arkadaşlar 50-80 tl arasında önereceğiniz powerbank varmı ıphone 6 için taşıması kolay ve kaliteli
hocam güncel fiyatını bilmiyorum ama hepsiburada üzerinden xiaomi markasının powerbank ürünlerini bi araştırın derim.ben mi powerbank pro modelini 4 yıldır kullanıyorum hala aynı performans
valla bence birazcık daha zorlayın 100 liraya bunu alın
www.hepsiburada.com
Xiaomi 10000 mAh (Versiyon 2) Taşınabilir Şarj Cihazı Gümüş Fiyatı
iphoneu emanet edecek kadar güvendiğim bir cihaz, uzun süredir kullanıyorum, hızlı şarj özelliği var
7 plusun şarjını dakikada yüzzde 1 dolduruyor, 1.5 saatte fulleniyor (orijinal şarj aleti 3-3.5 saat sürüyor)
bataryaya zarar vermiyor mu bunlar
quote:
Orijinalden alıntı: levent857
bataryaya zarar vermiyor mu bunlar
Alıntıları Göster
neden versin? normal kullanım yıpranması dışında bir zarar olduğunu hiç gözlemlemdim, epey süredir de kullanıyorum
hatta geceleri baş ucumda şarj yeri olmadığı için bununla şarj ediyorum telefonu, gün içinde mesaide de tekrar powerbanki şarj ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: 1984
neden versin? normal kullanım yıpranması dışında bir zarar olduğunu hiç gözlemlemdim, epey süredir de kullanıyorum
hatta geceleri baş ucumda şarj yeri olmadığı için bununla şarj ediyorum telefonu, gün içinde mesaide de tekrar powerbanki şarj ediyorum
Alıntıları Göster
internet araştırmalarında pek memnun kalan görmedim bu yüzden sormuştum
teşekkür ederim
levent857L
kullanıcısına yanıt
hocam linkini verdiğim ürünü epey süredir kullanıyoruz, hızlı şarj muhabbeti harika, iphone 7 plus ta dakikada yüzde 1 dolduruyor, hiçbir yan etkisini görmedim, görsem de ne olur ancak pil ömrü 3 yıldan 2 yıla düşsün, her türlü götürür