Şimdi Ara

iPhone 6 şarj tam bitmeden kapanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
21.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar telefonum 2 gündür şarjı %0 olmadan %9 da kapanıyor nedeni ne acaba ios 9.0.1 iphone 6

• hezi14 kullanıcısına yanıt
    aynısını uzun süredir 5s de yaşıyorum, haftaya servise vericem hocam gelişme olursa sizi de bilgilendireyim
  • Artık bataryanın sonu geliyor bendede plus vardı sonra 6 normal aldım ikiside aynı yapıyordu normal ..
    Ama yeni bir telefonsa normal değil bendeki 10 aylıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi diyorum size şarja baktım yüzde29 10 dk sonra kapandı ve açılmadı şarja takınca direk açıldı ama

İp6
    Bu ara çok olmaya başladı

• Apple in en sinir oldugum islerinden biride batarya, zaten dusuk kapasiteli bataryalar koyuyorsun bari kaliteli batarya koy, senelerdir aynı sorun yahu 1 sene olmadan batarya ölüyor

• Aynı sorunu 1 aydır yaşıyorum.Okul gereği eve gidemiyorum,xiaomi 10.000 mah ile şarj ediyorum.Acaba ondan mı oldu ?

• hezi14 kullanıcısına yanıt
    aynı sorunu bende yaşamıştım ama 5S de yaşamıştım. Servise gönderdiğimde batarya problemi olduğu görülüp cihaz değişim görmüştü, birde şöyle bir yol var apple ın sitesine girince destek kısmından iphone u seçip sorunu da batarya olarak seçerseniz sizden telefonun durumunu sisteme almak amaçlı bir mail istiyor oraya mailinizi yazıp ileri dediğinizde size bir mail geliyor. ios tanılama yanlış hatırlamıyorsam o maili telefondan açıp işleme devam ettiğinizde bilgisayar ekranında batarya sorunu var ise orada çıkıyor ve direk rezervasyon alabiliyorsunuz ya da telefon veya canlı bir görüşme yapabiliyorsunuz. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • godzilla34 kullanıcısına yanıt
    Makedonya'dan 6 plus aldım 0 jelatinini ben açtım ve batarya sorunlu çıktı oda bişey mi :D
  • Aynı sorun bende başladı. Yaklaşık 25 gündür yapıyor. Ben İos 9.1 sürümünden kaynaklanmaya başladığını düşünüyorum. Zira çevremdeki herkeste aynı sorun başladı. %14 iken birden kapanıyor. Sarja takar takmaz %16-17 gösteriyor. Güncelleme bekliyorum. Güncellemeden sonra da devam ederse servis yolu gözüküyor demektir.
  • Aynı problemi bende yaşıyorum. 5s

• Bende 9.1 e bağladım sorunu arkadaş gibi,tlf görüşmesi neticesinde temiz kurulum önerdi hazır 9.2 çıkmışken yükleyip deneyeyim bi de...yine aynı sorun olursa mecburi istikamet servis olacak
  • melawen06 kullanıcısına yanıt
    Sonuc

• quote:

Orijinalden alıntı: version53

Ciddi diyorum size şarja baktım yüzde29 10 dk sonra kapandı ve açılmadı şarja takınca direk açıldı ama

İp6
    Bu ara çok olmaya başladı

bugün de 50 de kapandı
    10 dk sonra yüzde 45 olarak açıldı
  • Sonuç ; temiz kurulum işe yaramış görünüyor.Yaklaşık 4-5 defadır şarj döngüsü normal seyrinde işliyor...Bu temiz kurulumdan mı yoksa 9.2 den mi ya da her ikisinden mi bilemiyorum.Güzel şimdilik zönt diye kapanmalardan kurtuldum
  • Gençler boşuna batarya değiştirtmeyin çünkü çözümü var , bu sorunu yaşayan herkeste denedim sorun gideriliyor, nasılmı çok basit;
    öncelikle şarjın bitip telefonun kapanmasını bekliyoruz ,sonra bir yarım saat kadar aç kapa aç kapa yaparak tamamen şarjı bitiyoruz , sonra şarja takıp %100 olduktan sonra yaklaşık 1 saat daha şarjda bekletiyoruz ve sorun çözülmüş oluyor bu kadar basit, ha hala sorun devam ediyorsa o zaman istediğinizi yapmakta özgürsünüz :D
  • iphone 6s var yeni garantiye gönderdim geldi batarya degisti dediler sarj bitmeden kapanıyor anlayamıyorum bu sorunu

• Sorunu cözen varmı telefon garantiden eğişmiyormu
  • ben birkaçgün önce yazmıştım 6+ yüzde 15 civarında kapanıyor.soğuk havada yapıyor genelde.
    benim telefon servise verildi ama garanti olmasına rağmen aynen telefon sorunsuz diye bana geri verildi.
  • Yahu yazdikya yukari cozumu ne hala soruyorsunuz sayfayi az yukari cekiceksiniz sadece

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.