Şimdi Ara

iPhone 6 ve iOS 8.1.1 sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belki daha önce yazılıp çizilmiştir ama ben tekrar tekrar yazmak istiyorum.

1. Telefon ile konuşurken alttan arama gelirse, mesafe sensörü devre dışı kalıyor ve ekran kapanmıyor. Ekran kapanmayınca da tuşlara yanağımla basıyorum (: Dıt dıt dıt sesler geliyor.

2. iOS 7 gibi telefon geldiğinde anında açmıyor. Eskiden sliderı sürüklediğimde anında açardı. Şimdi esamesi bile yok. Slider'ı çekiyorum 1 sn sonra telefon açılıyor. Hatta çoğu zaman karşımdaki alo sesimi duymuyor bile. Yahu bu olay iOS 3.1.3 de bile bu kadar kötü değildi.

3. Telefon görüşmelerini kapatırken genellikle power tuşunu kullanırım. İki üç kere üst üste basar ve hem telefon görüşmesini bitirirdim hem de telefonu kilitlerdim. Şimdi bu da sıkıntılı. Bazen kapatıyor bazen kapatmıyor. Kapattım diye bırakıyorum, hala görüşme devam ediyor. Sürekli dikkat etmek zorunda kalmaya başladım. Kapandı mı kapanmadı mı diye kontrol ediyorum her telefondan sonra.

Ya arkadaş sen APPLE'sın ya. Bilmem kaç bin çalışanın var. Yazılımcın var. Donanımcın var. Böyle eften püften şeyleri nasıl gözden kaçırıyorsun.

Ar-ge'ye bizim gibi telefon kullanan 10 kişi oturtsan bu sorunların hepsini 1 saat içinde bulur. Kafayı yedirecek artık. En sonunda satıp 5S'e dönecem. Mis gibiydi eski telefonum. Bu deli etmeye başladı. iOS 8.2'yi bekliyorum. Eğer aynı sorunlar devam ederse bana ulaşın satarım ben bu telefonu.

• Malesef haksız değilsiniz. Cihazı alıp kafamız rahat kullanmayı özler hale geldik. Güncelleme geldiğinde uçarak yaparken şimdi bir bakalım problem var mıymış, ona göre yapalım der hale geldik.
    Bir sıkıntıları var ama çözebilmiş değiliz.
  • Slider'ın gecikmesi dışında dediğin sorunlar bende yok.
  • Ben de katılıyorum. iPhone eskinden bu kadar sorun yaşatmıyordu. Abuk sabuk hatalar var..
    8 sorunluydu, 8.1 i bekledik, şimdi 8.2 yi bekliyoruz...
    8.2 artık her yönden oturmuş bir sürüm olsa iyi olur.
  • iphone 6 bi anda telefonun titreşimi gitti sorun ne olabilir ?
    tüm ayarları kontrol ettim hep si açık ama titreme yok yardım lütfen !
  • Bende reset atip rekrar yukledim arkadasin sorunlari bende de mevcut ayrica dikkatinizi cekti mi bilmiyorum ama mesaj geldiginde bildirimden mesaja bastigimda mesaj acilmiyor illaki menuden mesajlara girmem gerekiyor 8.2 den umitliyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklıma geldikçe ekleyeyim. Örneğin facebook. Bazen bir kişinin fotoğrafına tıklayıp tam ekran yaptıktan sonra geri çıktığınızda ekran kitleniyor. Facebooku tamamen kapatıp açmak gerekiyor. Hadi bu facebook un uygulama sorunu diyelim.

Safari ile sayfaları gezerken geri dönmek için iOS 7 deyken ekranın solundan sağında doğru çekme hareketi yaptığınızda geri gelir. iOS 8'de de geliyor ama, gerideki sayfa ekrana geldikten sonra 1 saniye falan bekliyor. Hiç bir yere tıklanmıyor. Geri de gidilmiyor. Bekliyorsun ekran tıklanabilir hale gelsin diye.

Şimdi ben neden bunları yazıyorum?

Apple'ı çok uzun zamandır kullanıyorum. Hiç bu kadar sorunlu bir sürüme denk gelmedim. 3.1.3'den beri kullanırım. Developerım ve daha piyasaya çıkmadan yüklerim sürümleri. Gel gör ki böyle saçma salak bir sürüm hayatım boyunca görmedim.

Şu işlere bakan mühendisler bi gelsin bişey konuşacaz..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu titresim problemi sizce 8.1.1 den mi kaynaklaniyor arkadaslar sizce ?
  • görüşme sırasında ekran kararma sorunu bendede var ekran kapanmıyor arkadaş nası bi olaydır bende anlamadım çağrı kabul eti kaydırdığımda 1 sn sonra çağrı cevaplanıyor ve ilk başta hiç ses yok hemen ardından 1 sn kayıpla karşının sesi geliyor.
  • Bu arama açma konusunun çözülmemesi kötü gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.