Şimdi Ara

İPHONE 6 S MODELİ OLUR MU SİZCE ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 7 senelik bir iPhone kullanıcısı olarak bu tip konulara noktayı koyacak Mesajı yayınlıyorum.

Yeni Tasarımı kullanmak istiyorsanız, sık sık telefon değiştiriyorsanız ve çevrenin dikkatini çekmek biraz hoşunuza gidiyor ise iPhone X'i satın alın; bir sene sonra ilginizi çekebilecek başka bir kasa çıkacağını bildiğiniz halde (uzun süre yazılım desteği alacağınıza zaten emin olduğunuz için sıkıntı yok), donanımın ufak değişiklikleri başkaları Tarafından görünmese de olur diyorsanız, telefonu da 3-5 yıl kullanırım zaten diyorsanız iPhone XS satın almanız mantıklıdır.

Iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    Bir nevi aynen öyle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1g0rithm

7 senelik bir iPhone kullanıcısı olarak bu tip konulara noktayı koyacak Mesajı yayınlıyorum.

Yeni Tasarımı kullanmak istiyorsanız, sık sık telefon değiştiriyorsanız ve çevrenin dikkatini çekmek biraz hoşunuza gidiyor ise iPhone X'i satın alın; bir sene sonra ilginizi çekebilecek başka bir kasa çıkacağını bildiğiniz halde (uzun süre yazılım desteği alacağınıza zaten emin olduğunuz için sıkıntı yok), donanımın ufak değişiklikleri başkaları Tarafından görünmese de olur diyorsanız, telefonu da 3-5 yıl kullanırım zaten diyorsanız iPhone XS satın almanız mantıklıdır.

Iyi forumlar.

altına imzamı atarım

• Bence beklemelisin 6 da olan sorunlar ortadan kalkar nedeni ise olan yamulma sorunlarından sonra bünyesine mühendis filan aldı ben daha biraz farklı tasarımla çıkmasını bekliyorum. Tabi bu benim fikrim fanboy arkadaşlar için ekliyimde.

• Arkadaşların da söylediği gibi; iPhone 6S modeli selefine benzer kasayla gelmesi muhtemel. Şahsi fikrim, kamera çıkıntısını düzeltirler (ya cihazı kalınlaştırırlar ya da kamerayı geliştirirler), ekranın bombeli şeklini düz yaparlar ve 1,5 gb RAM koyarlar. Cihazın kalınlaşma ihtimalinden dolayı da ağırlığın artmasını engellemek adına çerçeveyi daraltıp, ekran olarak 4.7 inch ama kasa olarak biraz daha küçük bir cihaz olabilir.

• eğer olursa alırım tabi neden almayayım ?
  • 6s bekleme 7 al olmadı 7s alırsın
  • 1 sene bekleme mi diyorsun ?

• O değil de 6S veya 6 Plus S (mi olur adı bilemiyorum da) 2 GB Ram ile gelmezse Apple benim gibi binlerce sağlam müşterisini karşısına alacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.