Bildirim
Iphone 6 Sağlık Uygulamasını Kapatma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
İPadde neden yok ya sırf ios 8 e onun için güncellemiştim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende bulamadım kapamayı yokmu acaba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar bu tarz hareketleri iphone 6da M8 diğerlerinde de M7vs işlemciler takip ediyor. bunların özelliği de çok düşük enerjiyle çalışması. yani rahat olun şarjınızın %1ini bile yemiyordur -
peki biz bunlatı silmessek mereye kadar kaydedecek dünya kadar veri kaydediyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlar hep amarikanın oyunları
Adım adım takip ediyorlar
Hocam yok böyle bir cvp bence haklısınız oyun bunlar seneye türkler bu kadar adım atıyor derler hatta dünta genelin de ortalama alınıp sıraya bile koyarlar.
quote:
Orijinalden alıntı: veyiss_18
Hocam yok böyle bir cvp bence haklısınız oyun bunlar seneye türkler bu kadar adım atıyor derler hatta dünta genelin de ortalama alınıp sıraya bile koyarlar.
En uyuşuk millet biz çıkarız rahat olalım bence
Hahaha bencede heryere arabayla giden bir millet olarak :) -
-
Bende bunu açmak istiyorum bi beceremedim nasıl yapabilirim -
Günde sadece spor salonunda 40 dakika yürüme yarım saat uzay bisikletine biniyorum. Telefonu hep masanın üzerinde duruyor. Telefona göre hantal biz obezim. :D -
Merhaba,
evet kapatmanın yolu var arkadaşlar. Şu adımları izleyin... ios 8.2 den itibaren geçerlidir..
Ayarlar/Gizlilik/Hareket ve Fitness kısmındaki Fitness Takibini kapatın sorun çözülmüş olur..
isterseniz Sağlık uygulaması içindeki Sağlık Verileri kısmına gelip Fitness e ordan da Adım a gelin, Tüm Verileri göster ardından da düzenle seçeneğinden tüm verileri silebilirsiniz..
Sorununuz çözülmüş olur..
Teşekkürler dostum
Konu disi olucak ama arabayla giderken falan adim diye sayiyor mu nasil calisoyr acaba sistem ? -
Hayir sadece hareket edince calisiyor sistem. Telefonun icinde hareket algilayici sensörler var.
-
Arkadaşlar ben Sağlık uygulamasını kapattım, kayıtlı verileri de sildim fakat sanırım aplikasyon hala yüklü olduğu için Hafızadan 1 Tb götürüyor. Hiç kullanmadığım bu uygulamayı TAMAMEN nasıl silerim?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Merhaba,
evet kapatmanın yolu var arkadaşlar. Şu adımları izleyin... ios 8.2 den itibaren geçerlidir.. Ayarlar/Gizlilik/Hareket ve Fitness kısmındaki Fitness Takibini kapatın sorun çözülmüş olur.. isterseniz Sağlık uygulaması içindeki Sağlık Verileri kısmına gelip Fitness e ordan da Adım a gelin, Tüm Verileri göster ardından da düzenle seçeneğinden tüm verileri silebilirsiniz.. Sorununuz çözülmüş olur.. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X