Şimdi Ara

İPHONE 6 S MODELİ OLUR MU SİZCE ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İPHONE 6 ALMAK İÇİN BEKLENMELİ Mİ TAVSİYENİZ NEDİR ? İYİ AKŞAMLAR .

• Bence siz iphone 6s beklemede kalin
  • bütçeniz uygunsa telefonada ihtiyacınız varsa alırsınız yoksa beklersiniz.ayrıca çıkacak olan s modeli kasa aynı ip6 kasası birkaç performans iyileştirmesi olacak.yani bir önceki modelle hiçbir iphone arasında dağlar kadar fark yoktur.örnek:4-4s,5-5s gibi
  • Telefon ihtiyacım yok aslında i5 16 gb black kullanıyorum . Ama güzel duyumlar alıyorum bilmiyorum hocam bi danışmak istedim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

bütçeniz uygunsa telefonada ihtiyacınız varsa alırsınız yoksa beklersiniz.ayrıca çıkacak olan s modeli kasa aynı ip6 kasası birkaç performans iyileştirmesi olacak.yani bir önceki modelle hiçbir iphone arasında dağlar kadar fark yoktur.örnek:4-4s,5-5s gibi

Yalniz iphone 5s'te 5e nazaran 2 kat fazla bench. Puani alinabiliyor.Onun disindaysa cift ton flas ve parmak izi okuyucusu geldi.Telefon ihtiyaci varsa alinmali zaten 64bit ve cok yeterli ozellikleri var.Simdiden 1 sene sonrasini dusunursek o an gelince de 7 cikacak diye dusunuruz.
  • yani seneye çıkcak olan model aynı kasa birkaç performans iyileştirmesi,2 gb ram olacak.ama s modellerinde yeni teknolojik şeyler tanıtılır.mesela 4s te siri geldi,5s te touch id geldi.artık ne gibi bir yenilik gelir bilemem ama yenilik gelmezse donanım basarlar cihaza
  • Haklı olduğunu düşünüyorum hocam dediğin gibi bilmiyorum kararsız kaldım
  • kaan4554 kullanıcısına yanıt
    S modelleri biraz daha ağır basıyor bundan dolayı zaten s düşünüyorum ama gelme ihtimali var mı onu bilmiyorum . ama işlemcisi filan 6 başarılı cihaz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan4554

quote:

bütçeniz uygunsa telefonada ihtiyacınız varsa alırsınız yoksa beklersiniz.ayrıca çıkacak olan s modeli kasa aynı ip6 kasası birkaç performans iyileştirmesi olacak.yani bir önceki modelle hiçbir iphone arasında dağlar kadar fark yoktur.örnek:4-4s,5-5s gibi

Yalniz iphone 5s'te 5e nazaran 2 kat fazla bench. Puani alinabiliyor.Onun disindaysa cift ton flas ve parmak izi okuyucusu geldi.Telefon ihtiyaci varsa alinmali zaten 64bit ve cok yeterli ozellikleri var.Simdiden 1 sene sonrasini dusunursek o an gelince de 7 cikacak diye dusunuruz.

o konuda haklısınız 5-5s arasında biraz fark oluştu ve 5, 5c çıkmasıyla üvey evlat gibi oldu.ama bence o bir istisnaydı.çünkü android telefonlar çok yükselişte olduğu için apple donanım olarak kuvvetlendirmek zorunda kaldı cihazı.zaten bugün bile tek çekirdek performansıyla note 4 e kafa tutan bi 5s var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaan4554

quote:

o konuda haklısınız 5-5s arasında biraz fark oluştu ve 5, 5c çıkmasıyla üvey evlat gibi oldu.ama bence o bir istisnaydı.çünkü android telefonlar çok yükselişte olduğu için apple donanım olarak kuvvetlendirmek zorunda kaldı cihazı.zaten bugün bile tek çekirdek performansıyla note 4 e kafa tutan bi 5s var

Alıntıları Göster
    hocam samsung un yüzüne bile bakmıyorum açıkçası :)

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanacar

S modelleri biraz daha ağır basıyor bundan dolayı zaten s düşünüyorum ama gelme ihtimali var mı onu bilmiyorum . ama işlemcisi filan 6 başarılı cihaz .

ip6 boyut olarak her konuda üst seviye bir cihaz o konuda sıkıntınız olmasın.zaten benchmark larda durum belli.zaten apple o yüzden 5s le arasında uçurum seviyesinde bir performans farkı bırakmadı.birçok android telefon hala 5s e bile yetişemiyorken ip6 yı 2 kat daha hızlandırmak saçma olurdu
  • anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    5 ile 5s te dünya kadar fark var hocam yanlış bilgilendirmeyelim lütfen.
  • 6S çok çok büyük ihtimalle gelecek.
    Telefonunuz varsa seneye 6S alırsınız.
  • quote:

5 ile 5s kıyaslaması olmamış. 5S ile 6 arasında pek bir fark yok demek istediniz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 30 Kasım 2014; 18:22:58 >
  • meneter kullanıcısına yanıt
    tamam hocam ben 5-5s arasında var dedim zaten.5s zaten süper bir telefon 6ya o yüzden aşırı donanım basma gereği duymadı apple
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    hocam 5-5s arasında fark var dedim zaten yukaridaki mesajlarımda belirttim.5s zaten çok hızlı olduğu olduğu için apple fazla donanım basmadı.zaten s serilerine dikkat edin donanıma yüklenilir,düz sayı modellerde ise kasa değişikliği en büyük devrimdir
  • anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    Apple in bir undan bu huyu da hoşuma gidiyor. Bir üst sayı model lerde kasa değişikliği. Bence iyi yapıyorlar alismisliktan dışarı bir şey olması iyidir. Note serilerini kıyaslayım bir diyorum düz note tan 4 e kadar ahım şahım kasa değişiklikleri yok mesela.
  • Aldığın duyumlar böyle devam ederse 6s alacak mısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnluckyGuy

Aldığın duyumlar böyle devam ederse 6s alacak mısın ?
    Neden boyle sorular surekli soruluyor S serilerinin olacagı belli bir şey artık. pek farkta olmuyor şimdi ne çıktıysa alıp kullanmakta fayda var kafanızı takmayın boyle şeylere
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    apple zaten herşeyi planlıyor.s serisinde eski kasa gelince kullanıcı almak istemez diye donanıma yükleniyor.aslında korkmaya gere yok apple kullanıcısını mağdur etmez.her modelde 3 sene güncelleme alır cihazlar.bu yüzden şu modeli beklesemmi tarzı şeylere gerek yok bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatolianwarrior -- 1 Aralık 2014; 2:53:17 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.