Şimdi Ara

Iphone 6 silver kafamda deli sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar sizlere bise danisicam. Benim ekranim kirildi apple zorluda garanti kapsaminda degistim ya sanayi alcagima alim garanti yanmasin diye sen git silver telefonum siyah ekran tak napabilirim bu durumda? 400 tl vermistim cigerim yanmisti oysa kafamda deli sorular smdi

• Yanlış takmışsınız de ücretsiz beyaz takmaları lazım yeniden. Böyle saçma şey mi olur yetkili apple servisi telefonun hangi renk olduğu anlayamayıp yanlış ekran mı takıyo düzeltmeleri lazım. Sende ekranın siyah olduğunu göre göre teslim mi aldın naptın.
  • Bekleyin arkadas geliyor dediler bir gun telsiz kaldim icerde 1 saat bekledim buz gbi acmislar klimalari dondum aldim odeme yaptim kactim ama bi gariplik oldgunu anldim :)
  • Ss atarmısınız merak ettim, servis harikaymış yanlız
  • Telefonun mu dostum? Faturaya baktim normal ekran anormal :) arkdasdan cekim teli atarim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmt899

Telefonun mu dostum? Faturaya baktim normal ekran anormal :) arkdasdan cekim teli atarim
     Iphone 6 silver kafamda deli sorular
  • ahmt899 kullanıcısına yanıt
    Şaka gibi bence süper olmuş
  • Kimsede olmayan orjinal bir telefon ters basılan pul gibi çok değerlidir bu şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghostrain

Kimsede olmayan orjinal bir telefon ters basılan pul gibi çok değerlidir bu şimdi.

Bende oyle dusunyrum hemde garantisi var tapu gbi :)
  • Apple a resimlerle birlikte mail atin n'apacaklar acaba ufak tefek bir hata değil bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Apple a resimlerle birlikte mail atin n'apacaklar acaba ufak tefek bir hata değil bu.

Bakalim ekrani yaptirtcam ucret iadeli arkda koruma olmasa derin cizikle. Verdiler koruma olmasa nasil aciklama yapcaklar.
  • Yaa kac yildir apple kullanicisiyim iclouddan resimlerim silinmis muhabbim yok arti bu hadiseler bakalim nasil cikcaklar isin icinden
  • Apple ile konuş san hatalarını telafi etmek için 0 kapalı kutu telefon bile verebilirler
  • Saten ters tepceklerini sanmiyrum parayla yapmicaklari bi is
  • Telefon harika olmuş ama ☺
  • quote:

Orijinalden alıntı: validatedev

Telefon harika olmuş ama ☺
    Sizin telefon teknik serviste mutasyon geçirmiş anlaşılan
  • Apple i ara yeni telefon alirsin
  • snncbc S kullanıcısına yanıt
    Saten telefonu aldıgımda on kamerada yarım ay vardı ücretsiz değişim yaptılar ekranı bn telefon değişmicek mi dedim hayır dedı eee sıfır telefonun ıcını acıcaksınız dedi biz appleyiz sıkıntı yok dedi oradan mim kaptım sıfır 2 aylık telin ekranı değişip vermiştiler nasip kısmet işte.
  • yazdıklarınızı anlamakta güçlük çektim
  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    cihaz garanti kapsamında ekran değişti açtılar içini cihazın kıllandım kırıldı smdı gine skıntılarla karsılastım bakalım ne olucak. değişim istedim parca değişimi dediler. :) ilahi adalet şimdi düştüler. 2 aylık telefona parca değiştiler onu demek istedim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.