçbir şekilde arkadaşlar... Ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gereqsiz

Benim telefon da şarja taktığımda ekranda beyaz bir çizgi belirdikten sonra kapandı. Açılmıyor hiçbir şekilde arkadaşlar... Ne yapabilirim?

iTunes yüklü bir bilgisayar a bağla bakalım görecek mi bilgisayar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hür Beyin

quote:

Orijinalden alıntı: Gereqsiz

Benim telefon da şarja taktığımda ekranda beyaz bir çizgi belirdikten sonra kapandı. Açılmıyor hiçbir şekilde arkadaşlar... Ne yapabilirim?

iTunes yüklü bir bilgisayar a bağla bakalım görecek mi bilgisayar

iTunes yükledim biraz önce... Bağladım bilgisayara telefonu; ama bu aşamadan sonra ne yapmam gerekir bulamadım. Kendisi mi otomatik olarak görecek yoksa ben mi tanıtacağım? iTunes kullanan birisi değilim normalde.
  • ekotim kullanıcısına yanıt
    reis bende de 6s plus var durduk yere kapndı ama geri açılıyo sadece niye kendi kendine kapandığını anlayamadım
  • suleymanesen S kullanıcısına yanıt
    Ayarlar>pil>pil sağlığı kısmına bakar mısınız?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.