Şimdi Ara

Iphone 6 Plus ve 6S Ekranı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Iphone 6 modellerinden 6 Plus veya 6s almayı düşünüyorum. Iphone 6s istememdeki sebep daha güçlü işlemci ve 2gb ram ile uzun ömürlü kullanım. 6 Plus içinse tek sebep ekran diyebilirim. 6s de 720p bir ekran var ve 6 plus la arasındaki farkı merak ediyorum çok büyük bir görüntü farkı varsa 6 Plus alacağım. Görüşlerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran küçük olduğu için çözünürlük sırıtmıyordur. Yani plus ekranındaki bir obje büyüklüğü ile 6sdeki aynı olur hemen hemen. 4.7 ye 1080p ekran koyulsa çok küçük objeler çıkardı karşımıza. Aynı şekilde plus a da 720p koysan kocaman objeler olur. Yani ekran boyutuna göre en uygun çözünürlükleri kullanmışlar. Ama belki şöyle bir fark olur mesela plus ta açtığın oyunlar 1080 p açılacak. Şuan belki hiçbir oyun kasmiyor ama 2017 de çıkacak bir oyun kasabilir. Ram ve işlemcinin zayıflığı da eklenince 6s e göre daha zorlanan bir cihaz ortaya çıkar. Ama 6s hem üstün ram, işlemci hem de daha düşük çözünürlükle daha stabil olacaktır 6 plus a nazaran..

• Tek elle kullanım için 6S diyorum.

• ekran büyük olması onemli degil 6 6s lerde 720p ve ekran 4.7 inc oldugu icin her inc başına düşen renk sayısı 326 ppi dir.bu beni düşündürüyor ip 6 kullanıcısı olarak söylüyorum.6 6s plus larda ise ekran 5.5 inc 1080p oldugu icin her inc başına 401 ppi var , 6 ve 6s ekranı gibi 4.7 inc oldaydı ppi degeri daha fazla olacaktı ama yinede az fark degil gibi.iphone se ise daha kücük ekran oldugu icin ekran 5 5s 6 ve 6s te odugu gibi yine 326 ppi ye denk geliyor yani aynı netlik veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bircancan -- 4 Nisan 2016; 3:14:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum 6s plus'a yönel kafan rahat olsun derim. 6-6s ekranı aynı 6plus-6splus ekranı aynı. Bu noktada senin işlemci, ram, kamera, 3dtouch, live wallpaper, ön flaş, yeni nesil parmak izi ki ben 6s plusumda saniye bile tutmuyorum parmağımı. Bunları göz önüne alıp kararını vermen lazım. Sağlıklı birşey istiyorsan 6s al. Ama benim için ekran boyutu ekran çözünürlüğü ve batarya avantajı önemli diyorsan 6 plus al derim.

• plus çok büyük. 6s daha mantıklı

• Bencede plus çok büyük ayakkabı bağlamak , şort cebi ve muadili yerlerde taşımak , tek elle kullanmak çok zahmetli. 5.7 ekranlı bir telefondan 6 ya geçtim geçen yıl ve ohhh dünya varmış dedim bi kere bile büyük ekranıda aramadım bi yıl geçti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 7 Plus Ekran Değişimi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence 6s al, kullanımı daha pratik olur senin için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.